Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 590
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Някакви отзиви за  алуминиевите тигани  с две дръжки /дълга и къса/ и стъклен капак  от тази седмица  /тънко ми се вижда дъното/ ? И от кои сте доволни - голямо разнообразие има и съм в чуденка newsm78

# 151
  • Пловдив
Честита нова година.Онзи ден на път за вкъщи решихме да минем през Кауфланд Хасково(31.12)Голяма грешка-паркинга мазало,дори охраната насочваше хората и се отказахме да спираме въобще.
Въпросче относно новостроящият Кауфланд във Пловдив на Пещерско шосе до Лидл:Някой имали идея кога трябва да го отворят?

# 152
  • София
Въпросче относно новостроящият Кауфланд във Пловдив на Пещерско шосе до Лидл:Някой имали идея кога трябва да го отворят?

Някой спомена за срок от 7 месеца.  ooooh! По мои изчисления това прави приблизително месец май.  Grinning

# 153
  • София
И ние в овчакупелския пазаруваме, но по същото време на 30ти бяхме в този на Каблешков. И там беше лудница.  Все още не мога да кажа дали е неудобен, защото сме ходили само 3-5 пъти. Подредбата му е много различна и не съм му свикнала за сега.
[/quote]
Аз и по тази причина не исках да ходим на новия,защото предположих,че на по-малко място ,продуктите ще са разположени по различен начин.Тук въпреки лудницата си знам точно какво ми трябва и напазарувахме пак за 2 часа както всеки месец.В случая пазарувахме освен за новата година и основни продукти за месеца.
Но ми беше гнусно и си представих нашето население примерно след 30години,че ще е навсякъде в такъв състав. Cry

# 154
Много скъпо станало в тоя Кауфланд.

# 155
  • Sunshine state

Thinking Кое по-точно е станало скъпо? Всичко поскъпва,да..

# 156

Thinking Кое по-точно е станало скъпо? Всичко поскъпва,да..
Колкото и да е поскъпнало, това е най-посещавания магазин. Винаги има повече хора отколкото в другите вериги.

# 157
Мисля че на табелата на обекта беше написано, но не мога да си спомня  newsm78

Честита Нова година! Да е мирна, здрава и благополучна!

# 158
  • Пловдив
Момичета,снощи гледах комплектите олекотена завивка + чаршафи за 49,99лв.,но не запомних на коя фирма са Rolling Eyes Ако някой се сеща...Беше нещо с Д и е софийска.Трябват ми само чаршафи на мен.

# 159
  • София
Добро утро, утре обмислям да върна олекотена завивка, долен чаршаф и 2 калъфки в Кауфланд. Не са ползвани. Нали продължават да не правят проблеми при връщане? Или пък ако има в кафеникавата гама бих ги сменила.
mystic woman Дитекс е фирмата.

# 160
  • Пловдив
Добро утро, утре обмислям да върна олекотена завивка, долен чаршаф и 2 калъфки в Кауфланд. Не са ползвани. Нали продължават да не правят проблеми при връщане? Или пък ако има в кафеникавата гама бих ги сменила.
mystic woman Дитекс е фирмата.
Не ти ли харесват?

# 161
  • София
Честно казано по-скоро не ми харесва разцветката дето ММ е взел... Малко миришат от боята, но предполагам изпирането ще коригира това и не знам как ще се държат цветовете при изпирането... дали няма да избледнеят още веднага. И още една чуденка имам... как да си намеря калъф за завивката в подходяща разцветка, тъй като не смятам за удачно да пера всяка седмица олекотената завивка. Иначе ми хареса, че завивката е с обкантване. Струва ми се достатъчно плътна и лека, но сравнявам със старите, които ползвам над 10 години.

# 162
Снощи към 8ч. бях в Кауфланд. Имаше не повече от 10-15 човека в целия магазин. По - приятно не съм пазарувала  Grinning

А за чаршафите - преди 1-2 седмици си взех, бяха намалени на 13 лева комплект от 3ч., 100% полиестер, нооо ужасно много се пързаля по матрака и след първото ми завъртане докато спя, чаршафът се е събрал в единия край на леглото. На Дитекс са, при прането няма събиране или избеляване, но материята не ми харесва изобщо.

# 163
  • София
А тези, които си взехте "ягодките" и другите памучни чаршафи на Дитекс - как са?

# 164
  • Пловдив
... и другите памучни чаршафи на Дитекс - как са?
И аз се чудя къде ли се продават само чаршафи,ама 100% памук Rolling Eyes Че много ми харесаха 2-3 десена.

Общи условия

Активация на акаунт