Гобленарска Коледна игра 2013, тема 3

• 9 998
  • 121
  •   1
Отговори
# 15
Много е сладурски този Снежко   bouquet

# 16
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ето на Радослав Снежкото. Още не е в целия си блясък, но и това ще стане скоро.

Добри, по този начин не правим нищо. Някой друг свършва работата, на този, който не е направил нужното усилие, за да се постарае за другарчето. И в следващата игра нещата се повтарят, и пак, и пак...

Роси, супер е! Аз за тези ти разправях едно време - на мен страшно ми харесват.  Hug

# 17
  • sf
Аз не съм почнала моето мини от Котето, но толкова много работа тия дни,че едва гледам, днес пак, утре пак, дано поне на 24ти няма  ooooh! но при първа възможност го почвам.
Искам да добавя и още нещо- аз имам няколко незапочнати неща , подарявани ми в игрите, но това не е защото не ми харесват, а защото много обичам да знам,че си имам незапочнати неща  Rolling Eyes и чувството,което изпитвам при мисълта за тях в шкафа е много по-готино от това,което изпитвам,когато са завършени. Откачено ,а  Rolling Eyes
В крайна сметка появи ли се някой да си каже в прав текст,че не е доволен от нещо в игрите, не само в коледната, това бъбрене зад кулисите и после намеците са много изнервящи  Confused

# 18
  • София
В крайна сметка появи ли се някой да си каже в прав текст,че не е доволен от нещо в игрите, не само в коледната, това бъбрене зад кулисите и после намеците са много изнервящи  Confused

Мислех да приключа с тая тема, но тъй като се чувствам по същия начин, ами продължавам я. Погледнах снимката на моята къщичка и видях, че е станала на мекица, докато отиде при другарката ми. Явно трябваше по-добре да опаковам....

Ето това се постига с намеците до момента - всеки започва да се чуди дали за него става дума, започват се оправдания и въобще наистина е много тъпо.  Tired

Кандидатствам за добавяне във Фейсбук, та да съм в час със жалбите и аз, понеже скайп не ползвам.  Crossing Arms

# 19
  • Троян
Аз пък не ползвам Фейсбук Naughty само пощенски гълъби  Laughing

# 20
Винаги си личи когато един подарък е направен с желание. Повредите, които се получават в следствие на транспортирането са разбираеми и никой не прави проблем от това. Това че сме ушили подареното не е гаранция че ни е харесало, както и това че все още не сме го започнали, не е гаранция за това че не ни харесва Много е лесно набързо да спретнем нещо си и после да чупим пръсти тук "Направих си подаръка, ама се притеснявам дали ще се хареса". Ако сме подготвяли подаръка си с мисъл за човека и за нещата, които той харесва, няма да се притесняваме чак толкова. Разбира се винаги има риск. Ако, сте съгласни, може да си пуснем по едно ЛС до другарчето, което ни е подарило подарък за Коледната игра (задължителните)  или за всички игри за 2013 г, в които сме участвали, и да кажем има ли нещо в подаръка, което не е съвсем според вкуса ни.
Аз лично съм участвала в играта за РД и получих подаръци от Делфинче и Аня1 и Коледната игра, в която подарък ми направи Дуданка. Обещавам да напиша ЛС на Делфинче, Аня 1 и Дуданка и да им напиша пълните си впечатления от подаръците. Обещавам и на Креми да напиша впечатленията от подаръка, който тя направи на Радослав.

# 21
Аз имах "едно вътрешно усещане" относно подаръка от една от първите ми игри. Усещането ми за това, че подаръка е направен за да се отбие номера, да се отчете участието в провеждащата се игра.   Да, премълчах си - бях нова, в началото на игрите и ако кажа, че не харесвам това гобленче, а другият от комплекта как би изглеждало?  Уших го и толкоз  Stop Спирам, защото жената вече не пише тук и не мисля, че е коректно да говоря.

Едно е да има желание за играта, друго е да направиш нещо просто за да отбиеш номера. Такава дискусия се въртеше и в другият форум и горе долу нещата бяха идентични. И дори да си кажем понякога нещата винаги ще има противоречиви мнения относно съответното изказване.

Роси, намерих схемата на гоблена  и ключа
Използвам албума на лудо влюбена  Hug

# 22
  • Rotterdam
Аз лично няма да пиша на другарчето си защото поста ми беше достатъчно изразителен след като получих подаръка си,но нека недоволните и потърпевши в тази и други игри (ако има такива) го направят и да комуникират с другарчето си и да се приключва вече с тоя въпрос,че много натоварващо взе да "виси" във въздуха .
Да остане в старата година каквото и да било и да започнем една свежа и без негативни емоции година,наближава Коледа нека всички бъдем щастливи и спокойни Hug

# 23
Аз лично няма да пиша на другарчето си защото поста ми беше достатъчно изразителен след като получих подаръка си,но нека недоволните и потърпевши в тази и други игри (ако има такива) го направят и да комуникират с другарчето си и да се приключва вече с тоя въпрос,че много натоварващо взе да "виси" във въздуха .
Да остане в старата година каквото и да било и да започнем една свежа и без негативни емоции година,наближава Коледа нека всички бъдем щастливи и спокойни Hug
+1

# 24
  • София
Моите мили другарчета също да не очакват писмо от мен (освен, разбира се, възторжено и благодарствено  Wink), изключително съм доволна от игрите досега  Peace

Но щом въпросът е повдигнат в прав текст в темата, не виждам смисъл да пишем на лични и да изразяваме мнение там. Ако някой има да казва нещо - да го каже тук и да приключваме. Защото наистина остава едно неприятно усещане, че става въпрос точно за теб и твоя подарък  Tired 

Браво на Радослав, много хубаво се е получило човечето, интересно ми е как ще го оформите  Peace

# 25
  • София
Бях написала повече, но сесията ми изтече и се затри, затова сега ще кажа само това:

Наистина стана тегаво тук.  Sad
Аз лично нямам намерение на никого да пращам лични съобщения. Деси го е казала много добре преди мен.
За тази игра правих четири бродерии. Пратих последните две, с ясното съзнание, че нарушавам регламента, защото са две. И си чаках упреците за това. Не се оправдавам, просто си споделям, защото това ми стоеше неизказано и ми тежеше. Simple Smile

Да си повторя питането - никой ли не ме иска във фейсбук? Laughing

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 17:21 от Стани

# 26
Аз пък си мисля, че тези коментари не са за тази игра, тук по мои наблюдения всички се представиха отлично и официално подаряващи и изненадващо подаряващи  Hug

# 27

Браво на Радослав, много хубаво се е получило човечето, интересно ми е как ще го оформите  Peace

Малко съм заета, но ще се опитам тези дни да го сглобя. Още не съм си избистрила всичко, но ще покажа какво в крайна сметка съм сътворила.

# 28
  • София
Бях написала повече, но сесията ми изтече и се затри, затова сега ще кажа само това:

Наистина стана тегаво тук.  Sad
Аз лично нямам намерение на никого да пращам лични съобщения. Деси го е казала много добре преди мен.
За тази игра правих четири бродерии. Пратих последните две, с ясното съзнание, че нарушавам регламента, защото са две. И си чаках упреците за това. Не се оправдавам, просто си споделям, защото това ми стоеше неизказано и ми тежеше. Simple Smile

Да си повторя питането - никой ли не ме иска във фейсбук? Laughing

Аз те искам за другарче , фейса ми е asyastefanova , както и скайпа

# 29
Стани, и аз те искам Simple Smile Отпсах се от групата там, защото ми е изнервящо, че не мога да свържа никовете тук с истинските имена там. А и ми става досадно да гледам едни и същи неща, показани на двете места. Във фейс контактувам лично с момичетата, които съм добавила. Пиша ти на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт