„ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали" - тема 6

• 94 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
наденка, ние от зимата направо в лятото ще се прехвърлим

аз изобщо не догледах Дубровский, толкова ме изнерви лошия звук. линка, който натали даде също ми беше  зле, за съжаление...

като го качат в youtube , тогава ще гледам, че сега натрупах някакъв негативен заряд към него

за компенсация си пуснах Духless  Joy Joy

сега продължавам с 'Красотки'

другата седмица чакаме премиера на 'Поиски улик' с Даниил Страхов  newsm03

# 646
Привет, привет!!!

Не е с пролетно настроение, не е по тениска, но пък е за душата
Зара и Александр Розенбаум - Любовь на бис

# 647
А това е за ”я се стегни народе” - едно съвсем топло, топло филмче, че пари даже. Премиерата му е била на 30 март по НТВ.

Чиста вода у истока (2014 – 4 серии) с режисьор Юрий Попович

С участието на Валентин Смирнитский, Владислав Котлярский, Екатерина Кузнецова, Сергей Марин, Галина Бокашевская и др

Прочетох хубави отзиви и реших да му „хвърля един поглед”. Какъв ти поглед, като го  #Crazy и докато не го изгледах не мирясах.
Много добър филм. Уж е криминален, но има и романтика. Преплетени бизнес, политика, пране на пари, жестокост, постановки и криминални структури и тук-там човешка топлота и любов.

Естествено, и той си има своите пропуски и недостатъци, но понеже действието е изключително динамично, само ги регистрираш и вървиш нататък.
Страхотно ми хареса играта на Катя Кузнецова, а и Сергей Марин й беше достоен партньор - какъв влюбен  поглед правеше, малеййй....  ooooh! ooooh! ooooh!
Играта на Владислав Котлярский няма смисъл да коментирам – перфектният убиец.

Препоръчвам го! На любителите на „остросюжетните” филми със сигурност ще хареса.

он-лайн на руски http://bigcinema.tv/series/chista-voda-u-istoka.html

Приятно гледане!!!

# 648

аз изобщо не догледах Дубровский, толкова ме изнерви лошия звук. линка, който натали даде също ми беше  зле, за съжаление...

като го качат в youtube , тогава ще гледам, че сега натрупах някакъв негативен заряд към него

Лор, хич не ти трябва и да си губиш времето. Не искам да се повтарям с това,което писах вчера, но филмът за мен е пълен провал. Няма нищо общо с "Благородния разбойник Владимир Дубровски" с Михаил Ефремов.

# 649
Актуакизирах списъците от първа страница с филми и актьори,  като добавих всичко публикувано до 6/40

# 650
натали, благодарности )))

аз нещо тази вечер не мога да се съсредоточа в нищо...зачетох се за Адмирал Колчак разни работи  #Crazy

http://spgk.kz/raznoe2/424-ostrov-imeni-admirala-kolchaka-ili-o- … u-neizvestno.html

изоставам с гледането  Laughing

# 651
направо се довърших тая вечер с "Этим вечером ангелы плакали "

интересно направен и оригинален филм и такава смачкваща безнадеждност...точно за циник като мен - в десятката

много хубава роля на Антипенко, май от всичко видяно с него досега, това е ролята му, която ме е впечатлила най-много

# 652
направо се довърших тая вечер с "Этим вечером ангелы плакали "

интересно направен и оригинален филм и такава смачкваща безнадеждност...точно за циник като мен - в десятката

много хубава роля на Антипенко, май от всичко видяно с него досега, това е ролята му, която ме е впечатлила най-много

Съгласна съм. Филмът е разбивач.  Гледала ли си Весна в декабре ?- патрньоркаму е Катя Климова. Препоръчвам ти го. 
От филмите с Антипенко, които съм гледала, категорично не харесах Отдам жену в хорошие руки -някаква боза, в която Антипенко търсеше подходящ мъж за жена си, за да може той да се събере с любовницата си. Дори не беше интелегентно направен  Cry Cry Cry

# 653
Хубав ден желая! Peace

Андрей Бандера - Королева сентября

/ кадри от Срочно ищу мужа /

Аз днес съм на лов Wink

Тази нощ са го качили с български превод в манията Peace

# 654

Черпя с по един топъл шоколад и песента  Тутси, и бягам да си чакам шахматиста в трети епизод на Охота Grinning

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 20:20 от nadine1111

# 655
Привет, привет!!

Две седмици без комп и не мога да наваксам. ooooh! ooooh! ooooh!

Погледнах какво имам запазено в папката Руско кино и попаднах на това филмче. Бележката ми към него е „леко и приятно” при това в темата  Хочу замуж (2014) с режисьор Глеб Якубовский

В центъра на действието е девойката Варя, която трябва бързо, а ма много бързо да се омъжи, защото така й е предрекла една гадателка. И не само, че е предрекла, но и в детайли й е описала „мъжа-мечта”... Naughty

newsm78 и кой е той....

А това е актьорският състав. Юлия Кадушкевич, Павел Южаков-Харланчук, Марина Денисова,Татьяна Лютаева, Андрей Фролов (II), Матвей Шкуратов, Дмитрий Медведев (II), Святослав Астрамович, Лариса Маршалова, Сергей Журавель, Ольга Нефёдова

Он-лайн на руски
ТУК http://bigcinema.tv/movie/hochu-zamuzh.html
ТУК https://www.youtube.com/watch?v=F-qsYWIEDs0

Приятно гледане!!!

# 656
Семен Фролов - „Все бабы, как бабы, а моя богиня..!!!”

Макар и от преди три години, клипчето и днес е актуално

# 657
Привет!

Направо се чудя какво да гледам тази вечер.
Добре, че прочетох отзивите ви за Дубровски,
че се бях засилила, ама сега ще го прескоча.
Започнах да гледам един сериал с бившата жена
на Антипенко - Юлия Такшина.
Сериалът е Давай поцелуемся, но само 2 серии
от него намирам качени от миналата седмица. Rolling Eyes
Иначе е свежарско сериалче и ако ви попаднат
другите серии - свиркайте. Hug

И този сериал ПАМЯТЬ СЕРДЦА ми хареса:

http://www.youtube.com/watch?v=_hwxUyAGUBY

# 658
ау...стахотно ми допада ' Весна в декабре '   bouquet  bouquet

започнах го снощи и докато не го довърша днес след работа няма да се отлепя...

е много е красива Катя Климова, много ...

мислех, че като княжная Натали  в 'Бедная Настя' е най-красива, но тук направо аз се влюбих в нея, пък не знам за мъжете...
Игор Петренко има и вкус и късмет с такава жена   Rolling Eyes

и много хубава двойка с Антипенко в този филм, много им се получват нещата...

между другото още съм под впечатлението на "Этим вечером ангелы плакали "

установих, че двамата режисьори + оператора са същия екип, който е правил "Грач".. от който също имам прекрасни впечатления, не само от участието на Трубинер, а и от реализацията на целия филм.
мисля, че те са правили и 'Возмездие' с Антипенко, като нищо ще го гледам след като свърша с 'Весна...'

# 659
Привет, привет!!!

Снощи загледах това филмче. Дом с лилиями (2014-24 серии) с режисьори  Владимир Краснопольский, Валерий Усков.

Съвсем прясно е. Стартирало е по някакъв украински телевизионен канал на на 31 март и вече са излязли  12 серии.

Обичам семейните саги, а анонсът ми обещава такава. Филмът разказва семейната сага на фамилията Говоров –от 1946 г.до наши дни.

Изгледах 4 серии. Доста интригуващ сюжет. Още от самото начало се заплита интригата в семейството на Гаворов - фронтовакът довежда в дома си малката Лилия – плод на фронтовата му любов с Тася. Това поставя началото на сериозно семейно напрежение. Към това напрежение се добавя появата на новата домашна помощница Таисия и страхът от сталинските репресии.

Определено до сега филмчето върви добре, но пред мен има още 20 серии. Ще видим... Naughty

И актьорският състав е добър -  Сергей Маховиков, Дарья Мороз, Олеся Судзиловская, Николай Добрынин, Анна Горшкова, Михаил Пшеничный, Денис Матросов, Алексей Фатеев, Евгений Князев, Нина Касторф, Михаил Жигалов, Виктор Раков,Елена Радевич, Александра Маховикова

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/series/dom-s-liliyami-serial.html

Приятно гледане!!!

Общи условия

Активация на акаунт