Дядо Коледа бързо ти при нас ела,мамите от ИБ те чакаме с усмивка на уста-тема13

• 19 623
  • 695
  •   1
Отговори
# 105
  • Северозапада
Весели празници и от нас!
Веси, ние сме нямали проблеми с адаптацията, а Софи ходи навсякъде с нас от 2 мес. и половина.
Аз няма да готвя, ще готвят мама и свеки  Wink

# 106
  • Варна
Момичета, благодаря ви, че ви има. Сдобрихме се, а аз направих лозови сърми, картофени кюфтета и меденки, сега остана питката Crazy
Борислав е мега крив, не е свикнал денем да заспива вкъщи, обикновено сме навън и докато го лъхне студеният въздух е заспал. Сега му се спи, мрънка, реве, но не заспива, не дава да го гушна, сърди се... И сутринта беше така, с триста зора заспа. А сега го чакам да се предаде, за да меся питка. За сефте ми е и не съм сигурна, че ще стане нещо, но каквото-такова.

# 107
  • София
Мили мами, желая ви много топлина и уют в Коледната нощ и много здраве за семействата ви!
Ние посвикнахме, ама то докато се адаптира ще дойде време да си ходим. И ние сме при свеки и аз почивам от готвене. Simple Smile

# 108
Момичета, толкова мило ми стана да прочета честитките  Hug Hug Много ви благодаря, аз се позагубих, ама беше като циганска сватба - 3 дни посрещах гости и по цял ден ядене и пиене  ooooh! получих страхотни подаръци  Blush
Либре, завид, завид за хобит  Crossing Arms Hug
Поспаланчо, мерси за темата  Hug
Петеска, страхотни са милаааааа, ще искам рецепти  Hug
Месечинке, то така става някой път, баш по празниците  Tired ще се оправите  Hug
Желая на всички Весела Коледа - бъдете усмихнати, бъдете щастливи и не спирайте да вярвате в чудеса  Hug Hug

# 109
  • shumen
Месечко,не си сама.И аз се скарах с ММ за глупости,а и свеки налива масло в огъня.Няма да ми се налага тя как да си възпитавам детето.Днеска ме изкара извън нерви,малко му викнах и тя и ММ веднага се намесиха.Ама нека да се тръшка и инати тогава малкия.Те му позволяват всичко и той взе да усеща това и като му се скарам отива да се гуши я в баща му,я в баба му.
Весела Коледа на всички!Да сте живи и здрави и много подаръци да получите.
Аз май ще лягам,че Дядо Коледа ще вземе да дойде и като види,че свети в нас да ме подмине.

# 110
  • В къщурката на хълма на феите
ох! с ръка на сърцето мога да кажа, че тази Бъдни вечер беше най-най-хубавата ми! Бяхме цялото семейство, двете хлапета за първи път играха като приятелчета, без да се опитват да си извадят я око, я носо-съдържимото / Mr. Green Mr. Green / дори се гушкаха .. е, Емка все още много се държи много като бебе, но се успокоявам, че щом проходи ще навакса изоставането и няма да има проблеми по-нататък, но пък Мая й дава добър пример и за щастие принципа, че децата прихващат едно от друго, явно работи .. накрая на вечерта към 11, двете хубавици вече бяха уморени и превъзбудени, та заспаха трудно, но важното е, че този спомен ще ни топли сърцата завинаги Blush Heart Eyes надявам се и вашият празник да е бил толкова прекрасен като моя Hug Hug Heart Eyes

# 111
Мецко, много ме радва да чета такива новини  Heart Eyes

Аз не мога да скрия, че тази Бъдни вечер също беше нааай- хубавата в живота ми. А именно заради новия член сред нас. На миналата Коледа символично поставих щъркел на елхата и в 00:00h  силно се помолих на тази Коледа да не сме самички или най- малкото с бебче в корема. Тази Коледа благодаря но Господ от все сърце, че чу молитвата ми и имам отново желание... да закриля и пази малкото ни чудо и дълго да ни радва.
Днес имаме двоен празник. Моята мечта става на месец и скромно ще " отпразнуваме" именния му ден, въпреки, че не е кръстен. Христиан носи името на сестра ми, която загубихме нелепо и вярвам, че нейната звезда ще го пази.
Почерпете се за наше здраве  newsm38 cheers newsm38 и имайте прекрасни празници. Вярвайте и мечтайте. По Коледа стават чудеса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Желая ви здраве и Господ да закриля децата ни. Хоу-хоу-хол, Весела Коледа!  Hug

# 112
Здравейте, мамчета! Честито Рождество!

Toни, честит двоен празник, нека се сбъдне това, което си пожелала за малкия Хриско!   bouquet

Hug Hug Hug

# 113
  • Варна
Честито Рождество и от нас! Да сте живи и здрави всички!

Моята питка стана много грозна, но много вкусна Joy

# 114

Моята питка стана много грозна, но много вкусна Joy

Joy Joy Joy Моята беше красива, но безсолна..така каза мъжо  Joy

# 115
Честита Коледа, бъдете живи и здрави!

Страхотен ден и вечер изкарахме вчера, а днес продължава веселбата  Simple Smile Малката получи много подаръци и направо не знам къде да ги слагам  Simple Smile Аз също получих невероятен подарък от мъжът ми  Simple Smile Днес аз ще му купувам, ама не съм решила още какво  Simple Smile

# 116
  • В къщурката на хълма на феите
па кат сте заизреждали питки да кажа, че аз мойта я правих в хлебопекарната, та ако нещо й има тя да е виновна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тони бъдете живи и здрави! Hug

# 117
  • При моето слънце
Весела Коледа, момичета! Бъдете здрави и благословени, обичани и щастливи  Hug
Весели празници на всички и дано получите най-хубавите подаръци  Mr. Green
Моята питка стана чудесна и паричката се падна на Мишо  Heart Eyes Надявам се най-вече да е здрав, пък аз за другото ще се погрижа, колкото мога  Praynig

# 118
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! Пожелавам на всички да сме живи и здрави и Господ да пази нас и семействата ни. Praynig
Честит празник и на всички, които празнуват днес. Да са живи и здрави. Hug
Моята питка също стана много хубава. Паричката се падна на ММ ( да ми е жив и здрав ). Heart Eyes
Хубав празничен ден от нас. Hug  Hug Hug

# 119
па кат сте заизреждали питки да кажа, че аз мойта я правих в хлебопекарната, та ако нещо й има тя да е виновна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy хайде сега ... оправдания  Mr. Green
Моята стана що годе добре, но не съм и баяла достатъчно и парата не се падна на мен  Crossing Arms Mr. Green а не свъкър ми ... той ще е спонсора следващата година значи  Mr. Green

Тони ... весели и честити празници  Hug

Честита Коледа на всички  Hug Много топлина и разбирателство да има във всеки дом и много любов и здраве  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт