Как бързо времето отмина - петдесета ФЕВРУАРСКА тема вече е в архива! (51)

• 63 420
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
 Пристига тя, есествено неканена, щото на мен ми иде да се заровя в дън земя понякога, а Нико гладен, в процес на смяна на памперса - рИве. И Люся почва да нарежда (след като е отбелязала, че бебчето плаче и се е осведомила поне 5 пъти кво и що):
- Бебо, погледни каката си, бебо! Погледни каката си и се успокой! baby_neutral

Simple Smile
Същата ситуация -> Ирина застава "мирно" и започва да пее "Високи сини планини"  Joy

Ника, когато ми се "сго*ни" настроението ... препрочитам лафовете на Максо, нахилвам се и всичко е "ток и жица"  Wink

# 361
  • София

Добре че са наЩе, щото... То или на мъж случва чувяк, или на родители. Рядко и на двете, а недай Боже - на нито едното. Laughing

Mr. Green Късметлийка. Аз от известно време си мисла, че на ни едно не случих.  Mr. Green

Ох, много са ви сладки каките и на двечките, да са живи и здрави!  Hug

Наще също минаха някакъв вирус - по 2-3 дни с Т около 40 и болки в корема, нищо друго. Добре, че съквартиранта не се тръшна верно... ума ми явно дори не е допуснал такъв апокалиптичен сценарий. Мяу, бързо Лъвско оздравяване, че сигурна съм, не ти е лесно.

Мен па нещо не ме слуша главата, имам предвид повече от обичайната ми лудост. Първо ме боля месец, поносимо обаче. После взе да ме реже яко ведното око - ама яко, щом се вдигнах и отидох на очен лекар. Та след пълен преглед се оказа, че не е проблема в очите, ми предположи неква невралгия, мигрена, възпаление, и ме прати на невролог. Невроложката не ме възхити, то и преглед без апаратура... бе изписа ми некви лекарства за епилептици, от които ми е пък замаяно.  Joy И тиквата взе да ми тежи от едната страна.  hahaha Болката си я има, но е по-слаба, че и едната ми ръка леко изтръпна, бе красота ви казвам. В сряда съм на контролен при нея. Но междувременно ще си запиша час в Токуда чрез фонда ни за допълнително здравно осигуряване. Поне в сайта им гледам, че имат и апаратура, и всичко, пък и още едно мнение никога не е излишно.

# 362
Добро утро момичета!

Прекрасни бебенца си имате  Heart Eyes Толкова са сладички Simple SmileБраво на каките ви!все така да ви помагат!
Ники дано всичко е наред!Ама преглед на глава без апаратура  newsm78
Страхотни лафчета,сама се смея пред компа Grinning

Ние изкарахме празниците,аз естествено нищо не разбрах,защото бях на работа.свекъра като по чудо дойде да я гледа в петък и в събота си замина(в този ред на мисли и аз като теб Ники на родители не случих,ама и мъжо нещо ме ядосва в последно време ooooh! ).Пред Великденско пък бойлера ни се развали три месеца след като му изтече гаранцията CrazyИ ей такива работи..

# 363
  • София

Оф, мухлясах в това време!  smile3507

# 364
  • Бургас
А Януари и Февруари какви топли дни имаше. На сега ни се връща....  Mr. Green

# 365
  • София
А Януари и Февруари какви топли дни имаше. На сега ни се връща....  Mr. Green

Бе то не е особено студено, ама едно мокро, навъсено...  Tired

Съни, ти барем няма ли да влезеш я у скайп, я у фб, да ми драснеш някой ред? Mr. Green

# 366
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Искам да спре да вали и да е малко поне по-топло ... Много ли искам ... Днес пак не заведох Ирина на ДГ, защото не знам какво ще е след обяд времето и дали ще мога да я прибера  ooooh! Наоплаквах се ... Извинете  Embarassed
Иначе: 4400/55 от вчера Simple Smile

# 367
  • София
Безобидна, браво за чудните мерки на Дребната!  Hug
Пф, и аз мухлясах, мразя такова време. Аз приключих работната седмица вече, след малко ще подготвям бохчите, че утре сме на РД в друг град.  bowuu

Вече не знам коя поредна седмица Максо е вкъщи четвъртък и петък - пак е с Т. Ми редува ги - ту Т, ту разстройство.  Mr. Green Twisted Evil

# 368
ДВ мацки  Hug
Идвам от ЖК и да дам отчет.
Бебката е 2300 гр,седалищно с малко изгледи да се обърне.Причината е малко води и къса пъпна връв.Доки и дава срок до 07.05 и ако не се е ориентирала правилно ще планираме секцио  Rolling Eyes
За мен секциото е изненада,но и от известно време допускам възможността, защото имам вътрешно усещане,че на там вървят нещата  Whistling
Де да знам може пък да ми хареса повече от нормалното  Mr. Green
Иначе за сега шийката се е запазила,което ме радва много.

# 369
  • София
Здравейте дами, бройте и мен към мухлясалите.
Калина е болна, сюрпризира ме на рд с подарък - 39 С температура  Mr. Green Добре, че на смяна бяха нашите, та докато аз бачках, майка ми се справи блестящо с нея - да се разбира закупуване на антибиотици, тормоз да яде, както и борба с температурата. Овладяхме, сега трябва само да се закрапи, че на 1 май пътуваме за Грийн Вилидж. Юхче, не съм забравила, че чакаш отчет, там казаха, че  имало било wifi ако има още на място ще дам отчет. Ще понаснимам, ако позовлява времето (да се разбира ако не се затули да вали по цял ден, щот аз съм си карък, нали  Mr. Green).
Оф никак, ама никак не ми спори ученето, т'ва братче около 40-те да  се захваща човек с такива неща не е много добре. Загубила съм трейнинг, децата ми пречат, демек всичко е подконтролно.
Ла видка, браво на Диди за чудните мерки. Толкова е сладка, че качвай по-честичко по някоя снимчица...
Мики, може в последния момент да го направи като Калинчита, края на 8-я месец се обърна. А иначе, като човек раждал и нормално и секцио - ми на мен секциото повече ми хареса, по-бързо се възтанових и според мен е по-лекия вариант за раждане.  Peace Каквото и да стане, стискам палци и чакам да се похвалиш и ти с бебче  Heart Eyes
Ами отивам да реласирам, цепи ме зверски тиква, май Калина ме е заразила... а от понеделник до края на май отново влизаме във фаза финален зор  ooooh!
Хубава вечер и приятна неделя Simple Smile

# 370
  • София
Максо също е на Суметролим след посещение в Спешното след 5-дневна Т, аман и бахтън. Днес вече е добре де, от утре си е на градина.

Мики, радвам се, че задържаш положението  Laughing, айде не остана!  Hug
Слънч, приятно ви прекарване, ама гледах прогнозата тая вечер...  Mr. Green Mr. Green Бързо да се оправя Калинчита.  Hug

# 371
  • София
Специално за Юху бърз отчет, като се върна в София евентуално  и някоя снимка.
Юхи, хубаво е тука, но завали ли няма какво да се прави. Като цяло е грубо по средата на Рибарица, има открит басейн, който мисля логично не ползваме. Организирано е като хотел и къщички. Ние сме в къщичка, на 1 етаж, директно гледаме към детската площадка. ПОследната се състои от 1 пързалка, 2.5 люлки, щото едната люлка е леко крива и според мен не особено безопасна + една дървения за катерене. МИ става, но са в една тревичка, която предвид пороийните дъждове, които се изваляха в Рибарица, доведе до образуването на фина кал, 88% от която е по дрехите на Калина... нищо ненормално и ново, мдам.
Къщичката - както казах, ние сме на 1 етаж. Състои се от следните неща: тоалетна с душ кабина с някакви пръскалки, не съм ги изучавала задълбочено; отделна баня с джакузи, децата голямо плацикане му изплацикаха; дневна стая: има камина, диван с няколко табуретки, там са сложени и допълнително заявените от мен легла за децата, кухненска маса, с май 6 стола, кухненски бокс с 2 котлона, хладилник и пералня. Има и закрит балкон, с диванче там; Спалня - има ТВ, гардероб и близко до акъла спалня нали  Grinning. В спалнята за отопление има климатик, в дневната освен камината има и елекрическа конвекторна печка. През комплекса преминава река, общо взето е обезопасено, но с бесове като коите е добре човек да е нащрек. Има ресторант в комплекса, който обаче е със сравнително бедно меню. Обаче Тетевен е на 15 мин, пътя е хубав и услужливи жени ни насочиха към чудесна кръчма, с детска площадка на две нива, абе с две думи имАло живот. Laughing
Интернета Юхче, понеже знам, че ти е важно - когато го има е бърз и хубав, лошото е, че много често пропадаше, ама то сигурно заради дъждовете. Дали бих повторила мястото - не знам. Дали бих го препоръчала - ми пак не знам.  Crazy Като цяло е хубаво, но да кажем, че не е перфектно

Едно е ясно - децата се набесняха и надивяха. Хубава вечер!

# 372
  • София

Слънчи, благодаря за подробното инфо! Звучи ми перфектно като за през лятото, но за през  калната пролет (+липсата на интернет, която за нас е от есенсиално, дет' се вика, значение) май по-скоро тц.  Thinking

Ние бяхме по роднини през празничните дни, че и малко отвъд.  smile3507

# 373
  • София
Положението съвсем замря...

# 374
  • София
И аз така гледам Юхи, ама нали пак е зор при нас... нямам и време да  пиша.
Калина пак е прегракнала, таман се закрепи и айде наново. Подсилих с Тантум верде, дано да я пресече.
Оф, Калина беше уж ученолюбиво - не желая да учи букви, не желае да си научи стихотворението, не мога да се разправям повече.  Crazy А сега баш текат и изходните нива на каката, та съвсем съм  newsm19 doh
ПОне запонах да уча, стискайте ми палци, че ще е много тхъпо да се издъня.  Rolling Eyes

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт