Приятни и/или досадни аватари и подписи - 16

• 69 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • В Космоса
Джина, с това емотиконче дето си го сложила малко не смея да отговоря. Laughing

# 661
 Laughing
Учуди ме, в добрия смисъл Simple Smile Представях си те по-възрастна и някак по-строга, знам ли, с твоите малко мрачни  аватари и комбинации Simple Smile Ако си ти - много си свежа и различна от представата ми за теб  Heart Eyes

# 662
  • В Космоса
 Grinning  Hug

# 663
  • София
На мен пък къдриците много добре ми се връзват с Акаша.  Flutter

# 664
Ооо,Акаша колко далеч си била от представите ми за теб!Представях си те с права коса,разделена по средата и прибрана на кок.Погледът суров,съсредоточен..Пък то..Една кукла излезе!Къдрици,очилца,погледът замечтан,пръстите нежни,челото високо...Нищо общо.Но пък далеч по-красива Heart Eyes

# 665
  • София
Само аз ли съм си я представяла с развени къдрици?  Laughing

# 666
Моята представа е точно като на Дарче  Laughing
В никакъв случай с къдрици Simple Smile

# 667
Аз съм чувала хвалби за къдриците на Акаша и наистина си супер  Peace

# 668
  • in Wonderland
Aкаш, супер си  Hug
Абе момичета, вие в кой форум се намирате?? Аз и без да влизам в КМ съм чувала за на Акаша къдриците, те направо се носят легенди за косата ѝ. А и с право, от тия снимки мн не си личи, но съм ти виждала и по- нормална и да, имаш невероятна коса, която сигурно изисква много грижи и внимание.

# 669
В някоя друга тема съм срещала коментари за къдриците на Акаша или на детето й, та като видях аватар + подпис нямах съмнение, че си ти. Страхотна Акашка  Heart Eyes

# 670
Май като се замисля само в аватарите влизам и мноооого рядко странствам в други теми, предимно когато тук няма никой или  ми трябва нещо. Но сега се сещам за снимката на дъщеря й с дългата къдрава коса Simple Smile
Акашче, разчепкахме те, ще помислиш друг път дали да слагаш лични снимки  Laughing

# 671
  • В Космоса
Благодаря ви, момичета! Hug Къдравели сме с малката, да.

Джина, мда, малко неудобно ми стана, че насочих вниманието към мен, но пък аз си го направих. Embarassed

# 672
# 673
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Брандъъъън Heart Eyes
Първата от подписа е един от най-любимите ми "хормонални" аватари Laughing.

# 674
Нося две прекрасни премени. Едната с полъха на отминаващото лято, а другата с милувката на настъпващата есен. Heart Eyes

Didito-ШОКиран Оптимист

Šunšhine

Общи условия

Активация на акаунт