СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 3

• 101 862
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Та ролята на СМГ, макар и неявно, е доста над 10%. Според мен.

Ролята на училището -ДА, на госпожата по БЕЛ- НЕ!

# 121
  • София
В допълнение към вече споделената информация - за г-н Александров мога да кажа само много добри думи, както виждате от статистиката децата и в четирите паралелки показват отлични резултати като заслугата за представянето по математика е основно на обучението в СМГ.
Доколкото чух, кой от математиците ще поеме немската паралелка зависи от това чии ученици ще бъдат повече, тези на Александров или тези на П. Тодорова - така че това явно ще се разбере след първото класиране или даже по-късно (ако изобщо ми е вярна информацията).
По БЕЛ заслугата е основно на амбицията на децата и желанието им да се представят добре, за да си подсигурят оставането в СМГ.
И само за протокола - децата от СМГ с обща оценка между 11,900 и 11,999 са седем  Grinning от общо десетте в София, а не 4, както е обявено на сайта на СМГ.

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 09:15 от tufche

# 122
Та ролята на СМГ, макар и неявно, е доста над 10%. Според мен.

Ролята на училището -ДА, на госпожата по БЕЛ- НЕ!

О, ОК. За конкретната госпожа мога да се съглася, макар да не я познавам.  Peace

# 123

Аз ли недовиждам, но не разбрах какво е коментирал/а peppia? Rolling Eyes
Изтрих се, за да останем в рамките на добрия тон Simple Smile Не ми се коментира...

# 124
не, няма проблем.
Аз реших, че без да иска отговаря тук, а всъщност сте си писали в друга тема.
Малко спам, сори. Може да се изтрие. Peace

# 125
  • София
Ябълка, благодаря.   bouquet

# 126
  • София
- няма никакви извънкласни спортни занимания, защото класовете са много, и спортната база непрекъснато е заета, но в 8-ми клас вече са достатъчно големи да се организират и сами - Спортната Палата и стадион Васил Левски предлагат доста възможности за спорт, и не са далеч.

Защо да нямат? Имат отбори по баскетбол и мисля футбол. Даже момичетата им се бяха представили отлично - пишеше го на сайта. Е, не е много, но си е нещо.

# 127
  • София
Моето дете сподели, че някои от паралелките на 8 клас по БЕЛ можел да ги поеме друг учител (освен Тунчева) и спомена Иванов - знаете ли за кого става дума и някакви отзиви?

# 128
  • София
Уф, май е същата стока, но поне не се заяжда с децата. Аз вече се примирих - в СМГ БЕЛ няма как да се научи! Да живеят частните школи и уроци. Mr. Green. Но това, което пишеш ми е странно - на нас ни беше казано, че само тя ще им преподава .....
А, чакай  - Попов или Иванов? Кой е този Иванов?

# 129
  • София
...
А, чакай  - Попов или Иванов? Кой е този Иванов?

Май Иванов ...

# 130
  • София
Разрових се - в сайта не намерих такъв, но във файла за първия срок на програмата им /тогава програмата беше във файл/ намирам Н.Иванов. Една приятелка с двама СМГ-ци - настоящ и бивщ казва, че освен Баладжанова май на друг да учи децата ни на БЕЛ да не разчитаме. Дано не е права!

# 131
  • София
Разрових се - в сайта не намерих такъв, но във файла за първия срок на програмата им /тогава програмата беше във файл/ намирам Н.Иванов. Една приятелка с двама СМГ-ци - настоящ и бивщ казва, че освен Баладжанова май на друг да учи децата ни на БЕЛ да не разчитаме. Дано не е права!

Може да е някой нов и много добър  Laughing, но иначе нека не забравяме и г-жа Силвия Велкова - за нея само най-добри отзиви се чуват!

# 132
  • София
...
А, чакай  - Попов или Иванов? Кой е този Иванов?

Май Иванов ...

Заместник директорът - Николай Иванов.
От трън, та на глог  ooooh!

Миналата година пое само за една година тогавашния 8Б клас, явно е някаква практика да взема
един осми клас, за да си попълва часовете.

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 13:34 от Carmela Biscuit

# 133
Една приятелка с двама СМГ-ци - настоящ и бивщ казва, че освен Баладжанова май на друг да учи децата ни на БЕЛ да не разчитаме. Дано не е права!
И Велкова.

# 134
  • София
Една приятелка с двама СМГ-ци - настоящ и бивщ казва, че освен Баладжанова май на друг да учи децата ни на БЕЛ да не разчитаме. Дано не е права!
И Велкова.

А Полименова ?

Общи условия

Активация на акаунт