Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 777
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • пак там
Разделям поста, че нещо ми се бъгва екранът за писане при по-дълги постове.

Най-удачно досега ми се е получавало, когато за шоколадовата смес използвам животинска сметана, а за тази с разбиването - Хопла.

И за да съм по темата - всичко е купувано от Кауфланд  Mr. Green Оттам си купувам страхотен кувертюр - едно блокче черен кувертюр в синя опаковка. И така да го ядеш - пак е страшно вкусно. (не си падам по млечния шоколад).

# 331
  • София
На път към касите, мернах от така хваленото ОМО тук - и взех, видя ми се ,че е на цената на повечето препарати (Бонукс и т.н.) - надявам се си струва  Grinning

ПП: Сега и вкъщи мирише на ОМО  Laughing

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 00:42 от hakama

# 332
  • Sunshine state
Ако в тая тема взимахме пари за реклама на ОМО.. Whistling
Хубав е,няма да съжаляваш. Peace

# 333
На път към касите, мернах от така хваленото ОМО тук - и взех, видя ми се ,че е на цената на повечето препарати (Бонукс и т.н.) - надявам се си струва  Grinning

ПП: Сега и вкъщи мирише на ОМО  Laughing

Попринцип е около 10 лв.

# 334
  • Варна
...и във Варна закриха ДМ в Кауфланд

Хъх. Що така и все от Кауфланд бягат.  newsm78

питах управителката, каза че нямали много оборот. може би хората си оставят парите в Кауфланд и след касите не влизат при тях.
щели да местят магазина в центъра, но още не знаят къде

# 335
Добър ден

Някой получи ли вече новата брошура?Или ако може линкче да видя какво ще има,че някой път получаваме вестника чак неделя вечер ooooh!

# 336
И за да съм по темата - всичко е купувано от Кауфланд  Mr. Green Оттам си купувам страхотен кувертюр - едно блокче черен кувертюр в синя опаковка. И така да го ядеш - пак е страшно вкусно. (не си падам по млечния шоколад).
Може ли да ме ореантираш как изглежда опаковката,име  или горе долу на каква  цена да го търся   Praynig

# 337
# 338
Къде да търся шоколада за готвене - при шоколадите ли или другаде?

# 339
  • пак там
Шоколадчето е в синьо-бяла опаковка, с размери като на три вафли една върху друга (ох, ама никак ме няма с обясненията), марка не помня, че в момента нямам от него, около 4 лв беше, стои при подправките, ванилиите и другите сухи джунджурийки. Поне в нашия магазин, де.

П.П. Някой като че ли в тази тема наскоро питаше за цитрус-преса... В новата брошура е с намаление, същата я купих преди два месеца. Изглежда малко паянтова, но се държи мъжката на опитите на синковеца да си прави фреш Simple Smile

# 340
# 341
Шоколад за готвене има и в Лидл - стои при сухата мая, бакпулвер, суха сметана
 В новата брошура има доста тигани -  някакви отзиви кои са хубави?

# 342
Благодаря за новата брошура!   bouquet
Харесах си доста неща,остава да се разберем с финансите Simple Smile
Някой ползвал ли е продуктите за съдомиялна на Кауфланд?Струват ли?

# 343
  • Sofia
Моля! Simple Smile
Аз още не съм стигнала да разгледам брошурата.
Цвети, на предните страници се коментираше Сомат или нещо подобно за съдомиални.

# 344
В Кауфланд има ли Хопла? Специално сладкарска сметана търся и то неуспешно.  newsm78
От новата брошура не ме грабна кой знае какво. Утре мисля да си купя само пасатора от тази седмица, ако е остаал. Иначе ОМО си купих, но течен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт