ДУБАЙ 4

• 61 261
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Ще получиш потвърждение на мейла, който си посочил
Аз мейл получих с потвърждение и някакви номера ,но никъде не виждам бутон за принтване .Копирах резервацията в Word формат и не знам дали това е достатъчно.
Предполагам ,че преди самото влизане на гишето сверяват данните с нещо ,но знам ли дали в този формат ще приемат моите билетчета:(

# 661
  • софия
И аз така не знаех как да го изпринтя и отидох при един съсед. Не го знам какво направи, но го изпринти от мейла точно във формат за принтене   Rolling Eyes

# 662
И аз така не знаех как да го изпринтя и отидох при един съсед. Не го знам какво направи, но го изпринти от мейла точно във формат за принтене   Rolling Eyes
LaughingАми освен и аз да тръгна да търся някой съсед,само че при нас всички са над 70-те и надали ще са ми от полза Rolling Eyes

# 663
Не се притеснявай, че е уърд формат, важно е да имаш детайлите по резервацията, най-вече кода. Има автомат на входа, където въвеждаш име и код (мисля, че само това беше) и автоматът ти принтва билетите. Това е! Пак казвам, че на нас никой не обърна внимание на часа, никой не пита за кредитна карта, имаше огромна опашка за залеза, така че пускаха супер бързо, за да не чакат хората.

# 664
  • софия
Нашите Бела, Богиня и останалите вече летят  Whistling Whistling
Пък аз си резервирах сафарито  Party
Отивам да купувам доларчета и дирхамчета

# 665
  bouquet

Да питам, кога да очаквам Wizz да пуснат билетите за догодина Март?  Mr. Green Не ми се смейте. Сега съм навила ММ за дестинацията и не искам да изпусна момента. При купени билети, няма връщане назад.  Mr. Green

# 666
Някой има ли идея до колко часа работят чейндж бюрата по моловете?

# 667
  • Beyond the Frontiers
  bouquet

Да питам, кога да очаквам Wizz да пуснат билетите за догодина Март?  Mr. Green Не ми се смейте. Сега съм навила ММ за дестинацията и не искам да изпусна момента. При купени билети, няма връщане назад.  Mr. Green

Върти ми се нещо за 6 месеца предварително.... newsm78

# 668

Първия ден когато пристигнахме отидохме в mall of emirates и сменихме пари към 23,30 часа , но за работно време не знам.Сменихме на курс 3,68 дирхама за 1 долар.

# 669

Първия ден когато пристигнахме отидохме в mall of emirates и сменихме пари към 23,30 часа , но за работно време не знам.Сменихме на курс 3,68 дирхама за 1 долар.
Мерси за информацията   bouquet! Точно това ме интересуваше - дали работят до късно, за да обменим след пристигането  Peace!

# 670
  • Варна
Я кажете за лобито в Атланис... Доколкото разбрах, за да се влезе до него се заплаща 40 дирхама. Тази такса на място ли се плаща? А вътре задължителна ли е консумация на някакво питие, например?

# 671
Я кажете за лобито в Атланис... Доколкото разбрах, за да се влезе до него се заплаща 40 дирхама. Тази такса на място ли се плаща? А вътре задължителна ли е консумация на някакво питие, например?

Когато бяхме в Атлантис посетихме аквариума.Преди  да излезете от аквариума има магазин за  сувенири.Този магазин има два входа, като при нас на входа на аквариума имаше човек от персонала и пазеше да не се влиза в аквариума от хора без билети. Ние каде случайно , къде нарочно излязахме от другия вход и после наляво и без пари се озовахме от предната страна на хотела.Разгледахме естествено и после назад през магазина и през аквариума пак отзад на хотела.

# 672
Онзи ден гледах билети на Уиз за Дубай за октомври, за ноември нямаше дати, което означава около 9 месеца предварително.

# 673
  • Бургас
ние тръгваме след няколко дни, чудим се само да вземем ли предвалително билети онлайн за Ферари уърлд или там на място, някой знае ли как е по-изгодно и дали  ня масто има големи опашки

# 674
  • Sofia
На място няма никакви опашки, а като гледам на сайта им цената е същата (240 AED).

Общи условия

Активация на акаунт