Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 736
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Имаше скоро на Сапир, но аз нещо не харесвам техните - много са тънки, като че ли...
да тънки са, но аз много ги харесвам. моята е от една година, и все още нищо й няма. нищо не залепва, за парите си е просто върха. купих една и на майка ми, и тя е доволна

# 466
Продават ли котешки неща в Кауфланд?

Не знам какво визираш под неща, но май съм виждала - храна, тоалетна....
Ние със сигурност от К. сме взимали храна за папагалите.....

И какво сега? След като си изпрахме чаршафите и калъфките за възглавници с ОМО, да вземем и пълнеж за калъфките? Кафенцето е трепач.....

Аз изчаквам да се напазарувате и утре може да мина през магазина да видя какво сте ми оставили.....

# 467
Продават ли котешки неща в Кауфланд?

Продават котешки храни, тоалетни и разни аксесоари...зависи какво търсите Simple Smile По принцип няма кой знае какво разнообразие де, но аз редовно купувам котешки храни, тъй като често има и на добри промоции Simple Smile Имат едни супер евтини консерви, които моите капризни котки обожават  Crazy

# 468
  • Русе
За Коледа ходихме в зълва ми. Видях, че има зелен керамичен тиган на Сапир. Попитах я дали е доволна, защото тук чета много дори отзиви. Отговори ми, че си го е купила лятото, в началото е била много доволна но отскоро започнал да залепва и вече много рядко го ползва.
Red_Hot, и аз имам тиган на Биалети от МЕТРО. Купувала съм го 2008 г., тогава беше около 35-40 лв., 28 см. Перфектен е, продължавам да си го ползвам.

# 469

Искам да похваля киселите краставички с марката на К- Класик. Отдавна не съм се прехласвала по толкова вкусно. нещо. Бурканът е 2,50 лв., но са овкусени страхотно.

Тези краставички наистина са много хубави  Peace В последно време ми правят много добро впечатление доста продукти от марката К-Класик и ме е яд, че не съм им обръщала внимание досега.

Взехме от термосите, но се оказаха без кожен калъф.

# 470
Черният шоколад на К-Класик е страхотен...Аз бях купила да правя едни сладки, но уви...излапах го пред компа, без да се усетя...уж само да го опитам Crazy

# 471
Аз скоро опитах от солетите им.Взех един голям пакет ,който се изяде за нула време.Чудни бяха,ще взема пак,този път няколко пакета.

# 472
И аз харесвам черния шоколад на К-Класик Peace
Солетите им не съм пробвала,но съм вземала прясно мляко например,от което съм доволна.Замразения спанак и бланшираните картофки също ми харесват Peace

# 473
  • Пловдив
И от заквасената им сметана... Peace Обаче вече 2 пъти поред ходя да я търся в нашия К. и я няма Rolling Eyes

# 474
О, да, бланшираните им картофки и ние най-редовно купуваме (всяка седмица всъщност по един пакет от 2,5кг)...добра цена и качество, определено Simple Smile

Явно повечето неща с тяхната марка са доста добри и на добра цена Simple Smile Преди време бях купила някакви прибори...черпак, голяма лъжица и не помня какво още, но всичките се водеха К-Класик...много хубави и качествени се оказаха

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 16:14 от Lorein666

# 475
Сега, ако пуснат и малко хубави керамични тави на промоция, ще умра от кеф  Laughing Имаше скоро на Сапир, но аз нещо не харесвам техните - много са тънки, като че ли...

Имах абсолютното същите терзания преди няколко месеца, когато същите тави бяха пак на промоция. Дори ги споделих в темата и съфорумките едвам ме навиха, че тавита са хубави  Laughing
В крайна сметка се прежалих и купих една голяма. Преди Коледа купих и малка. Чудесни са  Peace

# 476
За Коледа ходихме в зълва ми. Видях, че има зелен керамичен тиган на Сапир. Попитах я дали е доволна, защото тук чета много дори отзиви. Отговори ми, че си го е купила лятото, в началото е била много доволна но отскоро започнал да залепва и вече много рядко го ползва.
Red_Hot, и аз имам тиган на Биалети от МЕТРО. Купувала съм го 2008 г., тогава беше около 35-40 лв., 28 см. Перфектен е, продължавам да си го ползвам.

На Сапфир тиганите не струват, тънки са и дъното им се изкривява по някоя време. А Биалетито днес отиде на боклука.

# 477
Аз ползвам 1 година тиган на Сапир от зелените,купен от К.
Нямам никакви проблеми,много ми е удобен,жалко че се захабява и няма изтъркване от вън.но вътре си е като нов Simple Smile

# 478
  • София
Как не съм видяла таз тема. Здравейте на всички!

Пазарувам редовно от Кауфланд, тъй като ми е до блока.
Последно взех промоционалният спален комплект с олекотено юрганче от Ранфорс. Цената беше 50 лева. Много съм доволна. Ама много. Добре ушито, хубава разцветка и по-евтино със 32 лева от цената на сайта на фирмата. Grinning

# 479
Ехааа, вече съм горд собственик на три тигана с керамично покритие и съм много хепи  newsm44...Как може толкова да обичам "грънци" всякакви за кухнята  Crazy Толкова им се радвам... Crazy  (когато ми подаряват нещо за кухнята, се радвам в пъти повече примерно, отколкото на парфюм или нещо друго, но всеки с лудостите си  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт