Дядо Коледа бързо ти при нас ела,мамите от ИБ те чакаме с усмивка на уста-тема13

• 19 626
  • 695
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Весе знам, че вероятно искаш да му изграждаш режим, но като иска да яде по-рано му давай. Много се изнервят, ако седят гладни,а и като са уморени не се и нахранват както трябва, а само колкото да не им стърже коремчето и заспиват. 
и аз такива наблюдения имам.
по принцип моето дете си е с железен режим от началото, но винаги е нужно да има и изключения, за да не се провали целия режим накрая.  Rolling Eyes

# 601
  • В къщурката на хълма на феите
мойта мома и тя е така .. ха изтърва момента и я оставя да прегладнее и после всичко отива по дяволите .. пък режим не съм изграждала аз .. някак си тя си го нагласи .. може би при нас ходенето на рехабилитация и излизането в точно определен час, за да не закъснеем също изигра определена роля, но от позиция на времето, мога да кажа, че и преди това детето пак си ядеше долу горе в едни и същи часове, може би с +/-30мин. разлика Peace

п.с. ооох, ох, ох!! видях малки бебета и ми иде да ги изпапкам .. пу-пу-пу да не им е уроки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602
  • София
Ами той уж си има режим, ама нали е и на АМ и не трябва да давам често. Разбира се, да, понякога явно трябва да има изключения.
А за очичките дето питах какво ще кажете?

# 603
  • shumen
Весе,не знам,но и Дени правеше така понякога.На очен не съм го водила,но не мисля,че трябва да се притесняваш.
Дени също си изгради някакъв режим и почти го спазваме.Ако закъснеем с ядене или спане става ужасен и нервен и аз покрай него.
Аз мисля утре,ако времето позволи да се разходим из града и да свършим малко задачки,че вдругиден май ще ни се съберат доста на един ден.

# 604
  • до едно тепе
Весе мисля че не е притеснително това с очичките. Открил си е шишето човека и си го оглежда от всякакъв ъгъл. Ние Слав на около 1,6 го водихме на очен. Имаше едно съвсем леко кривене на едното око и личната ни прати да го видят. Очната ни успоки, че не се гледат очите когато седи и си гледа в някоя играчка в ръцете примерно, защото тогава е нормално да са му събрани очите. Ако гледа напред и следи с поглед нещо тогава се наблюдава дали очите се движат заедно и задължително трябва да си на нивото на неговите очи иначе често се случва да ти се стори, че има разминаване и едното око се криви. Общо взето при нас имаше едно съвсем леко кривене, което с няколко дни упражнения(очната ни каза как да ги правим) беше изчезнало и на вторичния преглед след 20 дни вече не се забелязваше Whistling
За режима съм съгласна, но като става въпрос за +/- половин час не му мисля много и храня, приспивам или каквото дойде. Моето чаве до 6м нямаше режим и после започна сам да си го изгражда и на годинката вече беше железен-под час ставаме, ядем, спим и всичко. А сега с яслата пък съвсем-имам чувството и че под час пишка вече Rolling Eyes
Оставям ви сега и отивам да спя, че много ми се насъбра последните дни умората. лека нощ

# 605
Весе, аз знам, че когато започнат да се фокусират може да си кривят така очичките. Андичко просто си е фокусирал шишето  Grinning

Ние никога няма да изградим режим  Tired И какво е това ядене, не знам. През деня прави паузи от по 3 часа- 3 и половина, през нощта едва ги докарва 2 и половина. И в момента се гушкаме и носим, защото по това време започват коликите. Милото заспива, аз сядам и след 5 мин. започва да рита, събужда се и почва да примрънква и аз пак ставам и почвам да го разнасям. Как да го оставя. Умориха ни тея колики. Не знам. Да не би и това често ядене да има отражение. Знам ли  Rolling Eyes Чудя се вече какво решение да намеря и как да го облекча него, а и мен.

# 606
  • Северозапада
Тони, и ние нямахме режим доскоро. Сега тя сама си е направила някакъв. Коликите не са от често ядене. София доскоро ядеше на час, час и половина два, а не е имала кой знае какви колики. Имате ли люлка. шезлонг, нещо което да люлее малкия? Чувала съм, че доста се успокояват. А през нощта, според мен, не суче от глад, може би коремчето и нощем го тормози.
Да мрънна и аз и ние не спим. От месец и повече София заспива, спи непробудно 2-3 часа и се започва ставане през час  Tired Тази нощ имахме и 2 паузи от по 2 часа, което за мен вече е супер бонус  Crazy
Весе, и според мен си гледа шишето. И аз имах някакви съмнения за едното око на София, но лекарката каза, че до 6 месеца е нормално да си кривят очите, дори да изглеждат леко кривогледи. Потърси упражнения за очи, хубаво е да се правят. Това го знам от оптик.

# 607
  • В къщурката на хълма на феите
за люлката гласувам с две ръце - откакто ни подариха люлка, Ема почна да спи през деня - иначе спеше по 40 минути на всеки 2 часа и направо бях почнала да изперквам Crazy

ох и ние не спим .. не знам от какво беше снощи - уши, зъби, корем - ама от 1 до 4 не спахме и накрая люлката и шише мляко ни спаси .. иначе така и нямаше да си легнем, вероятно Tired Crossing Arms

# 608
От седмица насам е ужасно !Не мога повече,предавам се  ConfusedСпи максимум 30 минути и започва да пъшка,рита ,скимти ...по цяла нощ люлея ...заспа чак в 6:30 до 8:30 ...

# 609
  • Габрово
Стели, да не му е топло? Или зъби? Гледа ли телевизия, да не се превъзбужда от нещо?

Поспалане, доколкото мога да видя май няма още наченки за втори кътници, че не ми дава ни да гледам, ни да й пипам из устата. Но пък като си мие зъбите усилено дъвче четката с венците.

Тоничка, знам само, че чай от мента не трябва да се пие от кърмачки, защото намалява лактацията.

# 610
  • София

има нещо с това неспане.. дори и моята госпожица се буди по веднъж, дваж на вечер.. е вярно за 5 мин шум от сешоара и заспива, но това е супер непривично за нея!

# 611
  • Сливен

има нещо с това неспане.. дори и моята госпожица се буди по веднъж, дваж на вечер.. е вярно за 5 мин шум от сешоара и заспива, но това е супер непривично за нея!

И Ивайла последните дни спи неспокойно - буди се с мрънкане, понякога с рев - а си спеше по цяла нощ без да се събужда, дано е нещо временно.

# 612
  • Варна
 Добър ден   bouquet
Хмм, явно са се наговорили  Thinking От 2 дни и ние не спим, уж коликите бяха затихнали, но изведнъж нещо стана, вечер пищи, къса се от рев, едва го успокоявам, резултата е пресипнало дете  Tired Притеснявам се да не би да се разболява, а няма болни хора около него, излизаме само ако е слънчево, винаги е бил затоплен след разходка  Confused Параноята ме е хванала яко, дано да му мине  Praynig Другото, за което се сетих, може ли да е някаква реакция от ваксината за хепатит Б, знам че звуча налудничаво, но не ми е лесно, всички ми натякват че е недоносен и много трябва да внимавам за всяка негова реакция, понякога откачам с толкова много съветници  Crazy
Хубав ден на всички, дано децата ни днес да са по - здравички и по - послушни  Hug

# 613
Хора, при нас същото снощи, три пъти се буди и обикаля спалнята, а на мен душата ми спи. И какво гледам, една препълнена луна се облещила през прозореца  Shocked Според мен е от това, поне и на мен понякога ми влияе на съня  Mr. Green

# 614
Арвенче, точно на тая възраст имах същите случки с Деница- пищене, рев, неубоздан рев, не можехме да се успокоим с часове. Просто си отшумя, но имам наблюдения, че много лесно се превъзбуждаше тогава, сега рядко й се случва. Но ако пропуснехме за малко момента за сън тогава наставаше олелия  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт