Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 25 Ти,аз и камъчетата....

• 24 019
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • В света на мечтите... ❤
 hahaha hahaha hahaha

# 451
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 452
В будущих сериях: Аксель, чтоб отомстить Керему устроит ему автокатастрофу, Барыш узнает, что Керем и Зейнеп возлюбленные.Керем будет лежать в палате, а в это время Барыш поддержит Зейнеп. У Керема будет потеря крови и Барыш даст ему свою кровь.потом они станут кровными братьями.Керем на месяц старше Барыша, поэтому...в 25-й серии Аксель сказал Барышу твой старший брат Керем.То, что Керем попадет в аварию в будущих сериях - точная информация. К тому же Мелис и Барыш будут поддерживать Зейнеп. То есть все узнают о Зейкер. Зейнеп плохо будет переносить аварию Керема. После аварии она скажет Акселю: "Я не могу остаться без него. Я люблю Керема и если с ним что-то случиться, я не оставлю тебя в покое

Веси  Hug Heart Eyes Hug Благодаря мила за снимките и резюмето newsm51 newsm51 newsm51

Тери Hug Heart Eyes Hug

# 453
Те само да не излезнат истински кръвни братя от един баща,колкото до това да го раздели Баръш си мисля че той няма какво да направи вече,нито пък някой от двамата Керем или Зейнеп да се чувстват виновни за нещо.

# 454
Едно видео с Керем,нещо смешно разправя,че някой пай го карал нещо да превежда,обаче с Гуги не мога да хвана смисъла  Thinking

Някой от по-разбиращите,ако може да удари едно рамо  Hug Hug Hug

https://www.facebook.com/photo.php?v=185687801640014&set=vb. … ype=2&theater

Това казва:
Git sen..Bensiz sen oralara git...Gece showu tamam..Bir şey demiyorum..Ama hiз dьşьndьn mь? Yani dьşьndьn mь? Yani gitceksin..Sokakta, yolda kaybolucaksın..İki kelime yabancı dil konuşamayacaksın..Dьşьndьn mь acaba naparsın? Ben sana sцyleyeyim napıcağını..Kerem'i arıycaksın ve rica ediceksin "Ya Kerem kusura bakma benim iзin bir зeviri yapar mısın?" Yok sana зeviri meviri yok..Зьnkь bence senin gerзekten oralarda kaybolman lazım ki aklın başına gelsin..

# 455
Кво е това резюме на руски??  newsm78 newsm78 newsm78
Не го чаткам много тоя език  Mr. Green Mr. Green

# 456
# 457
Интересно ми е тази рокля на Зейнеп, къса ли е , дълга ли е  Joy Joy Joy

# 458

средна хубост Joy Joy Joy

# 459
Като го гледам по снимките Керемчик пак налита като петле на Аксел  Joy Joy Joy
Да вземат пак да направят един боксов мач  Joy

Иве, честити дрешки  Heart Eyes Heart Eyes

Вчера пак гледах 15 епизод (благодарение на Росито Heart Eyes) и Зейнеп като видя МелКер направо полудя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 460
В бъдещите епизоди :Аксел , за да си отмъсти на Керем организира автомобилна катастрофа. Баръш научава, че Керем и Зейнеп се обичат.Керем ще лежи в болницата, и в този момент Баръш ще  подкрепя Зейнеп . Керем ще има загуба на кръв и ще му даде Баръш от своята кръв,така стават кръвни братя.Kерем е един месец е по голям от  Баръш,заради това в 25 серия Аксел като на Баръш по големия ти брат Керем... Освен Mелис и Баръш ще подкрепи Зейнеп . Това означава, че всички ще научат за Zeyker . Инцидента с КЕРЕМ ще е тежък . След инцидента , тя казва Аксел : "Аз не мога да живея без него , без да обичам Керем  и ако нещо се случи с него, аз няма да те оставя на мира .

# 461
Ако е къса ще е по добрее нали? Party Party

# 462
Тери  Hug мерси bowuu Hug

тук се вижда, че роклята е къса Simple Smile

Веси   bouquet  bouquet  bouquet

# 463
В бъдещите епизоди :Аксел , за да си отмъсти на Керем организира автомобилна катастрофа. Баръш научава, че Керем и Зейнеп се обичат.Керем ще лежи в болницата, и в този момент Баръш ще  подкрепя Зейнеп . Керем ще има загуба на кръв и ще му даде Баръш от своята кръв,така стават кръвни братя.Kерем е един месец е по голям от  Баръш,заради това в 25 серия Аксел като на Баръш по големия ти брат Керем... Освен Mелис и Баръш ще подкрепи Зейнеп . Това означава, че всички ще научат за Zeyker . Инцидента с КЕРЕМ ще е тежък . След инцидента , тя казва Аксел : "Аз не мога да живея без него , без да обичам Керем  и ако нещо се случи с него, аз няма да те оставя на мира .
'Благодаря  Peace
То ако наистина стане така то тия като толкова я подкрепят , то трябва да свърши сериала, ако те двамата не създават проблеми  ooooh!
Баръш 100 % ще създаде 1929121 проблема  ooooh! ooooh!

# 464
Ооо определено Баръш ще им създава проблеми,Мелис ще изпада в нервни кризи,Аксел ще им диша във врата...  ooooh! въобще всичко само и само да няма ЗейКер.

Но поне да ни оставят няколко епизода да помечтаем  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт