Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 25 Ти,аз и камъчетата....

• 23 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Да вметна,че той хвърли камъка за да види колко е важен за нея,защото тя се направи,че и е все тая,но се оказа,че не е така  Joy Joy Joy И също разбра,че и няма нищо на крака,и я пита ти се преструваше,за да мога да те взема на ръце,а тя се усмихна  Heart Eyes
Това че се преструваше че си изкълчи крака и аз го разбрах и то веднага не чак когато той и го каза,някак не естествено падна ,а като я вдигна и взе да си мърда краката все едно и няма нищо Joy Joy Joy
голяма сладури бяха, как си я взе на ръце, а тя си мърдаше крачетата и риташе с тях, и въобще не му се дърпаше Joy Joy Joy

# 61
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes
Рони,да той и го намери в чантата и я пита,тя вика ,ааа той от тогава стои там,забравила го била,и той уж го метна,и тя взе да рови и му каза докато не го намеря,няма да тръгна  hahaha hahaha
А  не си говореха нищо особено,тя каза върви си,той каза няма,тя каза тогава аз ще си тръгна и се качи в колата и тръгна  Peace

# 62
  • У Диспансера ...♥♥♥
Колко е доволен тука  Heart Eyes

# 63
# 64
  • Керодиспансера
ИРКА, благодаря за преводите !  newsm51 newsm51 newsm51 Така сцените стават още по- хубави! Как непринудено си говорят и колко са честни един с друг.Казаха си неща ,които преди 2-3 серии не мислехме изобщо че ще чуем.Много хубаво решение на сценаристите за двете камъчета в неговата ръка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 65
Ели  Hug Heart Eyes Hug

Само аз ли имам проблем с мамата, не ми отваря нищо и трябва да излизам и влизам ooooh!

# 66
  • Керодиспансера
ИВИ, Hug Hug Heart Eyes, и при мен е много тромава, зарежда бавно и си мислех че е от нета ми , но явно не е

# 67
ИВИ, Hug Hug Heart Eyes, и при мен е много тромава, зарежда бавно и си мислех че е от нета ми , но явно не е
направо у ужас  ooooh!

# 68
ууу много хубав епизод  Heart Eyes разгеле най накрая да видим нещо зейкерско и то не беше малко  Praynig

# 69
ууу много хубав епизод  Heart Eyes разгеле най накрая да видим нещо зейкерско и то не беше малко  Praynig

wavey  Hug Heart Eyes Hug

# 70

Hug

ее много се изкефих значи такава прегръдка не съм очаквала тъй да му се метне на врата  Crazy само целуфан липсваше  Flutter

# 71
Верче и ние не очаквахме такава реакция, ама ни изненадаха в гръб Joy Joy Joy

# 72
  • Керодиспансера

Hug

ее много се изкефих значи такава прегръдка не съм очаквала тъй да му се метне на врата  Crazy само целуфан липсваше  Flutter
  Tова, което показаха като чувсвтво, като емоция , беше повече от целувка.Нека да има какво да чакаме...напр. хванати за ръце. прегърнати , и т.н.

# 73

Hug

Tова, което показаха като чувсвтво, като емоция , беше повече от целувка.Нека да има какво да чакаме...напр. хванати за ръце. прегърнати , и т.н.
ооо ние ще си чакаме,те само разкриха любовта си един към друг.сега почва мъката Мелис - Баръш  ooooh! и любовта ще е на заден план  Rolling Eyes той Керем малко трудно ще се откъсне от онова чучало и Зейнеп и тя с тоя психопат глиста  Mr. Green почва да ми прилича на любимеца ни дето пукна преди време,току виж излязъл му истинския му баща  Joy

# 74
Да си развеем новите гащури по мегдана  Mr. Green Mr. Green
Чичеци за дизайнерката Нарцисчева  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Одеве уж писах, къде ми е поста  newsm78 newsm78

http://www2.dizifilm.com/rating.asp

Рейтинга от снощи.
4 в тотала и 2 в АB група.  Peace

За мен онази сцена беше повече от целувка Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт