Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Враца
Алекс,   Hug Hug Hug

Фахрие е отговорила на феновете си в Истаграм:

Цитат
evcenf
Yorumlarin arasinda bazi sitemler okuyorum Wink) bana kizmayin nolur, hepinize geri donmek bende cok istiyorum inanin.. Ama bundan sonra sikca toplu tesekkurumu ileticem size guzel yorumlariniz icin.. Nacizane.. Kabul ederseniz sevinirim

http://instagram.com/p/im9024TTVq/

Я читаю некоторые комментария из всех присылаемых;)) прошу не злитесь на меня, поверьте я тоже очень хочу вновь вернутся к вам.. Но с этого дня я по чаще буду благодарить вас за прекрасные комментарии.. Если вы примете их буду очень рада

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 19:05 от mama_an_ji

# 541
Eййй, за нула време ги разнищихте - и вратовръзките и връзките. Не може да ви настигне човек. Браво!!! Peace
Аз да попитам за две снимки, които ми направиха впечатление. Едната - Фериде е в кабинета на Кямран в пансиона ли? Втората - Фериде с двете дружки пред оджата Кямран. Нещо оклюмали ми се виждат...
14 епизод според мен ще са приготовления за годеж ли, за сватба ли... Та задкулисието  hahaha само ще плете паяжината на гадорията си. В 15-ти ще е драмата явно... 4-5 епизода, струва ми се, Кямран ще я гони Фериде из страната. 5 епизода - в Анадола за мен садостатъчни и 5 - давай отново завръщане... Ето ги 30. Стигат ми.  Joy
ПП Фахрие все повече ми харесва в поведението си. Сладурка!  Grinning Peace

# 542

Добър вечер Hug Hug Hug

Започвам отзад ,напред.
 Като цяло кастингът   в "Чучулигата " е невероятен . Не прави изключение и  Сютлю.

Според мен , Фериде ще се дипломира тази година-т.е на 17 год.

Тя вече има благословията на Сейфенит ага  и на практика е сгодена за Кямран.

Отношенията помежду им ще достигнат още по-висока степен  на привличане .Това изчакваше и Нериман за да нанесе жестокия си удар по егото и любовта на Кямран. Ще развеят роклята , ще омърсят  името на Фериде. Ще се обяви и за бременна  от Кямран и това няма да доведе до съмнение  у Фериде , защото той сам си призна ,че е прекарал  нощта  с любовницата си.

Само споменаването на бременност  при Нериман е достатъчно да си вземе  куфарчето  и замине в дълбоката провинция за дълго.

Мисля , че в 14-та серия ще се радваме още малко на любовта между Фериде и Кямран , но 15-та ще е най- драматична и разтърсваща за нас и героите . Sad Sad Sad

# 543
Фахрие с нов пост в инстаграм. Дали са го превели някъде рускините?
Момичета, не зная къде е опцията за скриване, затова - на открито. Stop
fahriyefan @evcenf Sizi tanimayan insanlar ceylan ve buragi ayirdi diye atip tutanlar gecen buragin paylastigi resimle agizlarinin payini aldi kendinizi hic bi sekilde bozmayip bu kotu cirkin iftiralara karsi vermediniz tebrik ediyorum ama ne yalan soyleyeyim o kadar cok yakisiyosunuz ki gonul istersi ki burakla dizideki askiniz gercek olsun

# 544

момичета, тук Фериде я описват на 20

http://korolek.com/biografiya-akterov-seriala/faxrie-evdzhen.htm

а Кямран  е на  25

в епизода с болестта на Сейфа от чума, му казваше - макар и да гоня 30-те, не значи, че нямам нужда от баща си... Значи това е възрастта им преди бягството, което не се знае колко ще продължи  във филма...

излиза, че спомена с пръстена е отпреди 3 години

# 545

Аз нали следя кърпите  и настроенията  на Фериде  Laughing Laughing Laughing та има надежда  в 14 серия  да има нежност , неизказана но много силна любов .

Фериде е била с бяла кърпа на главата в най- хубавите моменти на  неосъзната и осъзната любов към Кямран.

Измами я Кямран , но тя беше сложила бялата кърпа с надежда /ЛЮБИМАТА ДУМА НА КЯМРАН/

От прекрасната 6-та серия .

И от очакваната 14-т серия

# 546
Себи, и аз вече се вглеждам в цвета на кърпите. Фериде отдавна не е била с бяла. Очаквам много хубав епизод с нежност, страст, откровения и изказани думи за любов от страна на Фериде. Затова Кямран е толкова щастлив от среднощната среща. Тя му казва същите онези красиви думи, които беше казала в 4 еп.

Аз да попитам за две снимки, които ми направиха впечатление. Едната - Фериде е в кабинета на Кямран в пансиона ли? Втората - Фериде с двете дружки пред оджата Кямран. Нещо оклюмали ми се виждат...

Катя,  Peace  в пансиона, в кабинета, където очакваме да се случи най-после целувката.  
А другата, с двете дружки, на мен пък ми се виждат като стъписани от нещо. Много ги е наплашил тоз даскал.  Laughing

Момичета, не забравяйте всеки ден да гласувате.

За нашето сериалче - Çalıkuşu
Yılın Dizi Filmi
http://siyasetdergisi.com.tr/Anket/Yilin-Dizi-Filmi/293

За Бурак - Burak Özçivit
Yılın Tv Erkek Oyuncusu
http://siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/298

За Фахрие - FAHRİYE EVCEN
Yılın Tv Kadın Oyuncusu
http://siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Kadin-Oyuncusu/297

# 547
Цитат
Катя,    в пансиона, в кабинета, където очакваме да се случи най-после целувката.  

Въх... на работното място??!  Laughing
ПП Моника, а къде се вижда временната класация от гласуването? newsm78

# 548
Какво правите бе, момичета #Crazy Излязох за няколко часа и вие направо ме разкатахте от четене...Хем ще сме щастливи  за нашите гугутки, хем ще плачем...явно е.

# 549
# 550
Цитат
Катя,    в пансиона, в кабинета, където очакваме да се случи най-после целувката.  

Въх... на работното място??!  Laughing

smile3521   smile3521

Катя, след като гласуваш, излиза диаграма.
Нашият сериал води, но Бурак и Фахрие имат нужда от повече гласове.

Не знам точно коя година, Фахрие е спечелила гласуването в Интернет.

Терзиева, мнооого сладка Фахрие.   bouquet    Това нови снимки ли са? И колко е хубава с естествени вежди, а не почернени.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 21:15 от Moniiica

# 551
От приятелките рускини...

# 552
Мони гласувам всеки ден , но може ли по два пъти Rolling Eyes

Ако е сериозна класация не би трябвало да може newsm78

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 21:20 от sebilMM

# 553
Себи, тази анкета е сериозна. Победителят получава  златен глобус.  Четох, че може от различни браузъри, аз опитах, но не става. Гласуването ще продължи до 9 януари.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 21:49 от Moniiica

# 554
Топли от сета..

Общи условия

Активация на акаунт