Отговори
# 600
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Миче Hug Heart Eyes Heart Eyes установена и позиционирана. Grinning

# 601
дойдох си Stop Stop Stop Stop сега си тутурутвам при татю и попаднах на  Shocked Shocked Shocked

New// Çağatay Ulusoy with fans:

# 602
Скъпи Дядо Коледа, в чата ти писах какъв подарък искам за Коледа ! И само не ми се прави на луд, че не си го видял, 'щото видях, че пише "Seen" !  Mr. Green

# 603
Миче Hug Heart Eyes Heart Eyes установена и позиционирана. Grinning
разгеле Whistling Joy Joy JoyЗизуно Hug Hug Hug Hug
Жани Hug Heart Eyes

# 604
  • По света и в нас.
Скапах се днеска от готвене.
Моя син е дева,като гледам как се кахърите на мъжете дева.Да му мисли приятелката му. Mr. GreenИ аз мисля да гледам АШК.

# 605
  • София
Сисунчии  Hug Hug къде се губиш  Heart Eyes

Ренка айде може да си вземеш едно парченце, ама само едно  Naughty Mr. Green Joy Joy  Hug Hug

И привет на всичкииииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Айде, че сега почваме сърмичките  Joy  smile3508 и за утре остана само питката  Hug Hug Hug Hug Hug

# 606
Скъпи Дядо Коледа, в чата ти писах какъв подарък искам за Коледа ! И само не ми се прави на луд, че не си го видял, 'щото видях, че пише "Seen" !  Mr. Green
Joy Joy Joy

Слънчице аз я излапах вечи smile3534

# 607
  • София
Joy Joy Joy

Слънчице аз я излапах вечи smile3534

#Shocked #Shocked е са я втасахме  ooooh! Joy Joy Joy е ко да се прави, нова ще завъртиме  Mr. Green в още по-голяма тава  Joy Joy Joy

# 608
  • Варненска клюкарка
Пуууу, най после да си седна и да ви видя Heart Eyes хич не мога без вас значи, целия ден ви мисля, пък нямах време да надникна Crazy Искам да ви нагушкам все Hug Hug Hug

Преди обяд правих лозови сърмички, дето ще ги сварявам утре, после пореден тур по магазините, ама днес направо е страшно навън! Първо ходихме до Техномаркет, компа дето щяхме да го купуваме се оказа, че е изпродаден, та ни пратиха в Грандмол, където още имали от този модел....Там попаднахме в някакъв безумен трафик в подземния паркинг, където не намерихме място за паркиране на никое от нивата и съответно изобщо не влязохме в магазина Shocked....Газ-спирачка, спри тръгни...спри тръгни и на мен ми стана лошо Sick Sick Sick Към час и половина се мъчихме да излезем от тези подземни катакомби, разгеле спасихме се ooooh! А градът като изметен(за Варна говоря)- улиците празни- само около хипермаркетите огромна навалица Shocked Купихме компютър от Ардес, където успешно се преборихме с навалицата и теснотията и се прибрахме живи и здрави, само дето стана така, че детето ни разконспирира и си видя подаръка, но пък аз какво видях в очите му Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Та така съм днес Crazy Изчетох ви преди малко и както винаги много се смях, еле пък тази Зизка, а  и като мернах коментара на Жани за Педофилия Нарцис Зизлоова Joy Joy Joy Laughing То аз като се сетя за това име и прихвам- вече няколко дни съм така  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 21:12 от Беллора

# 609
Кой град е съставен от три женски дрехи? - Триполи  Joy

# 610
ще се цопна малко по късно че сюрприззз синчето е с температура и болки в корема  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out може ли да предстой празник и да не се разкекаме #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 611
Верче Hug

Мише
,
Скрит текст:
не съм си в нас,тъй че след 26 ще видя дали имам нещо интересно за четене.  Hug

Жани,
бързо да се оправя малкия  Hug

# 612
ще се цопна малко по късно че сюрприззз синчето е с температура и болки в корема  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out може ли да предстой празник и да не се разкекаме #Cussing out #Cussing out #Cussing out
ооо, Жани, дано мине вси4ко бързо
Бел Hug важно е 4е сте зарадвали детенцето Peaceто и моя син си набара подаръка Mr. Greenама нейсе
Ренко Hug
Йо Hug
Биби Hug
Вани Hug весели празници

# 613
Мими,весели и на теб.  Hug

# 614
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И мойте си обраха армаганите... Laughing Laughing Laughing Laughing
И ся на Коледа ше ги скляпат...в случай, че не знаете имало и дядо Мраз дет слагал подаръци на 1-ви... Mr. Green hahaha hahaha  ooooh!

Ей ама никой не ме костатира начи...яле па Пипе... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Бад Hug поне ти нема да ме пропуснеш...а, аз днеска неколко пъти констатирам некой особи... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт