Гобленарска Коледна игра 2013, тема 3

• 10 013
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
Мисля че точно това е целта на това да си кажем кое ни харесва и кое- не. Нали затова сме се събрали тук, за да можем да се научим взаимно да правим някои неща, като сгрешим някъде останалите да ни покажат как е по- правилно и следващия път да се справим по- добре. Иначе ако никой нищо не ни каже ще си мислим че всичко, което правим е идеално и следващия път ще допуснем пак същата грешка.
Не бях забелязала този надпис на шоколадницата на Бачийска, но сега съм убедена че тя щом си е открила недостатък, следващия път няма да остави надписа там. Опитваме се да работим с нови и нови материали и не винаги знаем точно как се работи с тях, но в процеса на работа се учим.

# 106
Аз пък изобщо няма да изпадам в полемики за кусури и обяснения само ще ви показвам да се фукам  smile3534

Ето какво получих от Sherlok

Това е играчката, която й изпратих да си ушие newsm78 позачудих се защо ми я праща, но след кратко разследване, установих, че си я е ушила 2 пъти, една за нея и една за мен! И решила за Ивановден да ми я изпрати!
Благодаря!  bouquet

А това е от дядо Мраз - един вид Кака Роска както съм я кръстила вече
Разни коледни красоти ... в допълнение на коледния ми календар и ако случайно не ми харесат цитирам "седни на диванчето, облегни се на възглавничката и си хапни бонбонки!" Да ви кажа цяла зима само бонбонки и шоколадчета ям - после що съм като кълбо  Joy

Благодаря ти Роси! Ама вече прекаляваш с тия подаръци! Crazy ама няма да ти ги върна пък  Crossing Arms

# 107
  • София / Баня
А делфинче и аз ще се фукам - Дядо Коледа и на мен  прати подарък
Прибираме се онази вечер, намирам си две известия в пощенската кутия, ама те затворили вече. И вчера сутринта бегом към пощата.
Роси мила благодаря,  Hug точно за празника. Имам си красива свещичка, магнитче с късметче, сладурски снежко и от страхотните шоколадници на Роси, а шоколада изчезна много бързо. Имам си и един снежко да си ушия.
Снимах ама снимки след малко - да пийне фотото ток.

# 108
Делфинче, на пролет ще се търкаляме заедно...
А какви са ви късметчетата от магнитчетата, че те си бяха опаковани и ми е любопитно.
И едно въпросче към Шерлок : от къде купи бялата рамка, че аз съм виждала само от златните.

# 109
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 smile3534 Делфинче, компания ще си правим на диванчетата - и аз си имам от миналата година такава възглавничка от Цакови. А аз вече съм се четвъртосала от тези празници - буквално се освиних.
Значи ще се търкаляме заедно. 

Да помоля отново за схемата  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 110
Ааааа,  Naughty момичета какво е това търкаляне.....? Без лоши мисли моля Mr. Green, само напване на шоколади и усмивки Laughing

# 111
Е да де - то от хапване на шоколад и други работи, че и пийване ще се търкаляме...

# 112
  • Юпитер- Сатурн
Да си покажа отдавна ушития подарък. Дидида благодаря ти много за удоволствието, което ми достави  Hug
и

Понеже започнахте една тема....., реших да ви покажа част от новогодишната украса в къщи
, бродираните топки са ми подарък от миналогодишната игра.

# 113
  • София
Най-после готово!

Teddybearm, отново благодаря за хубавия подарък - много, много си го харесвам.  Hug

# 114
  • София
Стани удоволствието е двойно за мен. Много се радвам, че съм успяла да ти доставя радост. Hug

Аз самата още не съм довършила коледния си подарък  Blush, но не успях за Коледа, а толкова много ми харесва. Но още малко ми остана и ще покажа.  Hug

# 115
Аз самата още не съм довършила коледния си подарък  Blush, но не успях за Коледа, а толкова много ми харесва. Но още малко ми остана и ще покажа.  Hug
teddybearm, и аз съм в твоето положение. Плановете ми бяха за Коледа да съм готова, но от толкова много празници, пътувания, гости, после отново празници, отново гости, нито за Коледа, нито за НГ, нито след НГ успях.  Sad А ми останаха само мънистата и се надявам тези дни най-накрая да мога да ги довърша и да се похваля най-накрая и аз.  Grinning
Поне снощи приключихме с празнуването на поредния семеен празник, следващия е "чак" на 17-ти, та имам големи надежди, че този път ще успея.
Скрит текст:
А до тук ушитото е просто една приказка.  Heart Eyes

# 116
Miss Emerald, вчера си мислех за теб  Hug Радвам се, че ти харесва, а мънистата бързо се шият.

# 117
Днес мислех да ви се похваля че с комплектчето, което Дуданка ми подари успях да ушия четири пъти снежния човек, оформих ги по различен начин. Двата са на 14 каунт бяла панама, а другите два са на бяла и червена 22 каунт с кръстче във всяка дупка и с една нишка. Лошото е че четвъртия го съсипах при прането- панамата пусна червено и оцвети иначе толкова хубавите цветове. Трудът ми отиде по дяволите. Ето малко снимки

# 118
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Чудни са!  Hug

# 119
Снощи успях!  newsm68
Hrisi, още веднъж огромни благодарности за избора ти, който зарадва и стопли сърцето ми!  Heart Eyes
Съжалявам само, че не успях по-рано. Ето моя великолепен ангел.

Сега ще видя кой ден ще се престраша и да го рамкирам.

Общи условия

Активация на акаунт