Как се лекува разбито сърце?

• 48 602
  • 932
  •   1
Отговори
# 615
Бял сняг,не съм имала такава любов като твоята,
аз такъв не само,че не бих го траяла и ден,но и люто щях да го намразя.

Не си губи времето с човек,който те прави нещастна и те кара "пак да го спечелиш"
това е унижение...
Права си, но кажи как да го намрази? Лесно се набива шута на човек, който вече ти е "изстинал". НО не е така лесно, когато се събуждаш и лягаш с мисълта за него. С мисълта как си се излъгала. Как може да е имало толкова хубави моменти и сега да има само лоши. И други подобни.

За Хорхе Букай - ами едва ли някой казва нещо ново в такива теми. Просто някои имат по-богат речник и се изразяват по-хубаво.
Ами начинът е да си по-голям егоист, да помислиш за себе си,че си млада,хубава и не заслужаваш това,
да си помислиш трезво,без сълзи,сополи и самосъжаление
и да осъзнаеш,че ако останеш с този човек,той ще продължи да те разиграва и любов от него
няма да получиш...
По-добре да страда,докато го забрави,отколкото да се измъчва дали не я мами, ако са заедно.

Кого имате предвид под "Хорхе Букай"? Касита пишеше много хубаво,но не съм я срещала скоро...

# 616
Точно така! По -добре ужасен край , отколкото ужас без край. Laughing Все него цитираме, затова ни взеха на подбив. hahaha

# 617
  • София
Вече имам чувството, че Хорхе Букай участва в темата.

Аман вече и от тоя! Населението е пощуряло по лексиконни автори.

# 618
 Whistling аз винаги го бъркам тоя с един.... ъм... във филма Борат се споменава, когато Борат обяснява каква музика слуша и казва Хорче нещо си, и пускат една люта музика... Та винаги съм си мислела че е това, но... Много съм непросветена явно... Отивам да се срамувам! (по-скоро ще си пусна Борат и ще намеря името  Crazy)

# 619
Боже не го ли излекувахте това разбито сърце Simple Smile Като гледам навъртяхте 20 страници, без авторката на темата  Mr. Green

# 620
Боже не го ли излекувахте това разбито сърце Simple Smile Като гледам навъртяхте 20 страници, без авторката на темата  Mr. Green

Laughing то ако се лекуваше с 20 страници... авторката да се е появила да представи нов ухажор!

# 621
Whistling аз винаги го бъркам тоя с един.... ъм... във филма Борат се споменава, когато Борат обяснява каква музика слуша и казва Хорче нещо си, и пускат една люта музика... Та винаги съм си мислела че е това, но... Много съм непросветена явно... Отивам да се срамувам! (по-скоро ще си пусна Борат и ще намеря името  Crazy)

http://www.youtube.com/watch?v=jq7dNKkEYa4

# 622

Laughing то ако се лекуваше с 20 страници... авторката да се е появила да представи нов ухажор!

Малко трудно е да помогнеш на човек, който няма самоуважение... не знам колко трябва да си сляп, за да не виждаш лошото  му отношение и да продължаваш да се залъгваш, че всичко е ОК....
Честно, но не разбирам как може да обичаш някой който се държи така с теб ?

# 623

Малко трудно е да помогнеш на човек, който няма самоуважение... не знам колко трябва да си сляп, за да не виждаш лошото  му отношение и да продължаваш да се залъгваш, че всичко е ОК....
Честно, но не разбирам как може да обичаш някой който се държи така с теб ?
Въртим се в затворен кръг. Малко ли жени обичат и живеят с такива и много по-лоши мъже?  Tired

# 624
  Troy   тия прасета няма ли да ги колиш?Коледа мина вече,да не си веганка?  Joy

сори за спама,да разведря малко обстановката

# 625

Въртим се в затворен кръг. Малко ли жени обичат и живеят с такива и много по-лоши мъже?  Tired

Има колкото си искаш, просто на такива хора е безмислено да даваш съвети или да помагаш...  newsm78
Най добрия вариант е , оставяш ги да си чупят главите и ако имат малко мозък в главите си ще извлекат някаква поука, ако не - значи просто не си е заслужавало да си губиш времето с нейните проблеми Peace

Никол, това са ми домашните любимци и средство за придвижване, когато метлата не работи Wink

# 626
ГАЛИ_, точно това!  Hug

# 627

Има колкото си искаш, просто на такива хора е безмислено да даваш съвети или да помагаш...  newsm78
Най добрия вариант е , оставяш ги да си чупят главите и ако имат малко мозък в главите си ще извлекат някаква поука, ако не - значи просто не си е заслужавало да си губиш времето с нейните проблеми Peace

Много съм съгласна с това ! Peace

# 628
  • София
  Troy   тия прасета няма ли да ги колиш?Коледа мина вече,да не си веганка?  Joy

сори за спама,да разведря малко обстановката

Е щом ще има пържолки и аз съм тук  Mr. Green Mr. Green А това с прасетата в преносен смисъл ли беше  newsm78 newsm78

# 629
Прасетата са в аватара на Трой , Наде . Wink

Общи условия

Активация на акаунт