Re:Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 25 Ти,аз и камъчетата....

• 24 013
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Интересно ми е тази рокля на Зейнеп, къса ли е , дълга ли е  Joy Joy Joy
Ако е къса ще е по добрее нали? Party Party
По-добре за Керем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
Скоро не е забравял, какво иска да каже  Joy Joy Joy Joy

# 466
Ооо определено Баръш ще им създава проблеми,Мелис ще изпада в нервни кризи,Аксел ще им диша във врата...  ooooh! въобще всичко само и само да няма ЗейКер.

Но поне да ни оставят няколко епизода да помечтаем  Grinning
АкМел да вземат да се сближат покрай тия неща  Joy Joy Joy Joy Joy
Харесвам ги като двойка. Както и БегБар  Joy Joy Joy

# 467
Спойлер:

Казват,че ЗейКер ще се целунат и някой ще ги види.

Едното предположение е,че ще е Баръш,а другото,че ще е Аксел,който ще ги заснеме и пусне клипа на Нова Година.  Peace

# 468
Ооо определено Баръш ще им създава проблеми,Мелис ще изпада в нервни кризи,Аксел ще им диша във врата...  ooooh! въобще всичко само и само да няма ЗейКер.

Но поне да ни оставят няколко епизода да помечтаем  Grinning
АкМел да вземат да се сближат покрай тия неща  Joy Joy Joy Joy Joy
Харесвам ги като двойка. Както и БегБар  Joy Joy Joy

да пребъдат bishop bishop bishop bishop bishopаминнннн

# 469
  • В света на мечтите... ❤

А,да много беше забавно на рождения ден като се появи и как загубиха и двамата говор и картина и после вика За какво говорех,а Глисто вика  Не знам  Mr. Green  Ейй,направо им взе акъла тогава  Crazy  И после беше яко как и на Зъбла като се появи показват същото влизане на забавен каданс,ама никой не й обърна внимание  hahaha

# 470
Спойлер:

Едното предположение е,че ще е Баръш,а другото,че ще е Аксел,който ще ги заснеме и пусне клипа на Нова Година.  Peace
То е ясно, че ще има целувка  Mr. Green
Ако някой ги види ще бъде Плужека и ще си замълчи и после ще им вменява чувство за вина по някакъв начин яко ще ги манипулира без да се издава, че знае. Хитрец е тоя лисунгер  Sick Sick Sick

# 471
Спойлер:

То,който и от двамата да е все крайния резултат ще е,че Глисто най-накрая ще разбере  Party Party Party  Урааа  Party Party Party

# 472

А,да много беше забавно на рождения ден като се появи и как загубиха и двамата говор и картина и после вика За какво говорех,а Глисто вика  Не знам  Mr. Green  Ейй,направо им взе акъла тогава  Crazy  И после беше яко как и на Зъбла като се появи показват същото влизане на забавен каданс,ама никой не й обърна внимание  hahaha

Хахахаха да,много готино го бяха направили  Mr. Green Joy

Абе който иска да ги гледа,искам целувка  Laughing

# 473
Спойлер:

То е ясно, че ще има целувка  Mr. Green
Ако някой ги види ще бъде Плужека и ще си замълчи и после ще им вменява чувство за вина по някакъв начин яко ще ги манипулира без да се издава, че знае. Хитрец е тоя лисунгер  Sick Sick Sick

Joy Joy Joyама баш лисунгер

# 474

Керем беше :  Heart Eyes  newsm76  Kissing Heart  

# 475

То,който и от двамата да е все крайния резултат ще е,че Глисто най-накрая ще разбере  Party Party Party  Урааа  Party Party Party
Ще му се забие като шамар, тъкмо беше решил, че превъзхожда Керем в нещо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 476
Забележете само как скришом се промъква ръчичката към баклавичката  Whistling ,ейй,опасни са тези дечица  Naughty

# 477
А,тези двете са с еднакви шапки  Laughing

# 478
Забележете само как скришом се промъква ръчичката към баклавичката  Whistling ,ейй,опасни са тези дечица  Naughty

ГледайтИи ЗавиждайтИии Joy Joy Joy Joy

# 479
Хахахах Дани,ами сега му се е паднало на момичето  hahaha Как е присвила само устни,добра ще е баклавата ясно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт