Отговори
# 630
  • Варненска клюкарка
Ивче, знам отговора на въпроса ти...защо ли!?
Шегата настрани, на мен също Серенай ми изглежда доста по-голяма от възрастта си.
Всъщност тя има ли 20? newsm78

На 22 е Наде-родена е на 01.07.1991 г. По малка е от Ча Wink

В другите сериали, за съперница слагат някоя дето е един път, та хубаво да се види, че главния герой е пич и разни там красиви гърли не могат да го откажат от неговото момиче, ама тука в ПО ако сложат такава, я са взели пишещите в социалните мрежи масово да затропат по Еджето, новата да измести титулярката от позицията на гадже  Party  Crazy

пп Дописвах се, че нещо мамата ми "изяде" половината пост newsm78

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 21:28 от Беллора

# 631
  • Още у мъглата ...
Слънчо  Hug Heart Eyes  Мариетче  Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Профи  Hug Heart Eyes Дани  Hug Heart Eyes
Май вас не съм здраствала днес  Grinning Hug Ако има още нездрастнати  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фрагманчето тоз път го изгледах без много гняс, щото най се изкефих, че Серка/Мирка ще се нерви на бившето гадже  Mr. Green Party Party Party Party Ще бърчи вежди, ще се криви и ще си мисли, че е актриса  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Бившето гадже на Ямко и тя една красавица  ooooh! ooooh! ooooh! Ама то ясно що е избрана така, да не би да засенчи случайно Сера, ама не съм я гледала като актьорски качества как е, а като знаем, че Серка ги няма, като нищо пак ще я засенчи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ся се сетих, що му слагат актриси, дет изглеждат като лелки  Mr. Green Нали знаят, че си пада по абли, та едва ли не да му допадне да играе с абло изглеждащи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 632
Скрит текст:
Шегата настрани, на мен също Серенай ми изглежда доста по-голяма от възрастта си.

Мдаааа, изглежда ми към 30 годишна.
Габи, защо ме подсети за аблови около Ча, сетих се за каката?! Sick

# 633
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Mr. Green Добре, че я няма Ирка, че ей сега щеше да ни "зарадва" окото и с баш аблата  Joy Joy Joy

# 634
Скрит текст:

Mr. Green Добре, че я няма Ирка, че ей сега щеше да ни "зарадва" окото и с баш аблата  Joy Joy Joy

Веднага щеше да ни "подари" няколко снимки  Joy

# 635
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Веднага щеше да ни "подари" няколко снимки  Joy

От сърце  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 636
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Слънчо  Hug Heart Eyes  Мариетче  Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Профи  Hug Heart Eyes Дани  Hug Heart Eyes
Май вас не съм здраствала днес  Grinning Hug Ако има още нездрастнати  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фрагманчето тоз път го изгледах без много гняс, щото най се изкефих, че Серка/Мирка ще се нерви на бившето гадже  Mr. Green Party Party Party Party Ще бърчи вежди, ще се криви и ще си мисли, че е актриса  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Бившето гадже на Ямко и тя една красавица  ooooh! ooooh! ooooh! Ама то ясно що е избрана така, да не би да засенчи случайно Сера, ама не съм я гледала като актьорски качества как е, а като знаем, че Серка ги няма, като нищо пак ще я засенчи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Ся се сетих, що му слагат актриси, дет изглеждат като лелки  Mr. Green Нали знаят, че си пада по абли, та едва ли не да му допадне да играе с абло изглеждащи  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Габи,  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама пак какви хубави шопчета твориш, мммммммммм чудни,  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
и аз така с кеф изгледах фрагмана, Серка, ще се нерви май Joy Joy Joy Joy

а това нова серия ли е? как хубаво са го направили, браво за труда и отделеното време

# 637
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И мойте си обраха армаганите... Laughing Laughing Laughing Laughing
И ся на Коледа ше ги скляпат...в случай, че не знаете имало и дядо Мраз дет слагал подаръци на 1-ви... Mr. Green hahaha hahaha  ooooh!

Нашия дядо Мраз се кани да обявява фалит вече Crazy

Зизко едно въпросче за баклавата Praynig

Скрит текст:
Казваш половин кг захар и една чаша вода за сиропа, та колко мл. да е чашата 250млл..или повече  newsm78

Една водна чаша Бел  Peace около 250мл.

# 638
Ама ако много Ви е мъчно за аблова, мога да заместя Ирка, само ми кажете. Mr. Green

# 639
Наде, нееее   #Shocked smile3556

# 640
  • Още у мъглата ...
Ама ако много Ви е мъчно за аблова, мога да заместя Ирка, само ми кажете. Mr. Green

Ох, недей  Mr. Green, че сега отивам да хапвам и да не ми се догади  Sick Joy Joy Joy Joy

# 641
  • Още у мъглата ...

Габи,  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама пак какви хубави шопчета твориш, мммммммммм чудни,  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
и аз така с кеф изгледах фрагмана, Серка, ще се нерви май Joy Joy Joy Joy

а това нова серия ли е? как хубаво са го направили, браво за труда и отделеното време

Мариетче  Hug Heart Eyes Heart Eyes, мерси и аз им се кефя на шопчетата, много готини се получиха, ама какви са ми хубави двамцата  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А фенският клип е нов и е много сладурски  Grinning Heart Eyes

Хайде, отивам да папам  Hug

# 642
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оф, един ден не съм активе и сума кореспонденция... Joy Laughing
Белче, дано не съм закъсняла... Hug

# 643
Ааааа, добре Габче, Hug Вани, Hug щом не искате, няма.
Отивам да си гледам по тв.то серията на АШК, че кой знае кога отново, ще се появи на екран Хазал.
В АФК претендентката за Емировото сърце и конкурентка на Фериха Едже беше един път.
Стара е, от дедо адамово време.

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 21:58 от Neidjal

# 644
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Морфей:
- Нио, беги бърже за пиенье!
- Що па аз?!?
- Щот си избрания!!!

Общи условия

Активация на акаунт