Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 757
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Може ли да попитам за кафемелачката и фритюрника - някои има ли и как са? Кафемелачката ми се струва добра за 10 лв. 160 W ,само не знам дали има да се нагласява едрината за кафето (не очквам и катеричка вътре за 10 кинта,ама да питам  Thinking ) аз лично искам да я ползвам да си меля подправки в нея,а фритюрника пише, че се разглобява дали съда в който се слага мазнината се вади да се мие?
Миналата година си бях взела кафемелачка но за жалост се развали Crossing Arms

# 391
  • Варна
За 10 лв. толкова Mr. Green
Дано да е сполучлива де. Peace

# 392
Мнения за прахосмукачката?

# 393
Здравейте! Следя ви редовно , но се включвам за първи път. Прахосмукачката я имам от лятото, тогава пак я баха пуснали на тази цена. Като цяло съм доволна, за тези пари е идеална, върши добра работа. Не ми харесва само това, че е много шумна, други забележки нямам. Лесно се чисти, много е лекичка и малка.

# 394
  • Sunshine state
И аз чакам отзив за кафемашината,че смятам утре да взема една. Rolling Eyes

# 395
Аз си набелязах пазара:
- св. филе -7.9 кг
- заквасена сметана на Боженци - за проба 1,79
- кумрия консерва- 0.99 лв
- овесени ядки "Никола" 1,59 лв 500 гр
- омекотител Коколино - 2,89 лв. Не че нямам, ама нали е на промоция Mr. Green
- душ гел Dove - 3,25 (това не знам дали е изгодно, или си е такава цената)
- памперси - 20,99
- за гланц и сол за миялна се колебая още

Някой да е виждал/пробвал тези олекотени завивки за 13,99 и дамското боди за 8,99, дали стават?
Тази цена на овесените ядки ми се вижда твърде висока за промоционална в Лидл на редовна за 500г са 1,29 ,а от понеделник ще са на 0,99лв. Има два вида.Вземала съм и са страхотни,немски са.

ЛИДЛ-ските овесени ядки са страхотни! А тези на Никола не ми харесват честно казано. Аз ги ям с кисело мляко и банан и тези на Никола ми горчат на вкус...  Rolling Eyes

# 396
  • София
Да, моя е грешката като написах овесени ядки, вместо мюсли. Аз на Никола преди години си купувах овесени ядки и  не бяха лоши, затова предположих, че и мюслито е добре.
Скрит текст:
А за лидълските тъкмо щях да питам в темата за Лидл, така че благодаря за инфото.
 Иначе либимото ми мюсли е на Kolln , но за съжаление г0 намирам само в Метро.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 20:09 от Home raider

# 397
Някой ползвал ли е продуктите за съдомиялна на Кауфланд?Струват ли?
В последно време ползвам само от тяхната марка таблетки All in 1 и сол и съм доволна. Сега мисля да се възползвам и от добрата цена  Peace

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 22:06 от Sea lights

# 398
Някой ползвал ли е продуктите за съдомиялна на Кауфланд?Струват ли?
В последно време ползвам само от тяхната марка таблетки All in 1 и сол и съм доволна. Сега мисля да се възползвам и от добрата цена  Peace
+1 и от мен.

# 399
Гледам че ще пускат Церазит от утре на промоция...Някой ползвал ли го е?Има ли ефект това чудо?Също и възглавници на Тед...и се сетих че на една от всичките промоции си взехме матрак на Тед намален от 200 на 100 лева.Моя години наред го болеше гърба.Какви ли не хапчета е пил за тази болка.Но....откакто спи на този матрак (да чукна на дърво) няма никакви болежки.

# 400
Гледам че ще пускат Церазит от утре на промоция...Някой ползвал ли го е?Има ли ефект това чудо?

Според мен няма ефект.....имахме,но не бях доволна и съм го забутала някъде Naughty

# 401
  • Русе
И от мен още един отрицателен глас за Церезит. Не върши никаква работа. Naughty

# 402
  • Sunshine state
Взех машината,обезвъздушихме я и пуснахме едно кафе с нея-каймакът е поне 2 пръста и на първо четене е супер. Дано и майка ми е доволна и да си я ползва дълго време. В край на сметко,ако сдаде багажа,ще я върнем и толкоз.  Peace
Довечера ще мина да си купя и боди,понеже сутринта нямаше как да мъкна друго.  Grinning

# 403
Взех машината,обезвъздушихме я и пуснахме едно кафе с нея-каймакът е поне 2 пръста и на първо четене е супер.

Ехааааааааа......бърза, смела и сръчна Pupitka.....Честита машина, дано майка ти е доволна!

# 404
  • Sunshine state
Благодаря! Ами дано. Реших,че по-раничко е по-добре,понеже цената си я бива.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт