ДУБАЙ 4

• 61 368
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Тези часове не са ли за обиколка с гид? Аз така го разбирам.

# 436
посочените часове са за обиколка с гид, да. Иначе може да се отиде още в 9. В петък преди 1 на обяд май не може да се влезе - тогава приключва долу-горе петъчната молитва.

шът, фигурите на снимката се намират на един от централните булеварди и не представляват интерес за специално ходене дотам, наживо даже са олющенички Simple Smile

# 437
  • софия
Мерси, Тити, не знам защо реших, че са някъде на Корниш и че ще е приятно за разходка  Grinning

# 438
Прочетох най-накрая всички теми и ми се изясниха доста неща. Благодаря на всички, които на добра воля, отделят от личното си време да споделят и да посъветват обърканите и непросветени туристи като нас! В главата ми се въртят някои недоизяснени въпроси и ще бъда безкрайно благодарна, ако получа съвети от вас.
1. Доколкото разбирам, за снимки с делфините за дете на 6 г., е необходимо заплащане на пълен билет от придружител, т.е. 425 + 425 дирхама. Като добавя още 100 дирхама за аквапаек за другия родител, се получава 950 дирхама вход за аква парка и снимки с делфините. Мисля си дали не е по-добре направо да резервирам последната нощувка в хотел Атлантис, дава право на безплатен вход за аква парка и аквариума, както и отстъпки при делфините. Някой има ли представа колко точно са тези отстъпки като сума или процент или да правя запитване направо в хотела?
В темите прочетох, че в аквапакра в детските басейни водата е затоплена допълнително, дали така ще бъде и към края на месец февруари?
2. Със съжаление разбрах, че не се допускат деца в Скай бара на Бурж Ал Араб, както и в другите барове. Единствено за ледения бар гледах оферта, в която имаше и куверт за деца. Бихте ли предложили някакво друго разумно решение за посещение на Бурж Ал Араб?
А подходящо място за гледане на фонтаните на Дубай МОЛ, предролагам, че в ресторантите не е проблем да влизат деца?
3. Богиня, беше писала за зоопарка между Дубай и Абу Даби. Предполагам ще е интересно и на нашето дете разглеждане на зоопарка и хранене на жирафите. В крайна сметка вие включихте ли го в програмата и открихте ли подходящ транспорт дотам?
4. Някой ходил ли е с дете в Кидзания в Дубай МОЛ и заслужава ли си посещението, колко време отнема?
Бихте ли предложили паркове за игра и други забавления за дете на 6г.?

# 439
  • софия
Тази зоологическа градина съм я изпуснала  newsm78
Не съм дете, но с радост бих хранила жираф и аз  Laughing
Ще чакаме Богиня да се появи да каже.

# 440
Да споделя до къде я докарахме ние. Групата се оформи от 6 човека. Ще се възползваме от предложението което бях споменала.
Сега предстои тръпката на очакването и подреждането на програмата.
Ще се възползвам от многото предложения които открих в темата за което много благодаря на всички, които се включват с мнения и отзиви  Hug

# 441
Хорааа, още не мога да си избера хотел  Confused
Гледам, въртя се, май предпочитам да е апарт-хотел, за да ни е широко, но от друга страна искам хубав басейн, гледка.
Не мога да преценя за транспорта като гледам на картата - достатъчно ли е да има просто някаква спирка на автобус наблизо, или задължително метро?

Кажете някакво мнение за тези:
Majestic
Ramada Jumeira
Winchester
Pearl residence
Citymax
Midwest apartments

# 442
  • София
Nadia79, преди няколко дни ти бях предложил два много добри апарт хотела на отлични места- Не знам дали си ги видяла или не newsm78 Ако не си ги видяла да ти ги пусна пак

# 443
Nadia79, преди няколко дни ти бях предложил два много добри апарт хотела на отлични места- Не знам дали си ги видяла или не newsm78 Ако не си ги видяла да ти ги пусна пак
Може ли и на мен?   welcome

# 444

Не  Sad
Хем специално преглеждах на няколко пъти темата, т.к ми писа, че ще подбереш и пратиш.
Моля те отново ми пусни, или линк към поста  Praynig

# 445
  • София
да, изпратих ти ги още в петък. Аз обикновено изпълнявам обещанията си Grinning
Ето ти линк за 26 страница от 10 януари Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756437.msg27141638#msg27141638
Каквито и въпроси да имаш съм на разположение.

# 446
petjia, вие кога пътувате?

# 447
Днес имахме прекрасен ден в Атлантис Heart Eyes
Синът ми плува с делфини, ние бяхме в долфин бей като придружители -300 дирхама.
Снима се от брега, вече зависи от обектива  Wink
Невероятни емоции Peace
Водата в басейните и слайдовете е топла  Peace
Цената за  dolphin adventure за гости на хотела е  790 дирхама вместо 960.

Богиня, за по-малки деца encounter програмата е перфектна и можеш да ги снимаш по-отблизо Peace

# 448
Така...
За Зоо градината на Абу Даби. След разговор с Тити се отказах. Ще ходим във Ферари уърлд последно и финално ако не ни мине котка път. Тоест отпадна ми необходимостта да издирвам транспорт.
За didiga - добавяш над 200 за другия родител... Къде намери билет за 100. В Трип адвайзер имаше коментари за 100 дирхама за придружителски билет, но тук се оказаха 300. Най-евтино е май билета за самия парк, който ако не се лъжа е 225 /това за втория родител/. Та така 425+425+225 е 1075 дирхама. Снимките са отделно 500 дирхама ако не снимате вие... Дет се вика скъпо, ма от сърце.

И аз да се оплача, че вече ще се застрелям. Ние за където и да тръгваме все до последно не е ясно здрави ли сме, ще тръгваме ли, няма ли... Аз съм на Аб с тежък бронхит, голямото дете е направило гнойна торбичка под единия млечен зъб и не е ясно кога ще избие. зъбарката посъветва да не го бараме до Дубай, че да не стане по-зле, а за там задължително Аб под ръка, че ако има драми да реагираме. Малкото дете седи под карантина при баба си от коледа да не вземе да улепи някой грип от детската и с изключение на нея сме тука като спешно отделение... 73 илача и тъпча по средносписъчен състав. Аз съм най-зле - трудно дишам и кашлям като за състезание. На тоя хал отгоре днес ме одрусаха 700 лева за шина ей така преди пътуването и имам голямо желание да си взема жълто въженце и да се обеся  Joy. Как пък един път не тръгнахме нанякъде и да не е имало болни преди това...

# 449
  • софия
phile, има ли някъде информация за температурата на водата в комплекса? Ние ще сме в края на месеца и не зная дали няма да е студено. Тоест мога ли да разбера преди това, или плащаме, влизаме и на място? Всъщност басейните са отоплени ли?

Богиня, дано да оздравеете всички и да си изкарате супер почивката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт