Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 617
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Аз мисля ако има тенджери под налягане при нас да си взема още една, че сега с тия празници не мога да смогна с една  Laughing То сърми, то езици, свински крачета, шкембета... Laughing а цената е наистина убийствена...и хубавото е, че е големичка- 9л и събира доста...и както казва баща ми...и малко и много можеш да сложиш в големия съд

# 61
  • Mediterraneo
Тръгнах днес към Кауфланд, но едва успях да навляза в паркинга  ooooh! Още по- трудно успях и да изляза, без разбира се изобщо да припаря до магазина! Мерси! Тръгнах за няколко сапуна и Бреф, ама ще отида на 27- ми, не са ми от първа необходимост!

Таня, да, сърми има и на Кенар на Билла, успях да си взема, доволна съм много Simple Smile

# 62
  • Пловдив
Киселото зеле  в пластмасова кофа  не става за сърми-листата се разпадат при опит за завиване.Ужасно е ,става за готвене и за салата.Измъчих се днес  с него. ooooh!

# 63
Лелееее.....на коя страница се разписвам????

Тинки, благодаря за темата!  bouquet

Новата брошура не съм я гледала въобще - ни хартиена, ни он-лайн....нямам време нещо......

Вчера минахме покрай К. - ужас - всички каси работеха, пълни и препълни колички.....А ние не сме пазарували за празниците, смятам утре да го направим....

Такова чудо - тенджера под налягане - нямам. Дали да си купя?

Приятно и безпроблемно пазаруване на всички!

# 64
  • София
Киселото зеле  в пластмасова кофа  не става за сърми-листата се разпадат при опит за завиване.Ужасно е ,става за готвене и за салата.Измъчих се днес  с него. ooooh!

На коя фирма е? Миналата година имаше похвали за зелето в кофи на Сторко.

# 65
аз съм доволна от кофите. Готвих и беше много вкусно. Сарми днес свих с домапна зелка, която ми подариха. Имам и около 10 бр купени.

# 66
  • Пловдив
Зелето е на Авис .Да а готвене става ,но за сърми на мен не ми харесва.Иначе е вкусно.Но миналата година на фирма Сторко  -3 пъти купувах нямаше проблем.

# 67
  • София
Зелето е на Авис .Да а готвене става ,но за сърми на мен не ми харесва.Иначе е вкусно.Но миналата година на фирма Сторко  -3 пъти купувах нямаше проблем.

Благодаря!  Hug

# 68

олеее, аз се набутах с 2 кофи, с идеята точно сърми да правя ooooh! карай ще ги направя мързеливи, няма да ги навивам, макар че чисто естетически няма да изглеждат добре, вкуса е същия Laughing
гледам че и вафли Мура има на промоция, ще си взема една кутия пак и този обезмаслител с  портокалов аромат...дали е хубав, не знам, но все ще влезе в употреба...

# 69
  • Пловдив
Дано  вашите  зелки  да са по-сполучливи Simple Smile

# 70
  • Sunshine state
Ох,голям пазар направихме днес,голямо чудо. Май цял Пловдив беше на нашия хал и правеше същото,щото в Кауфланд беше фрашкано с хора.  Crazy Уж отидох по-раничко,ама пак беше навалица. Добре,че взех много торби,та не ползвахме количка и маневрирахме лесно между хората,че иначе... Та,да се отчета...
-подаръчни козметични комплекти Нивеа,Адидас и Кабана;
-орехотрошачка-по ваши хвалби,че имаме много орехи от село за чупене;
-подаръчни торбички намалени на 0.69ст.;
-свински врат с кост;
-зелеви сарми на Кенар 1кг-при нас бяха все още на 4.20лв/кг;
-зрял боб с доматен сос консерва на КК;
-смес за питка-намерих една с минал срок на годност и ми дадоха и ваучер от 1лв.  Laughing ;
-блатове за торта;
-филирани бадеми;
-плодове и зеленчуци-мандарини,банани,гъби,праз,лук и т.н.;
-омекотител Малиция със зелената капачка-много е хубав и действително ароматизира и омекотява дрехите Heart Eyes ;
-таблетки за синя вода от промоционалните;
..и още други неща..С две думи за утре съм готова,само трябва да забъркам и изпека питката. Simple Smile Сметката мина 100лв,но бях с носача и успяхме да се домъкнем до нас удовлетворени.  Sunglasses

П.П. Исках да си купя памучно боди полуполо,но ми се сториха скъпи-около 17лв. На нашето пазарче се оказа,че ги намерих за 10лв същите.  Whistling

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 20:38 от Pupitka

# 71
Аз вчера изпратих мъжа ми на пазар с един дълъг списък...каза, че било адска лудница, но за ПЪРВИ път всичко ставало много бързо Laughing Не знам в другите градове как е, но при нас на витрините обикновено се чака по 1 час, докато някой се размърда да обслужи хората (та вдигам врява почти всеки път)...а вчера каза, че имало достатъчно персонал + помощници, както и че всички каси са работили...

# 72
  • Sunshine state
Обикновено  става бавно-3 са на целия щанд с месо,деликатеси и сирена,а той е дълъг,но сега става бързо,действително имат помощници. На касите минахме също бързо.По принцип не се нервя,понеже винаги пазарувам след работа и имам време,но се дразня на пререждащите се и не им оставам длъжна.  Wink Simple Smile

# 73
  • София
Аз пък отидох за гъската-и нямаше, или хората са ги изкупили от първия ден или е имало малко бройки, знам ли?

# 74
Обикновено  става бавно-3 са на целия щанд с месо,деликатеси и сирена,а той е дълъг,но сега става бързо,действително имат помощници. На касите минахме също бързо.По принцип не се нервя,понеже винаги пазарувам след работа и имам време,но се дразня на пререждащите се и не им оставам длъжна.  Wink Simple Smile
И аз често "случвам" на пререждащи се на витрината.Но никога не мълча,хм.Иначе се правят на много хитри,но така ги храня...аууууу.Гледат с периферното дали ще видя..."ало,не са познали."Аз като чакам там винаги показвам госпожата или господина който е наред и си чакам.Никога не пререждам.
Иначе днес минах през КФ,но много от нещата бяха свършили.Много хора,много чудо беше.И утре пак ще трябва да ходя.Но се чудя на тези хора дето купуват тези омекнали мандарини и портокали  ooooh! Уж промоция,но не са....че и меки и безвкусни....Ама търчат и се бият за тях.Аз ако съм шеф на КФ само ще ги гледам през камерите и ще се хиля  Joy Много са смешни.

Общи условия

Активация на акаунт