Как се лекува разбито сърце?

• 48 722
  • 932
  •   1
Отговори
# 165
  • Tам през Атлантическия океан
Ааа виновник трябва да има  Mr. Green Mr. Green

И като има к'во  Mr. Green по-малко те боли ли  Laughing

Та когато мъжът изневери, жената вместо да търси вина в него или в трети човек - да си решава дали и защо иска или не иска да остане с него. Търсенето на виновник е ненужно.

Peace

# 166
  • София
Ааа виновник трябва да има  Mr. Green Mr. Green

И като има к'во  Mr. Green по-малко те боли ли  Laughing

Не, но поне няма да се самообвинява  Mr. Green

# 167
Аз не разбирам защо изобщо се дълбае в посока изневяра, полигамия, моногамия. Тези понятия имат място единствено ако говорим за връзка, която при авторката и нейния герой очевидно отсъства. Ако правилно разбирам, те от известно време си живеят като съквартиранти - няма емоционална близост, няма секс, човекът купува пръстен за друга жена, за бога!

Тук изобщо не може да се говори за изневери или полигамия, защото тези двамата реално не са двойка.

# 168

Не, но поне няма да се самообвинява  Mr. Green

Е затова е най-добре виновник да не се търси изобщо, ама че си го намираме - намираме си го без проблеми  Mr. Green

Аз не разбирам защо изобщо се дълбае в посока изневяра, полигамия, моногамия.

Тук изобщо не може да се говори за изневери или полигамия, защото тези двамата реално не са двойка.

Реално не са двойка  Peace И според мен той не иска да си отмъщава на предишната, а просто използва Бял сняг. Използва я за квартира, предполагам домакинство, както и съм сигурна, че я използва, задоволявайки нуждата си да манипулира. Предполагам, че  е човек, обичащ да контролира.

И нещо, което вече се предложи, но ми се иска да наблегна:  Бял сняг, това, което веднага можеш да започнеш да правиш, са неща за себе си. Сготви си нещо, което ти е вкусно. Пусни си любима музика, спомни си как като малка си прекарвала Коледа, Нова година. Обади се на приятел/и. Погрижи се за кожата си с крем или балсам. С две думи обърни вниманието към себе си, достави си удоволствие. Ако можеш и за малко да не мислиш за него - ще е чудесно! Ти си най-важния човек в живота ти!

# 169

Аз мислех като теб преди - много по-лесно е да си ги използваш мъжете за каквото ти трябват,имаш си критерии за тях.Всичко точно и прагматично.
Обаче това е страхливият човек,наранен от нещо - при кой е фигурата на бащата,при друг предишна много тежка чувствителност и разбито сърце,при трети проблемът е майката,при четвърти примерно животът като дете...

Не разбрах страхът какво общо има със желанието?! Нима никога не си желала мъж, различен от сегашния, откакто сте заедно?!
За другите неща дето си изброила - при мен са налични всички, че дори и още.  tooth

# 170
  • София
какво ли става в риалитито  Twisted Evil Twisted Evil

# 171
какво ли става в риалитито  Twisted Evil Twisted Evil
Хепи енд...  newsm78

# 172
  • София

само във филмите  Mr. Green

# 173
По-добре филмов хепиенд, отколкото сърцераздирателна балада на Селин Дион.  Laughing

# 174

Тц!  Laughing
Не издържах и му се обадих на обяд на Коледа... да му честитя, както честитих на Пенка, Ганка, Тошо, Гошо... отсреща получих: "-Ало, нещо важно ли е, 'шото играя карти?"   ooooh! ooooh! ooooh!

Да, пак плаках, ама този път 3 мин(а не 3 часа) и май от яд плаках, после се смях като луда на тъпотата си!
В момента главата ми е пълна с мисли за всички ужасни подигравки, които съм получила. Да, аз съм  ви споделила 4, 5 от най-тъпите ситуации, но като си помисля има десетки по-малки такива и така ме хваща яд. Направо съм като разярен бик, хвърлящ огнени мълнии!  #Cussing out

Някой по-нагоре е писал, че явно съм влюбена в идеята за връзка, а не в човека. И аз така си мисля. Като се връщам назад не се сещам за нито една дума или жест, които да са ме усмихнали или направили щастлива...тогава в какво съм се влюбила?  Thinking

п.с. получих паричен коледен бонус от шефовете и си самоподарих нещо, което много исках и все не успявах да отделя пари. Много добре се почувствах!  Sunglasses
Ходя на кафета, на гости при роднини... по цял ден слушам хората да се хвалят и оплакват и поне за известно време през деня забравям моите тъпотии.

Тонимар, едната книга я намерих онлайн и почнах да я чета. Следобяд мисля да се разходя до Пингвините, Хермес.. да видя дали имат някои от препоръчаните от теб заглавия!  Simple Smile

Предвид всичко казано досега в мен възникват следните въпроси към авторката -
След като имате връзка, продължаваща месеци наред, живеете заедно, не би ли било логично родителите ти и приятелите ти най-малкото да знаят, че имаш приятел? Защо връзката е в тайна?

Не, не е било в тайна. Родителите ми знаят, но знаят, че "излизам с един мъж". Явно подсъзнателно не ми се е искало да го представям като "приятел". Хората около нас също знаят. Излизали сме заедно с приятели насам натам.
Затова написах, че не искам да празнувам в градът, в който живея, защото ще ми е трудно да отговарям на въпроси "Ама той къде е, ама защо не сте заедно, ама разделихте ли се, какво стана и т.н."
Дойдох на гости в родния ми град. Тук се прибирам точно веднъж годишно. Да, пак излизам на кафета насам натам, но на въпроса "какво става с личния ти живот", отговарям "засега нищо интересно" и хората спират да задават въпроси. Като няма клюка, няма и разпитване! Wink

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 11:25 от Бял сняг

# 175
  • София
Ах!
Да му честитиш Коледа, викаш.
Той те третира като парцал, като нищожество, а ти да му честитиш Коледа, понеже ти е много скъп! Бий ме, обичам те, така да се каже.
Значи, гледай сега, има няколко приказки, които ще са на място- не е виновен този, които яде баницата, а онзи, който му я дава.
И най-любимата ми на света - ум царува, ум робува, ум патки пасе.

# 176
В теб има ли още надежда, че нещо може да се промени?С каква идея му звънна на Коледа?Питам, защото ако решението за край е твърдо взето, обаждането с каква цел?

# 177
На знам защо му звъннах... просто се предадох... нямам обяснение... Но съжалих точно 2 секунди след като ми вдигна...

# 178
Извинете ме, но имам натрапчивото усещане, че Бял сняг ни пързаля. Помислих си го още като спомена СО в първия си пост (твърде добре ориентиран(а) във форума въпреки прясната си регистрация). Последното развитие на драмата е просто класика в пързалките.

# 179
Извинете ме, но имам натрапчивото усещане, че Бял сняг ни пързаля. Помислих си го още като спомена СО в първия си пост (твърде добре ориентиран(а) във форума въпреки прясната си регистрация). Последното развитие на драмата е просто класика в пързалките.
За мен не е. Чувствала съм се по абсолютно същия начин, а и много друго съфорумки. Повечето се откъсваме много трудно от любим човек. Когато си си представял бъдещето и старините с някого, е много трудно и почти невъзможно да спреш да мислиш за него за два дни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт