Математически турнири - 26

• 85 411
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Аз съм втрещена от дъщеря ми, която не е решила половината задачи. Когато решава сама, вкъщи, прави до 2-3 грешки. Вчера се е изложила жестоко.
Много деца са така. Нямам представа на какво се дължи, но може да е защото са малки и концентрацията им още не е на нужното състезателно ниво.

Според мен някои от задачите за втори клас са доста трудни в сравнение с тези от предишните години. Щерката е сгрешила 4 или 5/на една е налучквала и не е сигурна какво е писала/, а и ние с баща й доста се поизмъчихме докато решавахме...

# 691
  • гр.Варна
И аз моля, за задачите за 2 и 4 клас -  milena_zlateva@abv.bg
Благодаря предварително!

# 692
  • София
Моят син, пък от бързане да излезе, не е обърнал листа и не е решил последните няколко задачи. После при проверката се изненада, че имало задачи и отзад  Crazy

# 693
Извинете някой има ли задачите за 5-6 клас?

# 694
  • Варна
Много моля за задачите за първи клас.
deyana_bio@abv.bg

Дъщеря ми твърди, че задачите били "мнооогооо лесни", но не може да си спомни нито една от тях Simple Smile

# 695
И аз моля за задачите за 3-4 клас на gy4i@abv.bg

# 696
Някой има ли отговорите за 7-8 клас?

Благодаря предварително!!!

# 697
Нашият син и той излезе на 40-та минута и каза, че задачите били много лесни и всичко си е решил и проверил.  newsm78 Чакаме резултатите да видим какво си е решил...  и какво е проверил.  Twisted Evil    Grinning 

# 698
Здравейте,
Може ли задачите за 2 клас от ЕК, предварително благодаря!

tspi@abv.bg

# 699
  • София
Pomakova, вкъщи решава сама, мама само гледа лошо и нещата се получават. Все си мислех, че там ще й е по-лесно. Сега ще пробваме на Великденското, за да се очука малко.

Тя е много разстроена, защото е много наказана и имахне сделка, че ако си реши задачите, ще отменим наказанието.

# 700
  • най-шареното място
И аз с Pomakova!

Състезанието си е състезание. Ако отиват с идеята как ще им се накараш после в случай на недобър резултат, или още като научат точките ще мислят доволна ли ще е мама... по-добре без тях. Живее се и без състезания и то добре.

# 701
  • София

Тя е много разстроена, защото е много наказана и имахне сделка, че ако си реши задачите, ще отменим наказанието.

Мисля, че това е най-краткия път детето да намрази математиката.
При положение, че детето се е трудило, няма опит, вероятно се е стегнало, едно бонус наказание само би влошило нещата.

# 702
Ще бъда много благодарна ако някой ми изпрати задачите за 2-ри клас  Blush
baileys@dir.bg

# 703
  • най-шареното място

Мисля, че това е най-краткия път детето да намрази математиката.
При положение, че детето се е трудило, няма опит, вероятно се е стегнало, едно бонус наказание само би влошило нещата.

Да допълня, със сделката сте разсеяли детето. Дали сте му повод да мисли ще успее ли да пребори наказанието с добро представяне. Не е отишло на състезание по математика, а на двубой с наказанието. Или поне сте създали условия за това. Човек се учи обаче. Simple Smile

# 704
  • София

Кому е нужно това? Пощадете децата!
Ако искате да наказвате някого, накажете себе си ....че то, милото /детето/, не е виновно за качествата и интелекта, които е наследило...и ако след многото упражнения резултатът пак не е на ниво, значи явно грешката не е в него...

Общи условия

Активация на акаунт