Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 785
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Kафето на промоция eduscho става ли? Не харесвам кафета с кисел вкус и се притеснявам това да не е такова.

# 406
Знаете ли дали в Кауфланд има хубаво телешко месо напоследък?

# 407
  • Sofia
Аз телешко в Кауфланд не съм срещала. Купуваме от Фантастико.

# 408
Някой с мнение за екзотичните гъби  Rolling Eyes
Аз уж нищо кой знае какво нямаше  да купувам,но сега като нахвърлях списъка ми стана зле-отидоха пак 100-120 лв  ooooh!

# 409
  • Mediterraneo
аз съм вземала от тези гъби, пускали са ги и друг път на промоция. Харесват ни, добавям в спагети, на пица, в ориз.

# 410
И аз се присъединявам към питането за възглавниците на Тед.

# 411
  • Sofia
И на мен ми са ми полезни впечатленията за екзотичните гъби, благодаря! Simple Smile

# 412
  • София
Одеве ходих да си платя телефона и се учудих каква е тази навалица по никое време, а то имало -50%
Гледам, че има машинка за подстригване Sapir (и за брада) каквото търся - читави ли са?

# 413
Одеве ходих да си платя телефона и се учудих каква е тази навалица по никое време, а то имало -50%

За банани от 1,55лв. ли става въпрос?

Скрит текст:
Не съм от София, беше попитал за склада за ядки....В Благоевград съм......

# 414
Гледам, че има машинка за подстригване Sapir (и за брада) каквото търся - читави ли са?
Става , но не е нещо върховно. Ножчетата не са много остри и малко накълцва косата. Мъжо го кастря с 1 номер и постоянно има стърчащи косми.

# 415
Мнения за тенджерите  и тиганите?И стават ли за индукционни котлони?

# 416
  • Mediterraneo
Само не разбрах защо възглавници имаше 1-2 в няколкото палета с такива... Нарооооод! Все едно без пари ги раздават. А са толкова убийствено гадни. За мен. Меки и сплескани  Rolling Eyes И 1 лв не си заслужават и не бих дала за такава възглавница. Но на вкус и цвет, знаете!

Иначе се разминах с малко този път, оставих само 35 лв. Но пък взех халат за баня от намалените, че ми излезе като необходимост за подарък. Точно по поръчка  Wink

# 417
Оу......верно ли са меки и сплескани тези възглавници  Rolling Eyes ей омръзна ми. От сума ти години не мога да попадна на свястна възглавница. Преди години така се прекарах с 2 от гъши пух за сума ти пари. След второто спане , все едно си бях легнала без възглавница , направо на матрака ги набутах в пуфа.
Ако ви кажа , че свекър ми има едни възглавници дете са на над 10 години и още не са се сплескали. Не знам с какво са ги пълнили преди , но са страшно удобни.

# 418
  • София
И аз си набелязах много неща, но се разболях и сега ще се наложи инструктаж от разстояние на мъжа ми и редукция на поръчката. Със сигурност обаче остават препаратите за миялна.

# 419
Оу......верно ли са меки и сплескани тези възглавници  Rolling Eyes ей омръзна ми. От сума ти години не мога да попадна на свястна възглавница. Преди години така се прекарах с 2 от гъши пух за сума ти пари. След второто спане , все едно си бях легнала без възглавница , направо на матрака ги набутах в пуфа.
Ако ви кажа , че свекър ми има едни възглавници дете са на над 10 години и още не са се сплескали. Не знам с какво са ги пълнили преди , но са страшно удобни.
Аз използвам възглавница от мемори пяна - беше на промоция в Кауфланд преди 3-4 години и съм много доволна - сплесква се само толкова, колкото е нужно без да ти пропада главата. Малко по-скъпи са, но си заслужава според мен.

Общи условия

Активация на акаунт