Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 604
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Има на промоция сирене Зоров на 6,49 или 6,69  Rolling Eyes Нещо от сорта Blush Търсих вчера и заквасена им сметана-беше изчерпана.
при нас имаше.
Аз обаче не успявам да открия къде стои сладкарската сметана, да не е под друго име newsm78 Има едни кремове на Мегле разстителни за разбъркване, в съдържанието има захар. Дали е това Иначе съм вземала такава на Хопла, но в К я няма тази марка.
Днес минах орез магазина в 10 сутринта работеха всички каси и се чакаше ужасно много.

# 136
Ние снощи минахме и през Метро, и през К. - пазарувахме за Нова година.....Остана само сокове да купим, сега се чудя защо не купихме newsm78 вчера.....И ядки, но тях купуваме от едно склад, който е близо до нас.......

# 137
Забелязвам вдигане на цените в Кауфланд. Особено на млеката. Боженци и На баба (ако не се бъркам) са с 15ст отгоре. Не знам дали е заради празниците или от производител. Доста се изненадах.

# 138
  • Бургас
И ние днес бяхме в Кауфланд - Бургас.Имаше страшно много народ.И аз също забелязах, че не е толкова евтино, колкото по принцип е.Явно разчитат на това, че по празници хората развързват кесиите, но все пак остава едно такова гадно чувство у клиентите.

# 139
  • Mediterraneo
Добре, че не бях тръгнала специално за К. днес! Такова задръстване! Ще кажеш, че второ пришествие, а не нова година ще посрещаме! Така ми стана хубаво, че ще сме си сами утре вечер и няма да подготвям нищо особено, та да пазарувам в последните часове на 2013 г!

# 140
  • Варна
Зa Коледa пaзaрувaхме от К. и сегa зa Н.годинa предпочетох Лидл-без бутaници и опaшки зa половин чaс бяхме готови.

# 141
  • Sunshine state
И ние ще сме си сами утре.Ще приготвя печен заек и днес отскочих само за цедено мляко за млечната салатка.Имаше страшно много народ и опашки по касите,но пък вървяха бурзо.Всички видове цедени млека бяха свършили,освен Олимпус. Утре само за биричка ще ходим. Peace

# 142
В 21.30 нямаше почти никой, магазинът беше празен откъм клиенти. Напазарувахме съвсем спокойно, доволна съм. Само дето пилешките пържоли от 5.99 лв/кг бяха свършили. Взех бутчета за фризера вместо тях.

Става въпрос за Кауфланд на бул. Т. Каблешков в София.

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 00:03 от Алекс1

# 143
Момичета, като пишете за блъсканица, споменавайте за кой Кауфланд става въпрос.  Peace

Днес, около 16 часа в К. Надежда беше лудница. И паркинга пълен, а вътре няма разминаване. Един грозник ми подвикна :Госпожо, мо'а ли 'а мина?" Пък аз съм госпожица.  Crossing Arms

Имаше някакви мършави зайци за 13 лв, качени на небето.

В Надежда Кауфланд, Фантастико и Лидл са на много близко разстояние /същите в Люлин са далече един от друг/. На Бъдни вечер пазарувахме в Кауфланд, но за кайма отидох до Фантастико - беше празно, с много малко хора.
Явно хората смятат че в Кауфланд е най-евтино, но дали е така?  Rolling Eyes

# 144
Много внимавайте  с  Кауфланд Люлин . Вчера купихме  Кока кола с изтекъл срок на годност(26.11.2013).

# 145
Аз пък преди малко от зор си купих от КФ чорапогащник с ликра.Отворих го и целия беше на лилави петна  Shocked
Иначе беше спокойно,но повечето неща бяха свършили.

# 146
  • София
На 30 декември привечер пазарувахме в Кауфланд О. купел.Беше отвратилно -блъсканица и пълно с роми.Много се чудихме дали да ходим в новия,който е на Каблешков и даже ни е по-близо,но вече трима човека ни казват,че е малък и неудобен за пазаруване.От години пазаруваме в О.купел ама толкова гадно никога и никъде не съм се чувствала,да не говорим че пазарувахме храна.Аз съм оправна и въпреки лудницата взех набързо всичко,на касите бързо минахме и дим да ни няма.

# 147
На 30 декември привечер пазарувахме в Кауфланд О. купел.Беше отвратилно -блъсканица и пълно с роми.Много се чудихме дали да ходим в новия,който е на Каблешков и даже ни е по-близо,но вече трима човека ни казват,че е малък и неудобен за пазаруване.От години пазаруваме в О.купел ама толкова гадно никога и никъде не съм се чувствала,да не говорим че пазарувахме храна.Аз съм оправна и въпреки лудницата взех набързо всичко,на касите бързо минахме и дим да ни няма.

Въобще не е малък.
Със същите размери е като останалите.

# 148
Скрит текст:

Честита Нова година!!!!!!!!!!

Хубави промоции си пожелавам - не само в К.!

# 149
  • Sofia
На 30 декември привечер пазарувахме в Кауфланд О. купел.Беше отвратилно -блъсканица и пълно с роми.Много се чудихме дали да ходим в новия,който е на Каблешков...
И ние в овчакупелския пазаруваме, но по същото време на 30ти бяхме в този на Каблешков. И там беше лудница.  Все още не мога да кажа дали е неудобен, защото сме ходили само 3-5 пъти. Подредбата му е много различна и не съм му свикнала за сега.

Общи условия

Активация на акаунт