Начина на обличане, прическа, грим,държание, маниери, поглед - всичко това говори много за всеки човек, независимо дали практикува дадената професия или просто си е такъв по манталитет и типаж.
Съгласна съм с мнението ти. Не се чувствам лично засегната. Само рускините ни бият в това отношение.
На всички обидени, погледнете жените по улиците в Б-я, повечето. И се вгледайте в жените, като ходите в чужбината.

Да, да. Исус е бил българин и египетските пирамиди са стояли изначално в България.
Уникална, друг път. Ходи виж как живеят в лондонските гета, приликата ще е очевадна.
Абе, уникална е в кавички. Как пък от целия цитат баш за това се хвана и даже и него не си разбрала.

Аз не мисля, че Бял сняг ще отиде да празнува с оня муньо. Какво нарочихте и вие веднага.
Имам доста колеги чужденци, които живеят в България, нямаме проблеми в комуникацията, държат се съвсем нормално и с мъжете и с жените, не виждам защо трябва да се обобщава... един французин като ме е нагрубил, не казвам, че всички са смотаняци, нали така
).
Дългата клечка! И аз, и аз... (така де, почти 190 см е миУото...) Шегувам се. Наистина ми е много готин мъжа, гледам да си го "пазя"