Как се лекува разбито сърце?

• 48 571
  • 932
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Бижу, в Бг е все още патриалхалния модел....

Aз не забелязвам подобно нещо. Сред мнозинството от познатите ми двойки, мъжете са под чехъл или жените ги носят на гърба си. Точно обратното на патриархалния модел.

# 661
Твоето е изключение и го знаеш много добре Wink погледни само темата в която пишеш и виж колко момичета са били жертви на такива мъже Wink

# 662

Браво,Велвет!Една раздяла,ама какво...после намираш "човекът".
как бе? как го намирате? По поръчка ли? С магическа пръчка ли?

O,aз още не съм го намерила, рано ми е. Прекалено много се вглеждам. Тоест намерихме се, но още не сме сигурни в това, което ни се случва  Joy За него е рано за първа сериозна връзка, а за мен е рано за втора  Peace Не вярвах любовта да ме тресне с такава сила толкова рано след развода, ама никой не ме пита  Laughing

Troy, явно и аз съм от изключенията е, защото бившия ми мъж точно така чакаше на мен. Но да, права си, повечето жени дори не могат да приемат нова работа без да им разреши мъжа им  ooooh! (говоря от опит, занимавам се с човешки ресурси), а някои дори не работят защото мъжете им не дават.

# 663
Но да, права си, повечето жени дори не могат да приемат нова работа без да им разреши мъжа им  ooooh! (говоря от опит, занимавам се с човешки ресурси), а някои дори не работят защото мъжете им не дават.

Имам само един познат, който не даваше на жена си да работи дълго време, но това някак си се промени. Не съм работила в човешки ресурси, но много познати и приятели имам.  Laughing Наистина не знам за такова нещо. Да не би пък жените като не са сигурни дали искат да почнат дадена работа и да се оправдават с мъжете си/семейството си? Защото аз пък забелязвам подчертана тенденция мъжете да проявяват гордост с работата/постиженията на жената.

# 664
Малеееее от къде тръгна темата до къде стигна.....

От конкретна ситуация до глобални умозаключения за "българския мъж"

В случая на Бял сняг човека си обича бившата и вариантите са 2:
1 Или имат нужда да им се пречи за да им е секси. Трябва да си имат партньори и да си играят на криеница за да им се "услажда", защото останат ли с бившата насаме и им става скука.
2. Просто човека все гледа настрани

И 3 Винаги съм се чудела как има хора, когато са супер виновни и "насрани" да изкарват ситуацията така че да ти вменяват вина и да ти "начукват канчето" когато и ти знаеш, че в тях е проблема.

На Бял сняг Нова година!!! Ново гадже!!! и по възможност по-читаво Simple Smile  Hug

# 665
Къде е авторката ! newsm78

# 666
  • В заешката дупка
Какво сега, мъжете по националност ли ще мерим?  Моят е българин и не бих го заменила за никой от северняците около мен. А те са в изобилие... Laughing

# 667
Е, къде! При льольото, за да му се тръшка и реве и на празника.  Tired Да и вгорчи живота и да и причини поредната мъка за душата, ама кой каквото сам си направи... по Букай. Mr. Green
Пу, дано пък да греша и да не е така.

# 668
Ауу,Бижу,пепел ти на езика!Тя нали последно каза,че няма да ходи и че е взела решение?
Нали му се обади на Коледа,а той карти играел?Ако и след това е отишла,няма кого да вини после за съдбата си ....и нека Хорхе да и е на помощ.

# 669
Да залагаме? JoyТам е, само се чудя после хепи енда ли ще чуем-пръстен, сватба и безметежно щастие newsm78

# 670
...само се чудя после хепи енда ли ще чуем-пръстен, сватба и безметежно щастие newsm78
Да бе, и после трябва да кисна в тоя форум неотлъчно още поне 3-4 години, докато се появи поредната тема - "Не правим секс и той не ми обръща внимание", "Мисля, че си има любовница" или нещо от тоя сорт. Tired
Дано, дано съм просто саркастична, но не и пророк! Praynig Не искам нито една жена на света да страда заради поведението на някой мъж! Ма как да ги групира човек по двойки - точно който за която трябва да е, за да са щастливи и да нареди нещата така, че всичко да им е наред "докато смъртта ги раздели"?! Той Господ не се е справил, та аз си позволявам да имам такава невъзможна мечта...  #Puppy dog

# 671
  • София

В Бг е прието родителите ти да ти кажат трябва да слушаш мъжът си, а мъжете от малки се възпитават че те са тези които командват парада;)

Е сега ще бъдеж изядена от майките на синковци  Mr. Green Mr. Green
Аз пък ги уча, че трябва да слушат жените си.  Naughty Laughing

# 672
Ей, много сте лоши Simple SmileSimple SmileSimple Smile! Къде ви е коледната добрина? Момичето може да няма нет...

# 673
  • Sofia
Да залагаме? JoyТам е, само се чудя после хепи енда ли ще чуем-пръстен, сватба и безметежно щастие newsm78

Нищо чудно бившата ако е отказала годежния пръстен на Коледа, нашата героиня да го получи за НГ. 

# 674
И аз мисля, че е заминала, не че е важно какво мислим тук.....ама е жалко....На мен поне ми е мъчно за бял сняг, много близка я усетих и ми се искаше да страда  по-кратко поне...Karen , miracle_today , ама много сте  гадни и лоши Laughing

Общи условия

Активация на акаунт