Аз имам предвид доста по-прозаични параметри на любов към живота, които споделям, макар да нямам амбицията да променям света и вселенските нещастия да не отнемат спокойния ми сън, аз се причислявам към категорията "влюбени в живота" и в себе си, инвестирам усилия, нерви и чувства и емоции в сферата на собственото ми обкръжение, влияние и живот.
Везни съм.
Аз тази нощ отново си поплаках, но за първи път не съм плакала за него, а по-скоро за мен и кашата, в която съм се забъркала.
Точно така, Бял сняг. В момента, в който започне да ти е мъчно за теб самата, изобщо започнеш да се поставяш в центъра на собствената ти вселена, половината работа е свършена.
А дамите, изоставени от мъжете си, не разбирам наистина ли мислите, че единствения фактор за една такава развръзка е единствено и само друга жена? А мъжът, които има семейство и дете и отговорности в този ред на мисли какъв се явява? Някаква примамка, която тя, лошата е дошла и взела като предмет и той ама изобщо не е разбрал какво му се случва.
И самосъжалението ми не било уместно, защото той и жена му страдали 
За ради подобна, която много страдала и обичала мъжът ми заряза 8 годишен брак и 5 годишно дете. А аз не съм страдала и не съм ли го обичала, след като съм му родила дете и никога за тези 8 години не съм поглеждала на страни. Такива като теб, трябва да се срамуват, а не да се вайкат. Имай малко достойнство и остави семейството на мира. Дано спасят брака си, а ти чиста любов ще намериш. И ще бъдеш много по-щастлива.