Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 718
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
 Вчера отидох за шампоан, паста за зъби и такива обичайни неща. Взех и камера с микрофон - беше на 50% намалена. Днес ще я пробвам. Приятен ден на всички Simple Smile

# 451
  • Mediterraneo
Халатите харесаха ли ви? Аз ги гледах, но не се реших. Не ми се видяха достатъчно плътни, ама и за тези пари... какво друго да очаквам.

На мен ми харесаха, купих за племенника ми светлосин. Достатъчно плътни са и халатите, и хавлиите.

# 452
  • Пловдив
Момичета, имате ли впечатления от електрическата кана, която в момента е на промоция? Ползвали ли сте я и доволни ли сте?

# 453
  • Пловдив
 Сигурно я ползвам всеки ден, направо за всичко - за чай, за готвене основно, т.е. не мога без нея Simple Smile

# 454
  • София

Ето и обещаното кафенце. Hug /снимката е от нета,да не помислите,че съм я правила аз/

Тъкмо си помислих да си взема такава машина, дето прави такъв каймак!  Wink  Joy

# 455
Благодаря за кафенцето  bouquet
Някой купи ли си манго да каже как са?
между другото в нашия К има намалени тавички на Зенкер, почти на 50%

# 456
Сега тествах керамичният тиган с едни пържени яйца (хич не ми се ядат, ама зор да го пробвам Laughing)...страхотен, изобщо не залепнаха, но аз сложих няколко капки олио де...Сега ще бягам за още два(дано да има)...24 и 28 см и приключвам с керамичните тигани Laughing Тефала ще го метна на някой, че ми писна да се блещя все дали не се е одраскал някъде...

А, да...и възглавницата пробвах...наспах се добре, нищо не ме боли Laughing леко ми е височка засега, но с времето ще се сплеска малко, надявам се и ще ми е супер Simple Smile

# 457

А, да...и възглавницата пробвах...наспах се добре, нищо не ме боли Laughing леко ми е височка засега, но с времето ще се сплеска малко, надявам се и ще ми е супер Simple Smile

Значи възглавницата ще се пробва.

# 458
  • пак там
А тази възглавница твърда ли е или мека?

# 459
 Нали състава й е от пухкави обемни парченца полиестерна еко вата. В Пени ще има на промо възглавници /ортопедични /2бр за 29,99/ и анатомична  /хипоелергенна за 5,99/.

# 460
  • Стара Загора
А тази възглавница твърда ли е или мека?
Мека е. На мен не ми е висока.

# 461
По принцип, всеки има безкрайно различно разбиране за удобна възглавница...мъжа ми например спи на много висока и за целта огъва възглавницата на две Crazy сина ми пък изобщо няма да разбере има или няма възглавница под главата си...може да спи идеално и без наличието на такава Laughing аз съм по средата...не понасям супер ниски, както са пухените като легнеш на тях, не понасям твърди и високи (скапват ми врата) а тази е нещо такова - нито твърда, нито отвратително мека и ми е удобна засега Simple Smile

# 462
Тиганът е много добър, поне за сега.
Преди три години дадох 60 и кусур лева за тефлонов тиган Биалети, дори го водеха професионален, от Метро. Уж беше голямата работа този тиган, аз си го пазех и като се сложи факта, че и много рядко пържа, значи е щаден от всякъде. И след първата година тефлонът направо се отлепи и стана на дупки целия.
На, за това сега търсех колко време тиган и хич повече не ми се даваха много пари. Да го видя и този, колко ще издържи? Поне за 20 лв. няма да ме е яд.

# 463
Сега, ако пуснат и малко хубави керамични тави на промоция, ще умра от кеф  Laughing Имаше скоро на Сапир, но аз нещо не харесвам техните - много са тънки, като че ли...

# 464
Продават ли котешки неща в Кауфланд?

Общи условия

Активация на акаунт