Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 6

• 72 664
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Враца

а така, върнала съм си го, без да искам  Hug, защото и ти ме хвърли в голям размисъл коя от двете е  Grinning

момичета, какво правите, вчера се вторачвах във връзките и възлите, днес - вежди, устни, нос ....   #Crazy , ще привикна и ще искам всеки ден  по една такава задачка   Grinning

но точно тази снимка според мен спокойно може да мине и за Белучи

Диди,  Hug
Хем тъпкано го връщаш  Joy Joy Joy

Точно затова - след като попита и погледнах  колажа тук отново - направо се обърках, да не би наистина да е била М.Б, а аз да съм помислила, че е Ф. Настана пак едно ровене  Joy Joy Joy

Терзиева, Бегюн (нали така се казваше Нериман) като че ли има много добро чувство за хумор с тази Баба Яга   Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 11:59 от mama_an_ji

# 571

Laughing
никакъв умисъл, но добре че стана така, защото и аз чак сега си давам сметка колко си приличат в основните черти, дори и носът в анфас изглежда почти еднакъв

(аз пък попрехвърлих с Гугъл снимки на Моника, така че и двете сме се занимавали екстра  Joy Joy)

# 572
Здравейте,всички!Страхотни сте,коментарите и мислите,споделям всичко.Нова съм и писах един път,но искам да ви споделя нещо пак.Прочетох книгата Чучулигата много отдавна.После си я купих от антиквар и я чета всяка година най- малко по един път.Никога не ми омръзна да чета тази книга.Когато разбрах,че започва сериал много се зарадвах. А сега ,когато прочетох и коментарите ви, удоволствието е пълно.Супер сте!

# 573

Е...... 4 аса! Laughing

По - хубава и млада е от Моника Белучи , а  бившият и съпруг   Венсан Кассель да му мисли newsm78

Те двамата Heart Eyes

# 574
Здравейте ,дами!

Бях решила да не гледам филма ,докато не бъде преведен и последния епизод.  Laughing
За това не влизах и в темата ,за да не бъда  изкушена ooooh! На 30.12. полюбопитствах да
разбера до кой епизод е стигнал сериала и кога горе долу ще е краят. Е, тогава беше краят на моето въздържание. Първо гледах само където са Фериде и Кямран. Вторият път пак прескачах ,но
си отговорих на почти всички въпроси и сега гледам целите серии без да прескачам.
Филма е много хубав ,но и доста различен от книгата. Фериде се сгодява на 15год. ,тогава и за последен път са в Текирдаг. С пръстен има случка,но тя е с годежния. Свако й Азиз я обича много ,но
във филма е доста резервиран.
Самите отношения между Фериде и Кямран са различни в книгата и филма. Това е от артиста,много  
 чувствен ,чаровен и съблазнителен Mr. Green Предполагам затова са избрали и Бурак Йозчивит.Кямран на Решат Нури е меланхоличен,нерешителен дори.

За раздялата  - дано не е повече от 2-3 серии. Възможно ли е ,Кямран да отиде на работа извън Истанбул и да намери там друга жена. Не ми се иска да се разделят заради Нериман. Доста ще е жалко ,ако точно тя окаля Фериде и другите повярват.

# 575
Моника

Венсан/ Ако  беше по-млад ставаше на 100% за Кришчан н 50 /НС

И този ,актьор е готов да снима филм с Фахрие!

# 576
Джумали дъл шъ го задомят?

Според трейлъра си мисля, че ако това не се случи в следващите 2 серии ... има вероятност въобще да не стане.

Но пък трейлърите винаги са много подвеждащи

# 577
Добре дошли на новите момичета. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Когато става въпрос за Фахрие, доверявайте ми се,  Hug любимка ми е откакто започна излъчването на "Листопад" в България.  Heart Eyes Оттогава следя кариерата й и знам всяка нейна снимчица, награда, сериал, филм... Wink Hug

# 578
  • Враца
Павлина, Манди, добре сте дошли!!!  Hug Hug
Марта,   bouquet

Бях решила да не гледам филма ,докато не бъде преведен и последния епизод.  Laughing
За това не влизах и в темата ,за да не бъда  изкушена ooooh! На 30.12. полюбопитствах да
разбера до кой епизод е стигнал сериала и кога горе долу ще е краят. Е, тогава беше краят на моето въздържание.

Надничането тук, дори с едно око,  обикновено води чак до чучулигомания  Joy Joy Joy Joy

Снежи,
 newsm10  

Вярваме!

# 579
Здравейте, чучулиги. Hug Hug  
Добре дошли на новите момичета.  Hug Hug Hug
Много се радвам, когато прочета такива хубави отзиви за филма.
pavlinaio, разликите с книгата и героите са толкова големи, че аз спрях да ги сравнявам.   Peace

За протокола-гласувах. Браво на руснаците и арабите, за 1 ден стопиха разликата от 3000 гласа при Фахрие, а Бурак вече е напред.
Снежи, доверяваме ти се напълно относно Фахрие.   bouquet

Себи, Диди, Мами,  Heart Eyes Heart Eyes   отдавна съм се убедила в приликата между двете красавици. И Моника е страхотна жена и актриса, въпреки зрялата си възраст, изглежда много добре все още. Пожелавам на Фахрие да добие нейната увереност.

Мами, благодаря за кафенцето, аз сега ще си го изпия.   bouquet

Ех, момичета, изглежда само аз не виждам желание и похот в този поглед. Това е реакция на изненадан човек.  Grinning  Презрението ще го видим в развитето на сцената, само леко да присвие очи и готово. Много прилича на втората снимка от долния ред. Така ще завърши епизода, за да сме объркани и цяла седмица да разискваме погледа и изражението на Кямран и дали, или няма да се изкуши.    Joy
Последното изречение от озета: " Всичко ли, което виждат очите ни, е истина? А ако това е игра?"
Само да не се окаже, че Фериде е хукнала да проверява слуховете, които достигат до ушите й и да види как Кямран излиза от къщата на Нериман.  ooooh! ooooh!  Tired  Tired

Мони, дано излезеш права за Кямран бей при Нериман,  че на мен погледа му не ми прилича на презрителен  Thinking

Тук ми е по-презрителен

# 580

И отново    в най- хубавите  моменти от сериала.

# 581
Този глас ,с който произнася "bal dudaklar" - медени устни ,така те изкушава ,че те
вкарва в грях Mr. GreenНие гледаме и влизаме във филма Crazy ,а как  му устоява Фахрие Евджен...

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 17:57 от pavlinaio

# 582
  • Враца
Павлина, "Моят дом си ти" е игрален филм и са мисля само 5 части

http://www.vbox7.com/play:23c21ad64f

# 583

Разбрах ,благодаря! Просто гледах ,че пише 1/5 и останах с впечатление ,че е сериал.
С артиста съм гледала и други сериали.

# 584

И аз не съм гледала филма, но се страхувам. Бил много тежък, ще се реве. Това ме спира.

Общи условия

Активация на акаунт