Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 739
  • 732
  •   2
Отговори
# 420
Ей сега изпратих сина ми до Кауфланд за възглавници, машинка за подстригване и тиган с  керамично покритие...Като ги донесе, ще докладвам  Laughing Имам възглавница анатомична на Дормео, от Кауфланд я бях взела преди 2-3 години....е не мога и не мога да спя с това чудо, толкова ми е неудобна, че няма накъде повече, бях взела и на мъжа ми, той я пробва една вечер само и я захвърли...имаха едни обикновени, пускаха ги по 4 лв. ако не се лъжа....ами супер са, толкова време ги ползваме, не са мръднали...Сега ще видя и тези на Тед как са...
А такива с пера не понасям от малка още...винаги съм ги чувствала много сплескани и все някое перо изскача да ме боде  Laughing

# 421
  • София
Имам възглавница на Дормео, анатомична - много е удобна на майка ми, която наистина спря да хърка, откакто спи на нея. После купихме от Кауфланд едни розови пак анатомични, и те са й удобни, и с тях не хърка. Ако легне на обикновена възглавница, се почва пак дъскорезницата Mr. Green
Лично аз бих си купила от тези розовите, ако пуснат пак... Не са кой знае какво, но пък явно са удобни. На мен са ми ниски.

# 422
  • sofia
Възглавниците НЕ СА меки и сплескани, даже напротив. Така изглеждат, но като ги извадиш от плика се разпухват, даже се притеснявам, да не са високи  Naughty. Имаше една извадена от плика и видях, че изобщо не е сплескана и купих 2. Утре ще ида даже за още 2  Peace

# 423
Не са сплескани възглавниците, сега изкарах едната и доста обемна ми се вижда...довечера ще разбера как е, ако ми хареса ще взема още една утре...
Тигана с керамично покритие е доста тежък, изглежда стабилен...26 см е диаметъра, който поръчах да вземат, но май искам и един по-малък...
Утре трябва аз да отида май да огледам всичко, че със сина ми само се ядосвам...все не знае кое къде стои и по 3 часа търси едно нещо ooooh!...Та мисля фритюрника да погледна, че съм чувала добри отзиви за този вид, а цената му е супер наистина...

# 424
А тигана става ли за индукционен котлон?

# 425
А тигана става ли за индукционен котлон?

Само електрически, газов и стъклокерамичен котлон са отбелязани, за индукционен явно не става...
За тези тигани Luigi Ferrero имам предвид, от тях взех аз

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 18:57 от Lorein666

# 426
Сутринта наминах през К. за 2-3 неща, е все едно беше Коледа. Няма такава навалица, трънах си с цитруспреса и още 1-2 неща. Във всяка количка имаше такава преса, тостер, кана или някаква друга техника  Grinning На информация за гаранция опашката беше от края на магазина.
Моята преса, за 10 лева има 3 години гаранция Mr. Green
Пред мен един човек върна неработеща кафемашина и му дадоха друга.

# 427
Нормално да е навалица...уредите са на убийствени цени наистина Simple Smile Както и тези тави и тигани...

http://praktiker-online.bg/product/95580/tigan.html  ето каква е цената на моя тиган в Практикер, а в Кауфланд е за 18,99...е, как да не се изкуши човек  Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 19:16 от Lorein666

# 428
  • Варна
Здравеите ,искам да  попитам някой има ли от тези шкафове пластмасовите намалени на 17.99 лв
удобни ли са , ще събират джунджурии , това е ясно но дали стават изобщо ?35 лв не бих дала със сигурност но тази цена ме привлича !

# 429
  • Стара Загора
Вертикалните сушилници, които в момента са по 8 лв., пише , че са с площ 12 м. Събират ли достатъчно пране? Някой сеща ли се каква е площта на хоризонталните, че да ги сравня и да добия представа?
Валети, имам такъв шкаф, купен на промоция преди 1 г.. Още е здрав и го ползвам, събира ми доста неща.

# 430
Здравеите ,искам да  попитам някой има ли от тези шкафове пластмасовите намалени на 17.99 лв
удобни ли са , ще събират джунджурии , това е ясно но дали стават изобщо ?35 лв не бих дала със сигурност но тази цена ме привлича !

За какво по-точно да стават? Simple Smile Аз имам такъв и е пълен точно с най-различни дреболийки...нищо му няма все още, а го взех преди 4 години някъде:) Не го ползвам за красота, стои си на балкона Grinning

# 431
  • Sunshine state
Машинката за подстригване на Сапир категорично НЕ става.  Naughty Имахме и все още имаме такава,но дъвче и не може да се справи с елементарна подстрижка. Мъжът ми стоически търпеше болезненото подстригване,но накрая просто я затворихме в един шкаф и се приключи.
Кафето на Едушо е хубаво и не киселее-взимали сме много пъти точно такова. Често го пускат в магазина до нас на промоция.  Peace
И тук голяма навалица-всеки грабнал по 1-2 възглавници,сушилник и машинки.  Crazy На касата гледаш касиерките как се бият с тия ми ти сушилници.  Laughing Аз си взех заветното боди и много ми харесва,а за тази цена е просто...  Heart Eyes Машините за кафе тук са свършили вече. Добре,че взех сутринта.  Simple Smile
Утре остана да купя мед и някои препарати на КК за миялната и приключвам.  Party

# 432
Аз сега се връщам от КФ.Търсих манго,банани,чушленцата и още някои неща от промоциите...е,нямаше.Всичко беше финиширало.Едната лелка ми каза че към 18:00 часа било пълна лудница.Дословно думите и бяха "чудех се на къде да се обърна,като невидяли грабеха".На късмет взехме с моя една машинка за бръснене.Беше последната,както и едни последни ножици от 0.99.С тигани и тенджери съм се затрупала,така че хич и не ги гледах.Взех и две възглавници.Много им се чудех,но какво пък-нали са 10 лева.До където изкарат и хоп на боклука.Даже мога да ги подаря на котарака ми  Joy Само като гледам какви са мекички ще му паснат идеално  Laughing

# 433
  • София
Някой да е пробвал печените чушки на Калия? Много им се чудих, но се сетих, че неотдавна взех малък буркан на същата фирма и чушките се разпадаха - ужасно меки. Гледах и цитрус пресата , но ми се видя много афиф пластмасата.

# 434
Някой да е пробвал печените чушки на Калия? Много им се чудих, но се сетих, че неотдавна взех малък буркан на същата фирма и чушките се разпадаха - ужасно меки. Гледах и цитрус пресата , но ми се видя много афиф пластмасата.

Чушките на Калия само като ги погледнеш и стават на пихтия. Иначе са вкусни.

Аз се взех 2 Коколино синьо Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт