Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 732
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Малееййййййййй......едва е понеделник.....а вие изкупихте К......... Mr. Green Heart Eyes

Машините за кафе тук са свършили вече. Добре,че взех сутринта.  Simple Smile

Утре да почерпиш в темата с по едно кафе пишещите!

# 436
  • оттам, откъдето започва България
Ако някой си е купувал надматрачната стелка би ли си казал мнението.

# 437
Ние пък си взехме от печените чушките Калия.Преди малко вечеряхме...страхотни са си.Нито се разпаднаха,нито нищо.Нарязах си ги като за порция,чудно вкусни са.

# 438
Ако някой си е купувал надматрачната стелка би ли си казал мнението.
доволна съм.

# 439
Най- накрая си харесах керамичен тиган. Днес го купих от промоцията тази седмица. Доволна съм- масивен е, с дебело дъно и стени, бял, 28 см.
Купих и Коколино.
Искам да похваля киселите краставички с марката на К- Класик. Отдавна не съм се прехласвала по толкова вкусно. нещо. Бурканът е 2,50 лв., но са овкусени страхотно.
Портокалите продължават да са скъпи и с лошо качество, купувам ги от другаде. Днес видях, че са пуснали гъби на промоция, само не разбрах каква е промоцията, защото по другите магазини са по-евтини и по-хубави.
Друго, което ми направи впечатление е, че след Нова година цените на доста продукти паднаха.

Печени чушки купихме в края на лятото, три литрови буркани и съм доволна от тях, но трябва да проверя каква марка бяха.

# 440
Оооооооо.....Red_Hot - питах за теб преди няколко страници...... Hug

Аз забравих да похваля граха в буркани от миналата седмица - 1,39лв. бе буркана.....Домашния ни свърши и вече сме на магазина....Бяло и зелен етикет, надпис - Добра реколта. Днес го сготвих - никакъв проблем. Той си бе и сварен, та го сложих накрая, кипна и изключих!

# 441
Да докладвам за машинката за подстригване....току-що остригах сина ми с приставката за 1-ви номер...перфектно стана, много съм доволна...Не дъвче, не скубе, няма никакъв проблем Simple Smile А за първи път ми попада такова нещо в ръцете  Mr. Green Но пък той си беше с много къса коса, може би дъвче, ако се подстригва по-дълга, не знам...за поддръжка на къса коса е идеална Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 22:52 от Lorein666

# 442
Оооооооо.....Red_Hot - питах за теб преди няколко страници...... Hug

Flowers Rose

Тука съм  Laughing

# 443
Гледам че ще пускат Церазит от утре на промоция...Някой ползвал ли го е?Има ли ефект това чудо?

Според мен няма ефект.....имахме,но не бях доволна и съм го забутала някъде Naughty
Ако говориш за влагоуловитела - да много съм доволна и найстина събира водата.Лошото е че после таблетките са скъпи - е поне за мен са.Кафемелачката е добра като за първо ползване смлях черен пипер и го направи на прах,че имах една дето само го трошеше,но за автоматично прибиращ се кабел забавете нищо че и на опаковката го пише.И още нещо пазате си касовите бележки до 3г. може да ги върнете в магазина и да си вземете нов уред ако се е развалил аз така се прецаках с машина за вода от кауфланд носих я 4 пъти на ремонт и я изхвърлих незнаех че може да ти я заменят марката беше домо.

# 444
  • Варна
Ние също имаме машинка Сапир, и мога да кажа,че става, да, направо си изби паричките. Има особеност обаче, за да не стане както по-горе е описна, че скубе, преди употреба, задължително слагаме 2-3 капки машинно масло и работи без проблем Peace
Аз нищо не си харесах от техниката днес, или поне не ми трябва нито фритюрник, ни кафе машина, преси, сокоизстисквачки и т.н., а пък за тигани , един път пък не пуснаха индукционни на промоция, че и ние да хванем нещо Crazy
Купих редовното банани, гъби, тиквички, чедър сирене, Мопа, и коколиното, че  е на промоция.

# 445
Халатите харесаха ли ви? Аз ги гледах, но не се реших. Не ми се видяха достатъчно плътни, ама и за тези пари... какво друго да очаквам. Аз днес минах супер икономично.... Оставих само 5.10 лв за сирене  Laughing

Точа се на консервирания патладжан и кьополото, но гледам да се въздържам да не купувам консервирани навън неща... Или домашно, или нищо  Laughing Ама патладжана може и да ме изкуши, а ако похвалите кьополото, ще забравя за малко за принципите си  Mr. Green

# 446
Печените чушки са капия на "Калия". Дебели, месести, не се разпадат  Peace

# 447
  • пак там
При нас в събота имаше портокали на лев и нещо, много бяха добри - сладки и здрави. Не знам дали бяха от седмична промоция, или просто към края на деня ги бяха намалили обаче...

А днес си бяха откровено гадни.

Купих си кафемелачка. За бадемовото брашно  Mr. Green

# 448
  • Sunshine state

Ето и обещаното кафенце. Hug /снимката е от нета,да не помислите,че съм я правила аз/

# 449
  • 1st floor
Ехааа, какво изкушаващо кафе!  Grinning

Вие вярно изкупихте Кауфланд. Аз съм обявила фалит до края на месеца, че ни се насъбраха много празници и се налага да си свия бюджета. Само ще ви чета жално-жално и ще се радвам на вашите придобивки!

Общи условия

Активация на акаунт