Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 584
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • Sunshine state
Такива са полиестерните чаршафи, и аз не ги харесвам. Не бих си купила подобни,честно казано.
Иначе за да предотвратим пързалянето си взехме матрачна стелка от Тед за 14лв и сме повече от доволни. Peace

# 166
  • Някъде на път....
Момичета, някой да даде отзиви за керамичните откопчаващи се форми за кекс, моля!
Днес ги гледах - бяха по около 10 лева....и доста се чудих дали да взема.
Притеснението ми е да не текат при печене....  newsm78

# 167
  • Mediterraneo
Утре отивам за Омо! Тъкмо навреме го пуснаха, свърши ми онзи ден  Wink Харесах си още няколко неща от брошурата.

# 168
Някъде има ли я излязла новата брошура  newsm78 , че не ми донесоха вестниче тази седмица

# 169
  • Пловдив
На мен не ми се отваря брошурата Rolling Eyes

# 170
Аз го имам вестника, но нещо нямам време да го разгледам с вас...... ooooh!

# 171
  • Варна
На мен не ми се отваря брошурата Rolling Eyes

http://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%84%D0%BB%D0%B0% … 1%8F%D0%BD%D1%83/

Утре отивам за Омо! Тъкмо навреме го пуснаха, свърши ми онзи ден  Wink

Хубав ли е?

# 172
  • Sunshine state
Да,хубав е. Аз много съжалявам,че имам прах и няма да се възползвам.  Peace

# 173
  • Mediterraneo
Мноооого е хубав! Щом успя да замести Ариел и Тайд в сърцето ми, значи е добър! Не бях давала шанс на друг прах за бяло доста отдавна.

# 174
  • Варна
На мен за цветно ми трябва. Бели дрехи зимата нямаме, бельото не го броя, кой го вижда?  Crazy

# 175
  • Sunshine state
Аз го ползвам за цветно,понеже и ние нямаме много бели дрехи,да не кажа никакви почти. Не пише,че е за бяло специално и не съм забелязала избелване.  Peace
Аз си харесах много неща от каталога,но лошото е,че сме предзаплатно и няма да мога да взема всичко.. Rolling Eyes Нещата,които ми харесаха:
-Измиващия гел на Бейби крема;
-Ръчните часовници;
-Таблетките Сомат за съдомиялна са с голямо намаление и макар да имам,може да взема;
-Омо;
-Балсам за коса Импресия;
-Салатата Солея;
-Кетчуп Хайнц;
-Универсалния препарат на Бинго,понеже напоследък хич не съм доволна от същия на Блейзи;
-Трайния салам на Бони;
-Изварата на Олимпус;
Не знам дали ще мога да купя всичко,но ще се опитам да взема повечето неща.  Praynig

# 176
  • Варна
Понеже ми свършва балсама за коса, гледам, в списъка ти е този на Импресия? Как е?

# 177
  • Лондон

Ползвали ли сте зехтин AГРОТI  Extra Virdgin ? Цена  6,99   -намалението е 52%.

# 178
  • Sofia
Гледам Омо на 3 стр. от онлайн брошурата, за него явно става въпрос, та пише за бяло и цветно пране. Аз имам много прах и за бяло, и цветно, ама ме заинтригувахте с това Омо, та може и да гепна едно за проба.  Simple Smile

харесах още:

- зехтина ще погледна
- оливерника
- дъската
- грейпфрутите
- ябълките

# 179
  • Sunshine state
Аз харесвам балсамите на Импресия,имат всякакви видове,а мия косата си ежедневно и ми трябва нещо не особено отежняващо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт