Математически турнири - 26

• 85 415
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Моят първолак излезе на 34-тата минута - явно при тях никой не е казвал, че няма да пуска. Негов съученик излезе след 1 минута. И двамата казаха, че всичко са решили и два пъти проверили  Laughing. До тук му открих 2 грешни и то без да сме минавали през задачите  Crazy.

# 676
  • някъде
Някой има ли задачите от състезанието аз и числата за първи клас от 2014г?

# 677
Каква е причината резултатите да излизат по различно време за различните градове? За първи път детето се явява на това състезание. Във Варна ще излязат на 9 април, а чета по темите (тук и в Третокласници) за обявени резултати някъде в страната.

# 678
Момичета ако някоя от вас има задачите за 2 клас дали ще е удобно да ми ги прати на лични или на мейла rali_msm@abv.bg. Благодаря  bouquet

# 679
Каква е причината резултатите да излизат по различно време за различните градове? За първи път детето се явява на това състезание. Във Варна ще излязат на 9 април, а чета по темите (тук и в Третокласници) за обявени резултати някъде в страната.

Винаги във Варна излизат по-късно.Вероятно броят на участниците е по-голям, но традиционно резултатите излизат почти последни.

# 680
Задачите за 2 клас са изпратени на всички, пожелали ги до 46 стр.

# 681
Задачите за 2 клас са изпратени на всички, пожелали ги до 46 стр.
  bouquet  bouquet Благодаря много!

# 682
  • Deutschland/HE

Участниците са много, само в МГ бяха над 900, а в Славейков предполагам също не са били малко.

# 683
  • Sofia
Здравейте!
Може ли и на мен задачите за втори клас   bouquet azubeva@abv.bg

# 684
  • София
Здравейте! Аз не съм получила задачите за 2 клас. Може ли някой да ми ги изпрати на ayza@abv.bg?
Мерси!

# 685
  • София
Здравейте! Аз не съм получила задачите за 2 клас. Може ли някой да ми ги изпрати на ayza@abv.bg?
Мерси!
Здравейте!

Изпратих ги!

Аз съм втрещена от дъщеря ми, която не е решила половината задачи. Когато решава сама, вкъщи, прави до 2-3 грешки. Вчера се е изложила жестоко.

# 686
Моля за задачите на 5 и 6 клас!  zoia_georgieva7707@abv.bg

# 687
Аз съм втрещена от дъщеря ми, която не е решила половината задачи. Когато решава сама, вкъщи, прави до 2-3 грешки. Вчера се е изложила жестоко.
Много деца са така. Нямам представа на какво се дължи, но може да е защото са малки и концентрацията им още не е на нужното състезателно ниво.

# 688
Може ли задачите за 2 клас, благодаря!
 mathbg@abv.bg

# 689
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Мерси!
Здравейте!

Изпратих ги!

Хубава работа !!! Има огромна разлика да решаваш задачи вкъщи отпуснат, с подкрепата на мама и в уютна обстановка и съвсем друго в класната стая под зоркото око на квестори, непрекъснато шумящи и питащи деца и куп разсейващи фактори и то само за 75 мин. Ами те са деца на 8-9 години. На едно състезание се съсредоточават , на друго не! Изпратете я и на Великденското за придобиване на самочувствие и я подкрепяйте!

Общи условия

Активация на акаунт