Дядо Коледа бързо ти при нас ела,мамите от ИБ те чакаме с усмивка на уста-тема13

• 19 621
  • 695
  •   1
Отговори
# 90
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане като те гледат като изрод, гледай ги и ти тях така .. аз не съм от хората, които си падат по глезенето, така че в момента, в който Ема почне да прави същото като Слав и аз ще правя като теб, обаче без смущението как ме гледат, щото аз си падам типигьоз и не ми пука кой как ме е погледнал Twisted Evil Twisted Evil

# 91
  • Варна
Убав, убав беше Хобита, три часа се размазах от кеф , догодина декември ( мисля ) , живот и здраве пак ще идем за третата заключителна част........и с Торин  Heart Eyes на излизане се снимах  Mr. Green

Въх, досега образно казано въртях черпакЪТ  Crazy, изморих се бре , тююю  ooooh!

За друго нямам сили , ще положа морна кълка да почива докато муцунка спи  Whistling

# 92
  • shumen
Либре,и аз искам на Хобит.
Месечко и аз се чудя нашата елха къде да е сложа.Сега е на терасата отвънка и се чудя дали да не е оставя там,че в нас ще бъде попиляна за норматив.
Ние днеска до обяд обикалхме из магазините,ама за баба и свеки нищо не харесах.
Аз прощапулник ще правя сега на Нова Година,че тогава ще се съберем всичките роднини.
Дени откакто ходи сам пада много,а днеска свеки без да иска го прискрипа с вратата.Ама така ще е като иска да си отваря сам вече и да ходи.

# 93
Мдааа ... забраненото и най-сладко  Crazy
Контактите за запечатани, ниската холова маса изнесена, всички в най-ниската част от секция също, цветята ми са на студено в другата стая  Crazy монитора и компа преместен хиляда пъти, хола разместен емнайсти път и като си помисля още колко неща ще се случат само  Mr. Green Детската стая  е като склад  ooooh!
Иначе тенджери, тигани вади колкото си ще ... те са на най-ниската част в кухнята и просто няма къде да ги натиря. Шкафове се отварят безброй пъти и горе долу съм ги поразчистила и тях.
Абе ... здраве да е и ние сме били същите  Mr. Green

Весели празници момичета и по-малко нерви на всички ни пожелавам покрай тях  Mr. Green

# 94
  • shumen
Фейт права си.Аз понеже тази вечер казах хиляда пъти не и той нарочно отиваше и буташе сушилника.Е,накрая го събори със все дрехи и спря,ама пък почна да бяга към печката.Сега се чудя как да е обезопасим и нея.Тенджери и чинии се разнасят из нас постоянно,а и разместване вече правихме в хола за незнам кой път.

# 95
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Контактите за запечатани, ниската холова маса изнесена, всички в най-ниската част от секция също, цветята ми са на студено в другата стая  Crazy монитора и компа преместен хиляда пъти, хола разместен емнайсти път .......
едно към едно сме ....  hahaha hahaha hahaha само дето Митак в кухнята работа няма иначе е просто невъзможно ... бутам го сгъваемата кошара, пускам ТВ и колкото изкара, толкова ....  Mr. Green

Цял ден останах без крака, утре ще е същото, но да не се заричам много, каквото е ще го правя до обяд, следобед задължително сън и за надвечер най-много да остане баницата или питката.

По този повод да ви почерпя меденки, че ми станаха супер.Това е една много малка част от тях, има още купища, а бялото не е кокос, щото мразим, настърган бял шоколад е мммм   chef....
Скрит текст:
И ако не се веснем утре у мамата,
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ, БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
И да си изкарате супер весело празника.ЦЕЛУВКИ !!!
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 96
  • Варна
Pettesa,
чудни са Heart Eyes
Ние се скарахме зверски за пореден път, за голяма глупост отново, но казах, че няма да готвя, няма пръста си да мръдна. Няма да празнуваме. Направо ми иде да се гръмна, егати серията точно преди празниците.

# 97
Петеса ... станали са страхотни меденките  Hug ... браво за търпението и времето, което отделяш за празниците. Аз все още не съм започнала да правя софри и такива приготовления, но с годините предполагам, че ще започна ... само малкия да поотрасне, че да имам време и желание да се занимавам  Mr. Green

Месечеко ... що така бе мила, недейте така сега, празници идват, бъдете по-добри и не се карайте за дребни неща  Hug Семейството е най-важно  Hug

# 98
  • София
Момичета, искам да ви пожелая весело настровние в Коледната нощ! Много уют и семейна топлота! Бъдете здрави!
Ние сме при свеки. Пътувахме добре, нямаше проблеми, но на малкия тук май не му харесва. Трудно се адаптира, усеща, че не си е вкъщи. Даже обмисляхме да си тръгнем днес...
Как мислите вие? Предполагам е нормално да реагира така и му  енужна адаптация.

# 99
  • Варна
Добро утро момичета и бебета  Hug

Месечко, спокойно мила , напрежението около приготовленията покрай празниците оказва влияние и в повечето случаи намира отдушник в кавги между домашните , даже миналата година четох по този повод една статия , не сте само вие  Hug и у нас имаше малко дразги и сръдни но в името на коледният дух трябва да се съберем и намерим сили да се сдобрим , Коледа е толкова светъл празник , ражда се Божият син , сигурна съм че до обяд ще се успокоят нещата и във вашият дом , хайде дай една усмивка  Hug

Веси, нормално е , все пак нова обстановка , с повече гушкане мисля че са адаптира малчо , успех  Hug

Ооо Петеска, браво за труда и търпението , от тук подушвам че меденките са невероятни и на вкус, ммм, аз много обича меденки , муцунка и тя  Mr. Green

Йо хо хо, весело посрещане на Коледа ви пожелавам , повече усмивки на лицата и топлина в сърцата , на празничната трапеза със семействата да вдигнем наздравица да сме живи и здрави  Hug

# 100
  • Сливен
Здрасти  Hug
Петеса, меденките са повече от прекрасни  Hug, тук е момента да кажа, че се рових назад за да потърся рецептите, които препоръчахте за тях и не успях да ги намеря, з това ще помоля за помощ  Hug
Аз съм намислила да направя торта-чийзкейк (нещо смесено от двете), погача и май само това, защото ММ е на границата , а утре ще сме при мама.
Аз изкрейзвам с Ивайла, а батко и и на кино с вуйчо си (искам и аз, ама няма  Sad) , щях да ходя аз с него, но баба им има работа и не можа да дойде да гледа Ивка.
Това е от нас - хубав ден и Весела Коледа  Hug

# 101
  • В къщурката на хълма на феите
Весела Коледа!!! Бъдете живи и здрави, усмихнати, щастливи и успешни! Дано Дядо Коледа ви донесе много и все желани подаръци!!! Hug Hug Hug

# 102
  • до едно тепе
Месечко като не искаш да готвиш недей. Надявам се да сте се сдобрили вече, ако не облечете се и излезте някъде като семейство да ви мине сръднята Hug Храна се купува пък в края на крайщата Peace
Аз напълних чушките с боб, опекох и тиквеника и чакам мъжо да донесе брашно та да омеся питката и сме готови. Толкоз мисля е достатъчно да занесем у свеки особено като я знам тя колко ще е сготвила Whistling  Ако ми остане мерак може и за утре да си помогна малко или да метна една доза меденки.
Весе нормално е дайте му време да свикне. Гушкай го повече и по възможност не го срещайте с много нови хора наведнъж. Мъничък си е много още и всяка промяна за него е плашеща, особено ако не чува и усеща мама до себе си Peace
Рокси аз миналата седмица правих по тази рецепта:
Скрит текст:
2яйца,
1 каф.ч. захар,
 2 с.л мед,
непълна каф.ч. олио,
1 ч.л сода ,
2 суп.л. кисело мляко,
канела
брашно колкото поеме за меко нелепкаво тесто
Опекох ги до леко зачеврвяване и ги слепих с шипков мармалад. Колкото повече ги печеш, толкова по-твърди стават Peace
Като за първи опит станаха хубави, макар че забравих канелата и бяха малко белички Crazy
Пожелавам на всички ви една прекрасна Коледа изпълнена с много радост и весел детски смях. На децата да донесе Дядо Коледа страхотни подаръци, а защо не и на майките им Wink

Hug ви

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 14:32 от pospalancho

# 103
Весела Коледа и от нас!
Вчера бяхме на банкета на ММ и ...то било хубаво и мама да е човек , бе Simple Smile
Само където на другия ден си парцал,а дрребния не иска да поспи повечко ,така че отивам да го гушвам и да наваксам малко със съня , а на вас много усмивки и прекрасни празнични дни желая!

# 104
  • Сливен
Поспаланчо, благодаря, ще си я запиша  Hug
Стели, вярно е много гот да поизлезе и мама, обаче на другата сутрин е кофти - или ще се гледаме  с Ивайла , или ще съм на работа, първият вариант е по-трудния  Laughing
Аз направих тортата-чийзкейк, направих и питката, но до утре няма да има и спомен от нея, затова утре сутринта ще омеся още една.
С такова нетърпение чаках Ивка да заспи, това се случи много, ама много трудно. За капак едни комшии нещо взеха да ремонтират парното на тавана, а ние сме на последния етаж и тъкмо седнах да пия следобедно кафенце Ивка наддаде вой - направо ми се ревеше, от готвене и месене, не ми остана време да си почина от сутрешното торнадо, а ме чакаше второ  Crazy Но няма как ще си почивам вечерта като заспи.
Хубав следобед  Hug

Общи условия

Активация на акаунт