Отговори
# 615
  • Варненска клюкарка
И мойте си обраха армаганите... Laughing Laughing Laughing Laughing
И ся на Коледа ше ги скляпат...в случай, че не знаете имало и дядо Мраз дет слагал подаръци на 1-ви... Mr. Green hahaha hahaha  ooooh!

Нашия дядо Мраз се кани да обявява фалит вече Crazy

Зизко едно въпросче за баклавата Praynig

Скрит текст:
Казваш половин кг захар и една чаша вода за сиропа, та колко мл. да е чашата 250млл..или повече  newsm78

# 616
Зиз,ти винаги ме отбелязваш Hug  bouquet

# 617
  • София
Куку аз казах мераба на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 618
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ехооооооооооо,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
брей покрай тези пазарувания и готвенки, много сте тихи  Joy Joy Joy Joy

# 619
  • в подножието на планината
Гледах фрагмана на ПО и честно казано на мен Мира ми е по - отвратителна от бившото гадже на Яман... Mr. Green

За всички, които не съм засичала днес в темата... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 620
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Гледах фрагмана на ПО и честно казано на мен Мира ми е по - отвратителна от бившото гадже на Яман... Mr. Green

За всички, които не съм засичала днес в темата... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Илде,  Hug Hug Hug Hug и аз току що го гледах и установих същото, че Мира ми е по-кофти от новата девойка, определено

# 621
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
 fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

Скрит текст:

# 622

Скрит текст:

rotfImao rotfImbo
По-отврат от болонката няма според мен, Joy Мирето изглежда в пъти по-добре от къдравелката, поне не понамирисва на Яман, Laughing че в автобуса той бая си вреше носа къде свари само и само да е по-далеч от къдрокоска. Joy
Добре, че и по сценарий в ОК Мариса и Раян карат колело. Mr. Green

# 623
Жани бързо оправяне на детенце Rolling Eyes

Бел важното че сте го зарадвали Heart Eyes

Цитат

newsm47 то не пречи пак да полудеят ония Mr. Green

# 624
  • София
И аз изгледах фрагмана и нещо май ще е скучен епизода  Thinking  А Мира изглежда доооста по-голяма от Яман  ooooh!

# 625

Скрит текст:

rotfImao rotfImbo
По-отврат от болонката няма според мен, Joy Мирето изглежда в пъти по-добре от къдравелката.

Тц, Наде, в грешка си ...в моите очи Мира е в пъти по - отврат от Къдравелката... Mr. Green

# 626
И аз изгледах фрагмана и нещо май ще е скучен епизода  Thinking  А Мира изглежда доооста по-голяма от Яман  ooooh!

Имам чувството, че велосипеда ще се срути под тежестта и...изглежда огромна... Sick

# 627
Жани бързо оправяне на детенце Rolling Eyes

Бел важното че сте го зарадвали Heart Eyes

Цитат

newsm47 то не пречи пак да полудеят ония Mr. Green

hahaha Joy Joy

Подсети ме за една приказка на старите хора, която датира от време оно-луд, умора няма..... Mr. Green по принцип говоря, защото се сетих като го написа и не визирам никого конкретно.
Не съм в грешка Звезде, написах според мен.  Няма да се счупи колелото, бивши манекенчета са все пак, елегантни са.
Жани, Hug бързо да му минава.

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 21:14 от Neidjal

# 628
  • Варненска клюкарка

На мен пък и двете са ми еднакво гнусни ooooh! докато сядаше на рамката на велосипеда се хилеше с голямата си уста и жилите на шията и се очертаха грозно и съвсем ми замяза на по-голяма от годините си...към трийсетака изглежда Crazy  В двойка с Яман ми изглежда като някоя любителка на агнешкото Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Както казах и другата не и отстъпва по противна физиономия....

Забелязали ли сте, как в другите сериали за съперница слагат някоя мацка та дрънка, често дори по-красива от главната актриса, а тука какво чудо на чудесата са вкарали в роля Sick  Защо ли Crazy И тая новата стои до Чачо като да му е леля....

# 629
Ивче, знам отговора на въпроса ти...защо ли!?
Шегата настрани, на мен също Серенай ми изглежда доста по-голяма от възрастта си.
Всъщност тя има ли 20? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт