Гобленарска Коледна игра 2013, тема 3

• 10 005
  • 121
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се  Peace

Нека напълним темата с красиви Коледни гобленчета.  Hug

# 31
   Стани-изпрати ми покана.lubomira zarkova

# 32
Аз лично няма да пиша на другарчето си защото поста ми беше достатъчно изразителен след като получих подаръка си,но нека недоволните и потърпевши в тази и други игри (ако има такива) го направят и да комуникират с другарчето си и да се приключва вече с тоя въпрос,че много натоварващо взе да "виси" във въздуха .
Да остане в старата година каквото и да било и да започнем една свежа и без негативни емоции година,наближава Коледа нека всички бъдем щастливи и спокойни Hug

+1 и от мен!
И аз няма да пиша на Хриси ЛС, надявайки се, че положителните емоции и възхищението ми от нейния подарък, са проличали още в поста ми, когато показах какви красоти ми е изпратила.

Стани, виж на ЛС.

# 33
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Стани, как не те искам .  Hug Много сме, силни сме  Hug Христина Бачийска и ще ме откриеш

# 34
  • София
Благодаря, че ме пожелахте, дами Hug, пратих ви по една покана на всичките  Laughing

# 35
  • София
АА и аз няма да пиша ЛС на моите другарчета, подаръците си ми харесват и са си мои Crossing Arms а кога ще ги ушия не знам, но ще се постарая. Ели на мен ми писа и то още като получи подаръка и не е недовална, което ме радва, значи съм успяла да я зарадвам поне малко.  bouquet
скайпа ми е diana.krai фейса ми е Диана Крайчева Simple Smile аз ви следя дето мога  Peace

# 36
  • София
Аз пък писах лс! И то на Целуфка, и сигурно без малко да й докарам инфаркт Simple Smile Ама й писах да й благодаря за подаръка и за малко консултация Simple Smile
Наистина, нека недоволните кажат тук, в темите, да не се притесняват, че ще ги нападаме, а просто да се обосноват - това не ми харесва, защото...
Когато мен ме критикуват, аз се старая повече да не допускам показаната грешка, и ставам една идея по-добра. Предполагам, че важи за всички.
И нека после приключим темата с недоволните, разочарованите, и започнем начисто новата година.

# 37
Ето го моят пингвинчо, заедно с останалите подаръци от st. Dobri, заели почетното си място под елхата.  Simple Smile

# 38
Май нещо съм пропуснала...  Thinking
Ако Креми, като мое първо другарче в първата ми игра е разочарована от подаръка ми, ще съм благодарна да ми го каже, за да си взема поука за следващия път.  Винаги съм "за" откритите отношения.  Peace
А моя подарък не го връщам и насила да ме карат Naughty.

Готова съм със Снежкото , но имам въпрос за монтирането му в рамчицата,че ще ми е за първи път. Blush Изрязвам и лепя на картончето или се пробвам да го опъна на нея?  newsm78
Рамчицата е от този вид: http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/mJ2BbB1u-Q9WBwd_CSxd4Kw.jpg

(Фейса ми е: Angelina Vylcheva, ако някой ме иска.)

# 39
Готова съм със Снежкото , но имам въпрос за монтирането му в рамчицата,че ще ми е за първи път. Blush Изрязвам и лепя на картончето или се пробвам да го опъна на нея?  newsm78
Рамчицата е от този вид: http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/mJ2BbB1u-Q9WBwd_CSxd4Kw.jpg

Переш и гладиш мотивчето. Налагаш отгоре картончето от рамката, центрираш мотива и леко очертаваш по панамата. От едната страна на картончето от рамката има двойнозалепващо тиксо. Махаш фолиото и залепваш бродерията за картончето. После с притискане слагаш в рамката. Може една панделка да му вържеш отгоре, а в дупчицата да вкараш връвчица за окачване.

# 40
  • Троян
Аз дори не очертавах,залепвах бродерийката на картончето и тогава по картона изрязвах,така ми се стори най лесно и мързеливо  Blush

# 41
Аз на мойта звезда даже не се сетих да я залепя, толкова  бързах да я сглобя и сложа на елхата  Simple Smile

# 42
  • София
Момичета, понеже заминавам и няма да имам интернет няколко дни, влизам да ви пожелая Весела Коледа! Бъдете здрави и усмихнати, и нека се сбъдват всичките ви желания! Щастлива съм, че попаднах при вас!  bouquet

# 43
  • София
Аз на мойта звезда даже не се сетих да я залепя, толкова  бързах да я сглобя и сложа на елхата  Simple Smile

Ауу, и аз така  Simple Smile

Сега ще ходя да си я оправя  Peace

# 44
Роси, Албенка, благодаря ви!  Hug
Даже не съм забелязала, че си има тиксо от едната страна  Joy,че ме беше страх да не осакатя картончето,  но сега вече знам!

Ето го и моя сладур, Инат,   bouquet!
Останаха ми конци за поне още един такъв.

Общи условия

Активация на акаунт