Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 657
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Валя Heart Eyes  но си струва да се гледа!

Една невероятна Фахрие , една -невероятна игра на макс
 Аз всъщност я оцених точно в този филм като актриса.

И още нещо от "Чучулигата"

# 586
  • Враца
Момичета, филма си заслужава гледането. Е, с повече носни кърпички, но Фахрие е страхотна Heart Eyes

Цитат
Fahriye Evcen ♡ Фахрийе Эвджен ♡ Фахрие Эвджен
Наида, что она набрала много просмотров с ее песнями в Чалыкушу и Эвим сенсин и т.д.И что еще она стала Женщиной недели по мнению газеты Миллиет
Today at 6:58 pm to Naida

# 587
Момичета, филма си заслужава гледането. Е, с повече носни кърпички, но Фахрие е страхотна Heart Eyes

Заслужава си !  CryАртиста ,да не му търся името, преди ми се струваше малко скован,но сега игра
също добре...Хармонията е много важна в екранните двойки.

# 588

Заслужава си !  CryАртиста ,да не му търся името, преди ми се струваше малко скован,но сега игра
също добре...Хармонията е много важна в екранните двойки.

Артиста е бившето и гадже... Озджан Денис /не знам така ли се пише/

# 589
Еееххх, чучулиги, по цял ден вися във форума и чета какво пишете, но просто няма какво да добавя - вие сте толкова изчерпателни  Laughing

Свалих го този филм "Моят дом си ти", стигнах до средата и го спрях. Много е хубав, прилича ми на "Тетрадката", артистите са страшни, но от известно време гледам да се щадя емоционално от такива тежки филми. Много се вживявам и рева по два дена.

Едва стискам до вторник  Wink

# 590
Павлинаио Hug/дай по кратко име моля Laughing Wink/, главният актьор във филма е голямата любов на Фахрие.Той е и певец , но според мен с много труден характер.

След този филм се разделиха. Мисля , че от тогава Тя няма сериозна връзка , но там  в силата си е Снежето HugТя и е най-голямата и фенка ,която познавам Laughing

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 20:06 от sebilMM

# 591
Фахрие Евджен е повела в класацията за актриси ...

# 592
а Бурак е повел класацията за актьори   Heart Eyes

вие чак сега ли го изгледахте Evim Seinsin, аз толкова много пъти съм го гледал вече, че и репликите им знам на изуст, стана ми любим.

Себи - голямата любов на Фахрие постъпи доста просташки, именно затова се разделиха,защото и изневерил с неква друга ..рва ! Не се вижда и той на кво прилича, ама тръгнал да преспива с друга,вместо да види ква хубава жена е имал до себе си... думи нямам

# 593
Не се вижда и той на кво прилича, ама тръгнал да преспива с друга,вместо да види ква хубава жена е имал до себе си... думи нямам

За съжаление, често така се случва в живота... Поне се е отвъртала. Бу е къде-къде по хубавец от бившия и.

# 594
Мисля си, че актьорската професия изисква красива външност и добра физическа форма. Опитът идва с годините, но пък се губи от привлекателната външност.
Значи, тези които си избират това поприще, са принудени да трупат знания и майсторство много бързо, в младите си години, иначе няма да получат големи роли.
Кямран и Фериде трябва да са млади и красиви. И колкото и да са талантливи актьорите, ако не са млади, не могат да изиграят тези роли.
Така че Бурак, Фахрийе, и мн. др. като тях, са наистина изключително явление - още съвсем млади, но със солиднен багаж от знания, опит, практика, интелигентност и талант.

# 595
Павлинаио Hug/дай по кратко име моля Laughing Wink/, главният актьор във филма е голямата любов на Фахрие.Той е и певец , но според мен с много труден характер.

Просто може Павлина,а и както ме съкратиш все става Hug
Наистина малко темерут ми се струваше,но във филма "Моят дом си ти" изглеждаше доста по-добре.
Да изневериш на такова хубаво и младо момиче ,трябва да си голям чехъл #Cussing out

# 596
  • Враца
Фахрие Евджен е повела в класацията за актриси ...

Тези рускини са голяма работа - само преди час и половина Фахрие беше с малко повече от хиляда гласа след другата  #Crazy  Laughing Laughing
Но може да се гласува само по веднъж на ден.

Да изневериш на такова хубаво и младо момиче ,трябва да си голям чехъл #Cussing out

Някъде четох, че тази с която и е изневерил е била нейна добра приятелка.  ooooh!

# 597
  • София
Привет Чучулиги и Марти!  Grinning Hug

Добре дошли и на новите попълнения!   bouquet

Преди месец гледах "Моят дом си ти" заради Фахрие. Прекрасна актьорска игра от нейна страна и чудесен сценарий. Филмът започва много интригуващо и през по-голямата част те държи в напрежение - сълзи, сополи - от всичко имаше. За мене обаче последната част (след като откриха болестта) вместо да бъде най-силната част от филма нещо я претупаха и накрая останах леко неудовлетворена. Фахрие през цялото време игра блестящо, за мене господинът Озчан Дениз преиграваше на моменти ( особено с това показно слагане на колана с инструменти ......) и по този повод да питам: той освен актьор във филма и какво друго е - режисьор ли?  Ще изгледам филма още веднъж и дано да си променя мнението, защото наистина очаквах повече от целия филм,  не само от половинката му  Simple Smile

Някъде четох, че тази с която и е изневерил е била нейна добра приятелка.  ooooh!

Значи не е никакъв чехъл, направо е цървул!  smile3516

# 598
Мами Heart Eyes много позната ситуация ,но се надявам да е   само между  семпли хора.

Такива ,които нямат морал и самочувствие.

Мисля , че Фахрие не   от тях!  Но боли Cry Cry Cry

Павлина Hug   bouquet

Алекс newsm10

# 599
Доброто да влезе в живота ви през новата година!

Общи условия

Активация на акаунт