Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Пазарджик

Огромно Благодаря на gphilipova и Алекс! Какви щастливки сме , че Ви имаме мили момичета. Бъдете здрави и щастливи!!! Hug Hug

# 646
  • Враца

Алекс, ГФилипова,  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря, че ви има!  Hug Hug

Надева, Hug

# 647

БОЖЕ......... Praynig блгодаря ти ,че има и такива хора ,които в почивните си дни  са готиви да ни доставят такова удоволствие!
  АЛЕКС txtloves newsm51,   Филипова txtloves newsm51

Вие сте невероятни ,   а ние големи късметлии Laughing

12 серия -преведена Hug

Предстоят ми малко семейни задължения  и  след това  съм изцяло с вас.

До скоро Hug

# 648
# 649
в бързината да ви кажа за преведената серия забравих да благодаря на момичетата

# 650

Преди да изляза за малко да ви подсетя дя глясувяме за нашия сереал .

Важно е -за нас , за тях , за форума  ,че сме страхати!

За нашето сериалче - Çalıkuşu
Yılın Dizi Filmi
http://siyasetdergisi.com.tr/Anket/Yilin-Dizi-Filmi/293

За Бурак - Burak Özçivit
Yılın Tv Erkek Oyuncusu
http://siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/298

За Фахрие - FAHRİYE EVCEN
Yılın Tv Kadın Oyuncusu
http://siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Kadin-Oyuncusu/297

# 651

Преди да изляза за малко да ви подсетя дя глясувяме за нашия сереал .

Важно е -за нас , за тях , за форума  ,че сме страхати!

HugСпокойно си върши работата. Вече сме гласували! Simple Smile bowuu

# 652
  • София
Филипова, Алекс - прекрасни сте!   newsm74 newsm74 newsm74

Голямо благодаря и от мене !  newsm51

# 653
Аз също благодаря за превода на сериала и за приятната компания във форума  bouquet

# 654
# 655
Добър ден, дами!  Hug Heart Eyes Hug        

Огромни благодарности на Гери Филипова и Алекс.
Благодаря ви, че отделяте от свободното си време,  

за да ни доставяте удоволствие.              

Момичета, много интересни теми сте разисквали вчера. И снимките от Истанбул, от началото на ХХ в. са много хубави и дават представа за живота от онова време. Усеща се европейското влияние върху облеклото на гражданите. Така, че много точно са пресъздали атмосферата в сериала. Пазара, чаршията са  същите. Виждат се и чадърчета при дамите, такива, като на Фериде.
Работата на художникът по костюмите е повече от перфектна. Красотата на костюмите и декора на къщата с автентични мебели са част от магията на сериала. Да не забравяме, че Сейфетин е търговец на платове, така че разполага с такива от цял свят. На мен лично много ми допада умелото  вплитане на съвременни елементи в облеклото, както и много добре подбраните цветове. Подчертават красотата на главните герои. На Фериде тоалетите са по-скромни, но много красиви, а на Кямран са шикарни и ярки. Изобщо всички костюми са допълнение към характерите на героите. Отлична работа са свършили дизайнерите.
Диди, наистина елекът на Бесиме изби рибата.   Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Мами, прекрасни колажи.   smile3525   newsm51

Терзиева,      bouquet   дано новата героиня не е и тя злодейка, че вече наистина ще ми дойдат прекалено лошите.

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 16:15 от Moniiica

# 656
Здравейте. Hug Hug Hug

Много благодаря за превода.  bouquet

# 657
Бурак Йозчивит още ли играе във "Великолепния век"?

# 658
Павлина, не, отдавна не играе във ВВ. Сега се е отдал само на ролята си на Кямран.

И за да реабилитирам Бурак и изчистя малко името му, тъй като бяхме доста сурови и безпощадни към него, а не знаем какво му е на главата. Не че съм му простила съвсем.  Mr. Green Mr. Green
 Последна информация, колко е вярна,  никой не знае, но ми изглежда доста вероятна.

"Преди 1 седмица Бурак се раздели с Чапа, заради ненормалната й ревност от Фахрие. Той е скъсал билетите за Марсилия и е казал, че се разделят. Но след седмица, с активната намеса на  семействата и приятелите им, са успели да се помирят. Като потвърждение на това, Бурак публикува снимка в Туитър от Нова година. Изводът е, че между Бурак и Фахрие няма никакви отношения. Иначе той никога не би се отметнал от думите си."

# 659
Павлина, не, отдавна не играе във ВВ. Сега се е отдал само на ролята си на Кямран.
 Изводът е, че между Бурак и Фахрие няма никакви отношения. Иначе той никога не би се отметнал от думите си."

Благодаря за информацията! Simple Smile

Колкото до това ,че няма отношения с Фахрие ,може само да съжалява.  Mr. Green
Ревността е лош съветник и появи ли се ,двойките нямат голям шанс. Поне според мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт