Как се лекува разбито сърце?

• 48 594
  • 932
  •   1
Отговори
# 585
А иначе и аз смятам, че е нездравословно да обичаш някого с години без той да знае. Изобщо смятам, че въобще е нездравословно да обичаш, но това си е мой извод Mr. Green

Аз пък изобщо не знам как така хората се влюбват несподелено ?
Сигурно съм много прагматична , но аз не мога така да се измъчвам . Wink

# 586
  • София
А ето нещо много красиво за споделената любов  Mr. Green :mrgree

Скрит текст:

# 587
Защо да обичаш мъж не е здравословно?

# 588
  • София
Защо да обичаш мъж не е здравословно?

Ха, още един неразбрал  Mr. Green Mr. Green Не съм само аз  Crazy

# 589
Нарочно подчертах, че това е мой извод. Laughing А иначе любовта е прекрасно чувство. Но TONIMAR има страхотна темичка за нея, а ние разводнихме тази. Междудругото къде е Бял сняг  Rolling Eyes

# 590
А иначе и аз смятам, че е нездравословно да обичаш някого с години без той да знае. Изобщо смятам, че въобще е нездравословно да обичаш, но това си е мой извод Mr. Green

Аз пък изобщо не знам как така хората се влюбват несподелено ?
Сигурно съм много прагматична , но аз не мога така да се измъчвам . Wink

rotfImao Ох, това направо ме умря! Хубаво, че не знаеш, дано не разбереш. Прозвуча ми много... избирателно.... Laughing Тука много не се влюбват, ами си "избират" или тях ги избират и изобщо голямо избиране пада на хайван пазаря... Crazy
Абе, като ви хлопне тухлата по тиквата, какво ще избирате!

# 591
Да попитам Надето, защо толкова ги обичаш тези зелени, озъбени човечета? Thinking

# 592
  • София

Абе, като ви хлопне тухлата по тиквата, какво ще избирате!

Абе знаех си, че каската ще ми потрябва  Mr. Green Mr. Green

# 593
малка жертва ли е да се събуждаш и заспиваш с мисълта за някого, когото не си виждала и чувала от 10 години?  newsm78

Всяко продължително и повтарящо се поведение носи някаква награда, иначе няма да го правим. Каква е наградата ти си знаеш, с известно дълбане и ровене в душата си става ясно, стига да ти стиска, защото отговорите на въпросите често са жестоки. Накрая виждаш илюзиите и оправданията си ясно и боли. Но пък израстваш (според мен).

За мен лично е недопустимо на зряла възраст да подхранвам страсти като на Скарлет О'Хара към Ашли Уилкс. Simple Smile Нездравословно, детинско и некоректно към всеки следващ, с когото споделям живота си. Бих се почувствала ужасно ако разбера, че докато ме прегръща, мъжът ми въздиша по недоизживяната си бивша.

Като са толкова сериозни нещата, да се е действало овреме - търсиш го, намираш го, получаваш отказ в лицето или опитвате да сте заедно, поемат се рискове (всичко това по възможност преди да се появи дете в картинката). Слага се Начало или Край. Вместо да се излива енергия 10 години в една илюзия и в неискреност към околните.

# 594
Някой знае ли къде е Бял Сняг? Какви ли се случва с нея?!

# 595

Пътува към любимия ... ooooh!

# 596
Негативна, страхотно си го казала  bouquet

# 597
  • София

Пътува към любимия ... ooooh!

А това беше моя реплика  Party Party

# 598
Любовта не е навик, уговорка или дълг. Не е онова, на което ни учат романтичните песни. Любовта е без определения. Обичай и не питай нищо.

Просто обичай!

Хорхе Букай

# 599
Любовта не е навик, уговорка или дълг. Не е онова, на което ни учат романтичните песни. Любовта е без определения. Обичай и не питай нищо.

Просто обичай!

Хорхе Букай
То така и става. Ама после...?

Общи условия

Активация на акаунт