Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 574
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Само да напомня за ОМО-то от предната тема - мненията бяха, че това от Лидл не е хубаво....Не знам за К. що за стока ще е - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745713.msg26971997#msg26971997

# 181
  • Русе
ОМО-то, което е в Кауфланд, Билла, Метро и т.н. няма нищо общо с ОМО-то в ЛИДЛ.
За мен е прах № 1, вече втора година. Ариел и Персил и при мен отпаднаха от класацията, откакто пера с ОМО.
Наскоро започнах, купеното от Билла за около 6 лв. и нещо, но ще си купя и от това, че отдавна не са го намалявали в Кауфланд.

# 182
Последният път запалихте и мен с ОМО-то и не съжалявам,че го взех.Ползвам го за бяло,без омекотител,пере чудесно и ухае дълго време

# 183
  • Sofia
Аз точно от лидълската тема помня, че го хвалеха куфландското за сметка на лидълското.

# 184
След като свикнах с аромата му, Омото ми стана много любим прах. И толкова се радвам, че пак е на промоция. Тъкмо ми е на свършване, бях си го взела от предишната промоция.
Омото в Лидл било ужасно и не съм го купувала, но това, което е в К. е много хубаво и само в К. го пускат на такава цена. Много съм доволна!
Пера с него и цветно, и бяло. Много чисто бели дрешки нямаме и светлите цветни пера с Омото. Забелязвам при някои дрехи освежаване на цветовете.
Иначе, се води универсално.

Аз, освен Омо, друго не си харесах от броурата. Но пък са ми купили кутия за прах от промоцията тази седмица Party .

# 185
  • Варна
Заинтригувахте ме с този ОМО, ще взема да пробвам. Hug

# 186
  • София
И аз обичам да експериментирам.Ще взема следващия път да пробвам.

# 187
Някой отзиви за пасатора? Много му се чудя

# 188
  • Sunshine state
Аз имам такъв,баба ми го подари за пюретата на малката- още си го ползвам,доволна съм. Имаме и микровълнова на същата марка,която ползваме вече пета година и не е мръднала. Peace

# 189
  • Пловдив
Записвам се

# 190
  • Някъде на път....
Момичета, някой да даде отзиви за керамичните откопчаващи се форми за кекс, моля!
Днес ги гледах - бяха по около 10 лева....и доста се чудих дали да взема.
Притеснението ми е да не текат при печене....  newsm78

Аз пак да си попитам..... Embarassed

# 191
  • Варна
Момичета, някой да даде отзиви за керамичните откопчаващи се форми за кекс, моля!

Нямам точно тази, но имам откопчаваща се форма - не тече.

# 192
  • Mediterraneo
Тази сутрин ми се промениха плановете и успях в обедната почивка да отскоча до магазина. Въпреки ужасно многото народ, имаше от всички промоционални стоки добри количества! Този път добре се справиха Кауфланд!
успях да си взема прах, много съм щастлива! Купих още кафе, салата млечна на Кенар( вкусна е! току-що изядох една мъничка кутийка за обяд), кухненска ролка и микса на Бондюел.

# 193
И аз си взех от салатата на Кенар, 3 в 1 нес кафе, извара.

# 194
  • Русе
Нямам точно тази, но имам откопчаваща се форма - не тече.
А моята пък тече. На Zenker e.

Общи условия

Активация на акаунт