Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 25 Ти,аз и камъчетата....

• 23 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Във фрагманите нямаше ли момент когато хвърляха камъчетата си?  newsm78

# 106
Иве,наистина хубави моменти имаше в този епизод  Heart Eyes

Рони  Hug дано да ни отпуснат още някой и друг такъв епизод Praynig

Мисля, че нямаше такъв момент, когато хвърлят камъчетата, а май беше клюка Rolling Eyes

# 107
  • У Диспансера ...♥♥♥
Теро-Реро честите ти парцалки ,ама пък хубави станали бе  Joy Joy Hug Hug

# 108
# 109
Теро-Реро честите ти парцалки ,ама пък хубави станали бе  Joy Joy Hug Hug
Е, как  Mr. Green Mr. Green Joy Joy
По последна мода съм  Mr. Green Mr. Green

# 110
Готин паралел. Как се променят нещата  Joy Joy Joy

# 111
Сетих се и аз да гласувам в анкетата  Joy Joy
Гласувах, че собственика се е върнал  Peace
Плужека, ако ги види ще си замълчи и после ще им играе к*рвенската  #2gunfire #2gunfire
Той е толкова подмолен.  ooooh! ooooh! ooooh!
Ей, изобщо не ми е жал за тая гад. Sick Sick

# 112
# 113
Може ли някоя добра душа да ми изпрати 14 епизод по скайпа   Blush Blush

# 114
Сетих се и аз да гласувам в анкетата  Joy Joy
Гласувах, че собственика се е върнал  Peace
Плужека, ако ги види ще си замълчи и после ще им играе к*рвенската  #2gunfire #2gunfire
Той е толкова подмолен.  ooooh! ooooh! ooooh!
Ей, изобщо не ми е жал за тая гад. Sick Sick

и на мен, сега когато започна да си показва истинското лице, на самовлюбен егоист и тем подобни епитети..... не ми е жал за него   Sick

# 115

и на мен, сега когато започна да си показва истинското лице, на самовлюбен егоист и тем подобни епитети..... не ми е жал за него   Sick
Керем трябва да прогледне за него.. Според мен Джан му е много повече приятел, отколкото някога му е бил Плужека.. Sick Sick Sick Sick

# 116

Керем трябва да прогледне за него.. Според мен Джан му е много повече приятел, отколкото някога му е бил Плужека.. Sick Sick Sick Sick

Аз си мисля, че той знае какъв е всъщност, но с времето е свикнал с него да е такъв и сега по навик си го приема и за това така реагира Rolling Eyes

Аз ги нямам епизодите, съжалявам, че не мога да помогна Embarassed

# 117

Аз си мисля, че той знае какъв е всъщност, но с времето е свикнал с него да е такъв и сега по навик си го приема и за това така реагира Rolling Eyes

Тази саможертва на Керем не е правилна. С него или без него Зейнеп няма да се върне при Баръш, особено сега, когато знае кой е обича. Или пък тя да се откаже от него, защото и той няма да заобича Мелис. Безсмислени са тия жертви  ooooh!
А Плужека ако му е приятел ще приеме нещата, защото никой не е виновен, че тя не го обича... А и то и той не я обича, ама това е отделен въпрос... ooooh! ooooh!

# 118
  • По света и в нас.
И аз нямам свалени епизоди. Hug

# 119
Тери, определено саможертвата и на двамата е безсмислена, но и двамата ще предпочетат да се жертват заради, хора които едва ли биха се жертвали така за тях, защото те не мислят за тях а за другите и го показаха не въднъж ooooh! Не мисля, че Глистакис ще приеме нещата така лесно, още повече че става дума за Керо, ако беше някой друг може би /което и то е под въпрос/, но Керо да има нещо, което той иска и да му отстъпи така лесно, няма да стане и оттук ще започне да създава доста проблеми и да прави мизерии  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт