Дядо Коледа бързо ти при нас ела,мамите от ИБ те чакаме с усмивка на уста-тема13

• 19 620
  • 695
  •   1
Отговори
# 75
  • Сливен
Здрасти и от мен  Hug
Деси, има толкова много музикални, че не знам как ще си избереш измежду многото  Grinning - във ФБ преди време публикувах едно клипче на Ивка с най-любимата и такава (едно охлювче с 5 бутона за звуци на животни и едно копче за мелодии). На клипчето тя си пуска мелодиите и танцува в кръг, много е смешна.https://www.facebook.com/photo.php?v=10200914717019883&set=v … ype=3&theater. Тези дни пък леля и и прати едно музикално килимче и на него много се кефи. Общо взето музикалните са любими на децата, а пък за 30лв. може да се вземе нещо много добро.
Месечинке, и аз съм отвикнала на цигарения дим, та на другия ден след банкетите ми миришеше постоянно на цигари, явно се е набила миризмата  носа ми, ужас, а едно време бях пушачка, е не от най-пристрастените.
Днес след обяд ще ходим до едно заведение с детски кът, ще си разменяме детските подаръци с дружките ми по разходки, преди да се върна на работа.
Хубав ден  Hug

# 76
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Месечко, меденките стават бързо, а аз мисля да не си играя много с украсата, ами да ги направя кръгли бисквитки (с чаша) и да ги слепя с мармалад, после да топна до половината в разтопен бял шоколад  Peace

Деси, ние купихме на Мити интерактивен Мики Маус бебе, говори и пее на български за 30 лв. на лудия петък, сега са по 40 лв. в Метро, има и женското  Мини Маус, което е много по хубаво ама .... няма как за момче   Mr. Green ето го http://www.hippoland.net/produkti/detski-igrachki/interaktivni-i … chka-mickey-mouse

Ренди, супер сделка Peace

# 77
  • Варна
Петеска,
и аз стигнах до извода, че най-добре да направя топчета и да ги слепя, но може и кръгчета Simple Smile
Ренди,
наистина е супер сделка, безаварийно да си го ползвате Simple Smile
Ей, този Борислав няколко дни не обръща внимание на елхата, сега само ходи и дърпа играчките и ги мята. Избеснявах, крещях като луда, цапнах го дори - няма файда. Чудя се да разкарам елхата или да го оставя да я опустошава. Съвети?

# 78
Добро утро  Simple Smile

rendence, имаме същия стол, купихме го на двойна цена, но е супер  Simple Smile

Месечинка виторога, аз ако съм на теб ще оставя детето да се забавлява, нека опустошава елхата  Simple Smile
Моето никакво внимание не й обръща  Simple Smile

# 79
наистина е супер сделка, безаварийно да си го ползвате Simple Smile
Ей, този Борислав няколко дни не обръща внимание на елхата, сега само ходи и дърпа играчките и ги мята. Избеснявах, крещях като луда, цапнах го дори - няма файда. Чудя се да разкарам елхата или да го оставя да я опустошава. Съвети?

Аз бих я махнала  Heart Eyes
Хем няма да се ядосваш, хем елхата ще е здрава  Mr. Green

Аз така виках, виках и виках, когато малкия все буташе монитора и на няколко пъти, аааа да го събори, та взех решение просто да направим разместване и донесохме от другата стая старото бюро на ММ и се реших проблемите с викането  Whistling
Има по принцип в левчето едни малки елхички за по 3/5 лв ... взимаш една, слагаш малко играчки и я слагаш по на високо  Hug

Ренденце ... страОтна оферта  Hug

# 80
  • до едно тепе
Месечко остави детето да си играе. Махни ако има чупливите и го остави. Слав си играе с една топка още откакто направихме елхата, а едни снежинки така и никога не стоят на нея. Дръпна я веднъж още на 15-тата мин и тя падна, той стоя и я гледа приплакващ 2-3 мин докато я изправя и сега гледа много да не я дърпа. Радва и се и се оглежда в топките и толкоз. Просто и свикна и не я закача. Може да ходи да я  дърпа, защото така ти привлича вниманието. Това си е просто една елха Peace
Аз пък съм си харесала за РД-то говорещия котарак в чизми http://www.toy.store.bg/p112062/kotarakyt-v-chizmi-razkazvachyt- … ena-igrachka.html ама не ми се дават 45 лв(в джъмбо и комсед е толкова ) за играчка, която може да си седи ей така в ъгъла 2-3 дена след купуването Thinking
Друго друго какво да ви кажаааа.
Утре сме у свеки-аз ще сготвя чушки с боб, един тиквеник и содената питка и такааа. За Коледа ще сме си у нас вероятно-поръчах на мъжо да вземе мръвки от една транжорна дето му е по път, уж да са по пресни Whistling
Либре кажи за Хобита убав ли беше  Mr. Green Снощи намекнах на мъжо, че ми се ходи и той каза, че мое да оставим малчо при баба му да спи някой следобед и да ме заведе Whistling
Цигарен дим не понасям както и преди. Има в нашия вход едни мъже се събират в мазето и пушат там-на 5-тия етаж в хола ги надушвам ooooh!
Ууу пак изписах света.Са ще поработя малко Whistling
 Hug ви

# 81
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ха-ха Фейт, аз точно такава елха съм му дала да си играе, с малко пластмасови играчки без брокат (има едни дядо мразчета ) и един гирлянд да дърпа там и така му мина мерака да пипа и голямата, то не че може да я пипне горе на принтера  Laughing

Така .... 5 тави меденки са изпечени, сега се стягаме за излизане и за един бърз шопинг до Метро за последно .... Следобед като се приспим, ще украсяваме меденките   chef

# 82
  • В къщурката на хълма на феите
Месечко ако бях на теб, щях да оставя детето да си играе .. той е малък още, но ще дойде време, което ще си спомня .. предполагам след години няма да искаш спомена му да е липса на елха, вместо луди игри и някоя и друга счупена играчка, разместен гирлянд или нещо такова .. аз прощапулник не съм правила, ма нямам и повод да правя все още Mr. Green

Петеска аз вчера творих меденки Mr. Green понеже нямах подходящи коледни форми, правих цветенца - едно с дупка и едно без и станаха мноу красиви .. мъжо, щото си просеше "дефектните" меденки, каза даже, че били като от магазина Mr. Green Mr. Green /умре циганката дет ни Фалеше, та да се похвалим ние Mr. Green Mr. Green Mr. Green /

# 83
  • Габрово
Бюти, честит рожден ден, на патерици  bouquet. Много здраве и успехи  Hug.

Месечко, и двата ни прощъпулника бяха импровизирани - не съм месила пита, не съм тичала да я раздавам по комшиите, само нареждахме предмети и пускахме децата да си избират. Скоро видях една много хубава идея - вместо предмети се нареждат малки свитъчета с написани професии или няколко думички свързани с определена сфера. Така е по-безпристрастно - хлапетата не се лъжат по външния вид  Whistling.

Ние пък само по гостита ще ходим по празниците - никакво готвене от моя страна  newsm44. Като ви чета всичките, само аз мразя да готвя май.

# 84
  • Варна
Като ви чета всичките, само аз мразя да готвя май.

А, не може да мразиш повече от мен Mr. Green Аз и много рядко готвя, добре че ММ на обяд яде в техния стол, че да хапва готвено, иначе само на сухоежбина ще кара Joy

# 85
Месечко остави детето да си играе. Махни ако има чупливите и го остави. Слав си играе с една топка още откакто направихме елхата, а едни снежинки така и никога не стоят на нея. Дръпна я веднъж още на 15-тата мин и тя падна, той стоя и я гледа приплакващ 2-3 мин докато я изправя и сега гледа много да не я дърпа. Радва и се и се оглежда в топките и толкоз. Просто и свикна и не я закача. Може да ходи да я  дърпа, защото така ти привлича вниманието. Това си е просто една елха Peace

Да, ама Слав е на почти две годинки ... няколко месеца разлика си казват думата.
Нашите наборчета в момента пипат всичко, защото им е интересно, но пък не мисля, че всичко трябва да им се позволява. Елхата за мен е нещо хубаво и не мисля да си троша нервите оставяйки го да размъква всички играчки из нас и да смята, че това е позволено или е вид игра   Crazy За това на високо и както се казва ... И вълкът сит и агнето цяло  Mr. Green

# 86
Здравейте мами,
Мен ме чака погача на 29-ти и ще има малки опустошители, та реших проблема с елхата. Вдигнах я на високо  Mr. Green /изкуствена е и е около метър, но имам скъпи играчки на нея, не ми се рискува/

И аз искам да се пробвам с едни меденки, но с малчо закачен за мен за по 30-40мин. през 2 часа...  Crazy Ще оставя меденките за другата Коледа  Sunglasses

За играчки, много съм харесала Мео Пух, който разказва приказки
http://www.hippoland.net/imc-winnie-the-pooh-razkazvach-t-na-prikazki , но ще има още мАко да изпием, до като започнем да се радваме на подобни красоти.

Аз иначе мога да предложа и това огледало. Взела съм го за колата, за където е предназначено, но смятам да го пускам и в къщи, защото е много забавно. 

Изтичах до едно квартално магазинче да грабна някакво яке, че съм гола от към връхни дрехи, с това още не прибрало се коремче. Леле. Ми то има ли някой да си е останал в къщи. Всичко на вън, движение, хора, изнервени, паркирали и на ушите си. Ужас! Народа само по празници ли излиза. Това е жалко Confused
Взех едно яке да спася положението, но след НГ ще запозная малчо с Mall of Sofia

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 14:04 от Tonichka

# 87
  • Варна
Мдам, съгласна съм и с двете страни, от една страна елхата е за радост и забавление, от друга не мога да подреждам по 5 пъти на ден играчките, които е свалил, а ако не ги връщам по местата утре щв имам неукрасена елха. А и искам Борислав да започне да схваща, че не всичко е позволено. Няма къде да я вдигна, аз хубаво мислех да украся само върха и да го вдигна върху шкафа, но ММ ме убеди да я направим цялата. И Борислав наистина не и обръщаше внимание, сваляше си само една любима топка, която му оставих да си играе, смъкна и един гирлянд от топченца и с това приключи. От вчера започна голяма инвазия.

# 88
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане тя и Ема бара всичко .. имам чувството, че наваксва за времето, в което беше тотално неподвижна .. сега само бучи да е в паяка и като я сложим, първото нещо е да иде да инспектира шкафовете - дали случайно няма нещо ново в тях, задължително контактите и разклонителите /при което на мен ми се изправя косата, докато й отвлека вниманието/, задължително вестниците, телефоните и дистанционните и накрая но не на последно място масата във всекидневната, щото там има най-голямо разнообразие .. разбирам колко голямо значение има 1 година в поведението на децата, но аз си мисля, че барането е техния начин да изразят, че определено нещо им харесва и им е интересно .. абсолютно съгласна съм, че изучаването на света не трябва да се обръща на "слободия", обаче винаги може да се намери компромис ..
Месечко а що не го оставиш като я разукраси елхата, да видиш какво ще направи!? в смисъл пак ли ще обръща внимание или няма .. дето се вика да му мине мерака и толкова .. предполагам, че всяко забранено нещо е в пъти по-интересно от позволеното Flutter

# 89
  • до едно тепе
Месечко така е и не е така. Забранените неща са сладки. Докато му пречиш да пипа елхата все там ще виси. А иначе за ден два ще и се насити и вероятно ще спре да я забелязва. Ако пък решиш че много те нерви остави върха и го сложи на високо. Миналата година нашата елха беше качена на масата и Слав не я достигаше.
Фейткооо знаеш ли с възрастта колко по-прекрасно почват да се тръшкат.  ooooh! Пищи сякаш го дерем жив, подскача на едно място като заек и да не ти разправям какви циркове прави по улиците като иска да го нося. Ама да не мислиш, че го нося. Онзи ден го влачих(всъщност за разлика от друг път си ходеше,н о ревейки и на подскоци зад мен-предните пъти ми висеше на крака) от нас до Билата пищящ и вътре го превлекох набързо. Хората стоят и ме гледат като някой изрод ама какво да направя няма друг начин да разбере, че няма да е неговата. На 2 години е и може да си ходи сам и не е да съм го водила надалеч-на 200м сме от Билата ooooh! Следобяда като излизахме се опитваше на баща си да мрънка ама като не го отразихме и си ходеше Whistling
Мецко те така опознават света и е нормално да пипат навсякъде-като почна да дърпа кабелите ги качихме нагоре; като бъркаше в контактите сложихме капачки; чупливите неща прибрахме и махнах дръжките на шкафовете да не може да отваря; ТВ-то ни е на стената закачено на 1,5 метра височина, за да не го достига;като си хареса от кухнята купа или тиган му ги давам да ги разнася, но той има достъп до такива, които съм готова да прежаля; копчето на Микровълновата редовно го върти и я пуска, но за това има вина баща му и не мога да му се сърдя. Карам се и аз понякога, но гледам да сведа до минимум дразненето иначе трябва целодневно да крещя и къде ще му излезе края Peace

Общи условия

Активация на акаунт