Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 740
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Lorein666, аха... и аз съм в същата лудница.  Grinning  Не е като да нямам, ама още колко кухненски неща искам.... като обичам там да си прекарвам времето...  Simple Smile

# 481
Аз няма къде и да ги слагам вече, ама пуста мания...Като  залепна да гледам с часове ножове, чинийки, тавички, тигани и моите мъже побесняват, та затова и вече не пазаруваме заедно, а само отделно Laughing Правя списък, те пазаруват точно и конкретно по списъка, без нищо излишно...Вече ходя сама по магазините, за да мога спокойно да чета всички съставки, етикети и всичко на даден продукт, без някой да ми диша във врата и да крещи "Хайдеее, хайдееее, кво гледаш толкова" Laughing

# 482
Аз няма къде и да ги слагам вече, ама пуста мания...Като  залепна да гледам с часове ножове, чинийки, тавички, тигани и моите мъже побесняват, та затова и вече не пазаруваме заедно, а само отделно Laughing Правя списък, те пазаруват точно и конкретно по списъка, без нищо излишно...Вече ходя сама по магазините, за да мога спокойно да чета всички съставки, етикети и всичко на даден продукт, без някой да ми диша във врата и да крещи "Хайдеее, хайдееее, кво гледаш толкова" Laughing
И на мен ми е досадно и искам сама да пазарувам, ама да си призная на щанда на железарията в Мосю Бриколаж и аз така подвиквам   на ММ Grinning

# 483
Продават ли котешки неща в Кауфланд?

Продават котешки храни, тоалетни и разни аксесоари...зависи какво търсите Simple Smile По принцип няма кой знае какво разнообразие де, но аз редовно купувам котешки храни, тъй като често има и на добри промоции Simple Smile Имат едни супер евтини консерви, които моите капризни котки обожават  Crazy

Супер, трябва да поразгледам. Трябва ми шампоан, за сега. Ще прегледам и храната, играчките и пясък за тоалетни.
В понеделник беше пълна лудница. Днес беше спокойно.

# 484
 vela
Скрит текст:
От четвъртък в Пени ще има промоция на разни котешки и кучешки храни.
Пастет за котки  /различни видове/100г. за 0,39лв, хапки да котки /различни видове/ -0,89, Суха храна за котки 1кг. 2,99, Котешка тоалетна - 5кг.- 2,19, 

# 485
  • Sunshine state

Ето и обещаното кафенце. Hug /снимката е от нета,да не помислите,че съм я правила аз/

Тъкмо си помислих да си взема такава машина, дето прави такъв каймак!  Wink  Joy
Ама аз наистина избирах подобно така,че не е пълен фалш. Peace

# 486
  • София
Ееее, големи сте изкусителки, утре болна, здрава съм там, пък после ще се похваля.
Аз тава отдавна дебна, но все на малки попадам...

# 487
vela
Скрит текст:
От четвъртък в Пени ще има промоция на разни котешки и кучешки храни.
Пастет за котки  /различни видове/100г. за 0,39лв, хапки да котки /различни видове/ -0,89, Суха храна за котки 1кг. 2,99, Котешка тоалетна - 5кг.- 2,19, 
Мерси, но Пени около нас няма. Живея в Панчарево, а и звяра е на 2 месеца и не яде всичко. Само паучове. Иначе тоалетната е много изгодно.

# 488
  • оттам, откъдето започва България
Ако някой си е купувал надматрачната стелка би ли си казал мнението.
доволна съм.
Благодаря за отговора. Днес и аз си купих.  Wink

# 489
barba28, на каква цена е камерата с микрофона?

# 490
  • София
Минах към 21:30, магазина беше празен откъм клиенти... и промоционални стоки Mr. Green Може би утре ще е по-пълно откъм стока.
Взех обаче намален зелен лук. Салатата Айсберг беше под всякаква критика, такива едни малки, сплескани, на места с петна, за лев, а взех от Лидл за 1,39 огромна! Манго нямаше никакво. Кафемашини не видях, възглавниците бяха и те на свършване. Но пък имаше тигани много. Аз съм недоволна от Сапир тиганите с керамично покритие, моя винаги седи на една страна, явно дръжката му е много тежка и повдига другия край на тигана. Почна да залепва, а и мирише странно при нагряване. Друг усещал ли е странна миризма с подобен тиган?

# 491
  • Sunshine state
Аз съм доволна от тигана на Сапир,не ми залепва и не мирише на нищо.
Много ме изкушихте с тия възглавници,дано да има,че и тук всичко е опоскано,а още е вторник. Shocked
Днес не можах да взема мед,защото си забравих парите. Crazy

# 492
  • Пловдив
barba28, на каква цена е камерата с микрофона?
Здравей, 10 лв е камерката с микрофон и е много изгодно Simple Smile

# 493
  • Пловдив
Аз съм доволна от тигана на Сапир,не ми залепва и не мирише на нищо.
Много ме изкушихте с тия възглавници,дано да има,че и тук всичко е опоскано,а още е вторник. Shocked
Днес не можах да взема мед,защото си забравих парите. Crazy
Мед от Кауфланд newsm78 Мислиш ли,че е наистина мед Grinning

# 494
Здравейте, малко извън темата, ама понеже керамичните съдове последните страници се обсъждат, та имам следния въпрос. Свекърва ми ми подари керамична форма за кекс от една промоция в Кауфланд. Трябва ли да я мажа с масло или олио и брашно като правя кекс?

Общи условия

Активация на акаунт