Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 25 Ти,аз и камъчетата....

• 23 875
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Дандел(как да ти казваме накратко),оригинала е корейски сериал и се нарича: Boys over flowers или Boys before flowers, но вече отдавна не е както в оригинала.Мисля,че са взели само първоначалната идея.  Peace

Благодаря за снимките,много са хубави нашите  Heart Eyes Оф,да бяха ни пуснали поне още един фрагман с тях.  Crossing Arms

Много благодаря,  ще го погледна Simple Smile И аз се надявах да пуснат още един фрагман , но поне ми е успокоение, че  остават още два дни Simple Smile

Иначе се казвам Владимира Wink

# 556
Превели са части от това,което Владимира е посочила.Мисля,че това е озета:

Седат организира в училище нещо като томбола,където трябва да изтеглят някакво име,без да го гледат кое е и да му купят подарък....малко преди края на новата година всички подаръци са разменени,но Зейнеп има само едно желание за Новата година,но какво ли ето?!?Ще има борба/спречкване между Керем и Аксел,кой ли ще е победителят?!?
Мелис имала някакви въпроси към Зейнеп...
Любовта,която Зейнеп изпитва към Керем се сблъсква с много пречки.
Зейнеп и Керем трябва да вземат решение и то трудно.Те трябва да помислят за всички и да вземат правилното решение.

# 557
Да не гледат пак като идва Зейнеп  Joy Joy Joy

# 558
Превели са части от това,което Владимира е посочила.Мисля,че това е озета:

Седат организира в училище нещо като томбола,където трябва да изтеглят някакво име,без да го гледат кое е и да му купят подарък....малко преди края на новата година всички подаръци са разменени,но Зейнеп има само едно желание за Новата година,но какво ли ето?!?Ще има борба/спречкване между Керем и Аксел,кой ли ще е победителят?!?
Мелис имала някакви въпроси към Зейнеп...
Любовта,която Зейнеп изпитва към Керем се сблъсква с много пречки.
Зейнеп и Керем трябва да вземат решение и то трудно.Те трябва да помислят за всички и да вземат правилното решение.
Ооо  ще е  страхотен епизод, нямам търпение Wink
 Казвай ми Влади,  че като ми кажат Владимира и все едно ми се карат Grinning hahaha

# 559
Оха имаме 16 серия в Асито newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44,Влади привет,и на мен ако ми кажат Жасмина и ми става едно такова Joy Joy Joy

# 560
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Къв ли е тоя подарък на Зейно за Керем  newsm78 Mr. Green

# 561
да не би тоз път тя да рисувала Joy

# 562
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
да не би тоз път тя да рисувала Joy
Да не му е драснала някое любовно словце  Crazy Crazy Joy Joy Joy

# 563

Целувка  Party Joy

# 564
Тогава червената кутия празна ли е  Joy Joy Joy Joy

# 565
Тогава червената кутия празна ли е  Joy Joy Joy Joy

Вътре в нея ще има бележка на която ще пише:целуни ме,ама този път наистина  Joy

# 566
А дали Керем ще изтегли Зейнеп?  newsm78

Като гледам снимките май онази Дилян подарява на Джан, Ямур гледа лошо  Joy Joy Joy

# 567
А дали Керем ще изтегли Зейнеп?  newsm78

Като гледам снимките май онази Дилян подарява на Джан, Ямур гледа лошо  Joy Joy Joy

Ямур е много ревнива,макар че Джан и доказа колко я обича!Във фейса мярнах,че Зейнеп ще сложи жилетка на кръста си или нещо там че роклята и била много къса,и някой я ревнувал Joy Joy Joy

# 568
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кученцето бе ,вероятно то ще е подаръка  Heart Eyes

# 569
  • У Диспансера ...♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт