Приятни и/или досадни аватари и подписи - 16

• 69 204
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
К'во не му харесвате на снега?   tooth
Харесваме го (поне аз, слабост ми е Heart Eyes), ти си страхотна затова те слагам тук Grinning
Мимии

Аз не знам има ли картинки, няма ли, но мен такъв мързел ме е хванал за сглобяване на комбинации, че реших да си понося нещо любимо старо Grinning

# 46
Sellene,   bouquet

Малкия ми син е сърдит на зимата, на старата година и даже на новата година ... защото не са донесли сняг.  hahaha

# 47
  • В Космоса
И аз искам малко сняг, истински. Ние предизвикахме съдбата с тези картинки нещо...  hahaha

# 48
И на мен ми липсва истинския сняг, затова поне му се радвам на картинка.
Мимии, разбирам го детето, аз като малка за рождения си ден всяка година си пожелавах сняг, рядко ме огряваше, защото съм родена в края на ноември, но след това за Коледа пак си пожелавах същото Laughing
Дано сега поне още веднъж за тази зима да падне един хубав сняг

# 49
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Вие пък  Crossing Arms Сняг  Crossing Arms Аз толкова я харесвам до тук зимата в София - няма вятър; няма дъжд, сняг, кишавица; t около 7-8-9-10 градуса -> перфект  Wink По цял ден се шматкам навън; събота и неделя сме по 3-4 часа в парка с колелото (това малката, де, аз не моЖ се кача Simple Smile) ... Ей, сега таЗ мъгла ми обърка графика ...

# 50
Вие пък  Crossing Arms Сняг  Crossing Arms Аз толкова я харесвам до тук зимата в София - няма вятър; няма дъжд, сняг, кишавица; t около 7-8-9-10 градуса -> перфект  Wink По цял ден се шматкам навън; събота и неделя сме по 3-4 часа в парка с колелото (това малката, де, аз не моЖ се кача Simple Smile) ... Ей, сега таЗ мъгла ми обърка графика ...

Малкия дано не разбере, но и на мен досега много ми харесва тази зима.  Joy

# 51
# 52
Идвам да покажа една невероятна Hrisy®...

Rois е много красива

Не мога да пропусна и erin_niki

# 53
Благодаря iani87  Hug

# 54
  • където ми харесва
Аз пък винаги много, много съм се кефила на форумната визия на Adellle ... Готина, оригинална, провокативна ... С много история разказана от аватар и подпис ... или поне аз намирам история  Embarassed

Ох, със закъснение виждам, че съм те впечатлила, както и че много добре си разгадала , че аватарите ми имат история Hug  bouquet

# 55
  • при моите деца .....
Има много красиви комбинации с книги....
Да покажа няколко прекрасно пременени потребителки
Мари

devi4ca

# 56
  • при моите деца .....
~Artemis~ и тя  е прекрасна

# 57
Мерси Боби  Hug

# 58
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ти, Боби. Hug Ави ми подари комбинацията. Наистина е много красива. Hug  bouquet

# 59
  • Петрич
Adellle, е уникална, не мога и аз да не я похваля. Heart Eyes
Акаша също  много ми харесва с това коте Flutter

Общи условия

Активация на акаунт