ДУБАЙ 4

• 61 258
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
ние тръгваме след няколко дни, чудим се само да вземем ли предвалително билети онлайн за Ферари уърлд или там на място, някой знае ли как е по-изгодно и дали  ня масто има големи опашки
Ако нямате ваучери и сте сигурни в датата си - вземете оналйн - по евтино е с по 10АЕД(ако не се лъжа) и навсякъде пише, че има големи опашки за билети.

# 676
  • Бургас
сега четох отзиви в трип-адвайзър от посетили Ферари уърлд  и пишат за големи опашки, определено ще вземем онлайн билети, въпросът е дали да са обикновени от 240 д. или премиум за 440д. поне за детето, определено  няма да му хареса да виси на опашка с часове

# 677
а в трип адвайзър пише ли в кой ден са били опашките? Обикновено това е петък, също четвъртък вечер, може и събота.  В другите дни би трябвало да е доста празно.
в четвъртък вечер и петък навсякъде е пълно с хора.

# 678
  • Бургас
а в трип адвайзър пише ли в кой ден са били опашките? Обикновено това е петък, също четвъртък вечер, може и събота.  В другите дни би трябвало да е доста празно.
в четвъртък вечер и петък навсякъде е пълно с хора.
повечето отзиви не са за конкретна дата, а за месеца на посещение, но всички пишат за опашки, ние ще сме там в събота, събота в Дубай работен ден ли е

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 12:01 от asya02

# 679
  • софия
Аз пък как можах баш за петък да купя билети за Халифата  ooooh! ooooh!
Кой знае и в Мола какво ще е  ooooh!

# 680
Аз пък как можах баш за петък да купя билети за Халифата  ooooh! ooooh!
Кой знае и в Мола какво ще е  ooooh!
и нашите са за петък , ама като нямаше часове за предните дни  нямахме избор

# 681
Здравейте, поздравления за темата, чудесна е. Всеки ден я следя и вече " познавам" повечето от вас. Предстои ни почивка в Дубай, мечтана дестинация за мен от години, но чак октомври. До тогава ще чета с интерес вашите впечатления, разкази и мнения.
Поздрави!  Simple Smile

# 682
Някой да се е возил вечерта на марината?
Ако се е возил от тези оферти с вечерите, това ли епредставлява лодката?
http://www.waterworldyachtrental.com/cruise_dinner_dubai.html

# 683
  • Sofia
Ние бяхме точно в петък и въпреки че бяхме там точно за отварянето (около 11:10) нямаше грам опашка и си взехме билети без да чакаме изобщо. Но може и просто да е било късмет. Иначе за билетите дали да са обикновени или premium мога да кажа пак за при нас, че освен за Formula Rossa, където се чакаше около 40-тина минути на останалите атракции нямаше никакво чакане.

dream1984, ние се возихме вечерта в марината и не всички лодки са това, което си показала. Такава има точно една и беше наистина доста интересна като визия, но пък е изцяло затворена, за разлика от другите, на които горната палуба е отворена. Масовите лодки са нещо такова:

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 14:24 от kamennikolov

# 684
Заслужава ли си? Като цяло имам предвид и вечерята и возенето и т.н.
П.П. I am dude Simple Smile

# 685
  • Sofia
Sorry, не обърнах внимание  Laughing
Определено си заслужава, най вече заради гледката (ако се кефиш на гледка тип нощен манхатън Simple Smile) Храната поне на нашия круиз също беше добра (беше вечеря на шведска маса). Имаше и кратка шоу програма с традиционен tanoura танц. На мен лично много ми хареса.

# 686
Sorry, не обърнах внимание  Laughing
Определено си заслужава, най вече заради гледката (ако се кефиш на гледка тип нощен манхатън Simple Smile) Храната поне на нашия круиз също беше добра (беше вечеря на шведска маса). Имаше и кратка шоу програма с традиционен tanoura танц. На мен лично много ми хареса.

https://static.groupon.ae/20/91/1380093279120.jpg това ли представляват масите вътре или са примерно, ако е така е супер иначе да харесват ми такива гледки, аз затова съм заинтересован

# 687
  • Sofia
Тези за доста fashion Simple Smile. Нашите си бяха съвсем обикновени правоъгълни масички, залепени към перилата. Има обаче сума ти различни лодки и на всяка интериора е различен. Може да добиеш представа за гледките в марината и интериора на лодката от снимките ми: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151852184142190.1073 … &l=a8db1d8d25

# 688
  • софия
Да питам опаковате ли си куфарите? И изобщо има ли още опаковъчна машина на стария терминал?
Не че ми е ценен куфара или нещо в него, но откакто ни обраха целия чартър за Анталия веднъж... И хем тогава бяхме с хубав куфар, беше отключен, опоскан и после пак заключен  ooooh!
Също има ли къде там на летището да се претегли и опакова куфара?

# 689
Shhh има машина за опаковане на куфари и на двата терминала.Цената е 10 лв.за нормален куфар и 20 лв.за по-голям сак.Там дето се чекира багажа може да го премериш.

Общи условия

Активация на акаунт