Как се лекува разбито сърце?

• 48 480
  • 932
  •   1
Отговори
# 825
Е, как, за да могат после да посочат с пръст такива като мен, примерно.  Laughing
Хич да не ти дреме на шапката!  Laughing

# 826
Е, как да дойде момичето и да ни каже, че "любовта" е по-силна от всичко, след всички единодушни съвети, които получи...

Но дано все пак да не съм права.  newsm78

къде я видяхте тази любов newsm78, аз виждам само крайно неудачен избор от страна на момичето и неадекватно поведение.  ако всичките и връзки са такива е редно да се замисли, обединяващото звено при поредица такива избори на мъже е именно тя, в нея е проблемът, а не в мъжете.
------------------------
когато бях малка, баба ми ме водеше често на гости при нейна приятелка. на вратата им имаше некролог на младо момиче. аз тогава дете, мислех, че умират само мнооооооооооооооого старите хора и ужасно се боях от жената, цялата в черно и сякаш облечена в тъга. години по-късно, вече студентка се бях сетила за тази жена и попитах баба от какво е умряла дъщеря и. каза ми, че била студентка, някакъв мъж я зарязал, не го преживяла и се самоубила.
буквално бях потресена, младо, 20 -годишно свежо създание, е платило дороволно  с цената на живота си за такова нещо, за за може цял живот един пу*ьо маринкин да се хвали, че жени са умирали за него ooooh! ooooh! ooooh!

# 827

Права си.Въпроса е защо го позволяват и защо попадат в един модел връзки.Намираме това, което търсим.Ако не вярваме, че има верни мъже, попадаме на такива, които ни го доказват.Ако не вярваме в себе си и че можем да бъдем обичани от свестен мъж, няма и да го срещнем.Аз мисля, че не мъжете във връзките са виновни.Ние сме си виновни за това какво намираме, как се чувстваме във взаимоотношенията си, как се отнасят към нас, а ако последното не зависи от нас, тогава какво търсим там и защо стоим?Връзките ни са съсипващи понякога, защото ние сами го позволяваме и ще е така докато не разберем защо се получава така и не намерим начина да бъдем щастливи.А който не желае да разреши проблемите.....негов избор.

Вярно е това,много хубаво си го описала,
но според мен всичко е въпрос на късмет - късмет да попаднеш на правилния за теб мъж,
а ако жената има и късмет,и интуиция е най-добрия вариант.
Не е трудно да прецениш и претеглиш един мъж след няколко месеца познанство,
основните черти на характера и лоши,и добри трябва да се усетят,
аз например никога не съм си падала по красиви мъже,такива с перфектни физически данни,
ами не мога в такъв да се влюбя,отдалеч ми лъхат на невярност и егоцентризъм...
склонните към физическо насилие също би трябвало да си личат от рано,
примерно супер ревнив ако е,трябва да ти светне някоя лампичка.
Така,както жените обсъждат мъжете,така и те нас,
иначе нямаше да има вицове като оня за чувала със змиите -
да си търсиш жена е като да бъркаш в чувал със змии-молиш се поне да не ти се падне отровна.

Съгласна съм с теб.Всички,които се оплакват от "поредният тъпанар" не се замислят,че всъщност те самите ги привличат такива по една или друга причина.Няй-често е неувереността,липсата на вяра и самочувствие...и мисълта "Пак ще стане като предишния път"
И другият проблем - да търпиш тъпанара защото "го обичам" а всъщност това е страхът да останеш сам.
Предпочитам да преболедувам една раздяла,отколкото да страдам в ограбваща връзка.Твърде много се ценя и обичам.

# 828
...И другият проблем - да търпиш тъпанара защото "го обичам" а всъщност това е страхът да останеш сам.
Peace аз мисля по същия начин. Авторката е имала дълги връзки и вероятно страхът да не остане сама я кара да се чувства толкова безпомощна, а не че толкова обича този човек.

# 829
Някой беше писал напред, че темата е поредната пързалка. Явно е така.

# 830
Наистина ли очаквате момичето да пише? Да влезе и да напише, ами момичета , не издържах и бях с него на празниците. Няма как да стане. Една, две ще й теглят някоя, другите ще й приакваме отново. Няма смисъл. Бял сняг ни чете със сигурност. Но темата за нея отдавна е изгубила смисъл. Дано да греша.

# 831
  • София
Някой беше писал напред, че темата е поредната пързалка. Явно е така.

Пързалка, пързалка - колко да е пързалка - просто една напълно реална ситуация, в която си чешем клавиятурите  Mr. Green Mr. Green и раздаваме присъди  Rolling Eyes

# 832
Пързалка или не, доста от нас сме минавали през същото. Без да пускаме тема. И не сме издържали и пак сме хуквали след боклука. И още много пъти ще го направим.  Tired

Пък и Бял сняг сама каза, че има и друг ник и явно чете и пише през негоPeace

# 833
  • София
Пързалка или не, доста от нас сме минавали през същото. Без да пускаме тема. И не сме издържали и пак сме хуквали след боклука. И още много пъти ще го направим.  Tired

Ама тук размахваме пръст назидаделно и даваме крайни решения  Whistling Whistling Абе друго си е  Mr. Green

# 834
След прочетените постове на авторката, аз оставам с впечатление, че тя е една много умна и интелигентна жена и едва ли някакво размахване на пръст ще я принудят да шпионира през друг профил и да се крие. Напротив, тя затова направи тази тема - добре да и се накараме и дето се вика - да й налеем малко мозък, та да се освести... Според мен ще се появи и ще разкаже Peace

# 835
Хайде бе Бял сняг изкукуригахме тук. Кажи ни че не мое да спим "шъ съ земат ли младити или нЙе"

# 836
...И другият проблем - да търпиш тъпанара защото "го обичам" а всъщност това е страхът да останеш сам.
Peace аз мисля по същия начин. Авторката е имала дълги връзки и вероятно страхът да не остане сама я кара да се чувства толкова безпомощна, а не че толкова обича този човек.

Вие пък! Най-добре е човек, когато е сам.  Mr. Green Аз пък твърде дълго бях сама и сякаш не мога да живея с никой вече (освен със себе си).  Mr. Green Свободата няма равна!  bowuu

# 837
HAPPY_QUEEN, това което си написала е вярно, но важи само за твоя случай. По друг начин стоят нещата когато дадена жена е имала 2-3 много дълги връзки и на практика не е оставала сама или е било за кратко Peace

# 838
HAPPY_QUEEN, това което си написала е вярно, но важи само за твоя случай. По друг начин стоят нещата когато дадена жена е имала 2-3 много дълги връзки и на практика не е оставала сама или е било за кратко Peace
Че то и аз съм имала 2-3 дългогодишни връзки, които ме отегчиха до смърт.  И от които си бях дала една чудесна и вдъхновяваща почивка от 1-2 години, но се намери сегашният ми мъж - много упорит, не ме остави да се наслаждавам на свободата си.  Mr. Green

# 839
 Joy Joy Joy хак ти е, на ти сега свобода hahaha

Общи условия

Активация на акаунт