Покажи ми красота пак и отново... (11)

• 72 352
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • София
- острови Лофотен, Норвегия

# 512
# 513
Ех, че разкошна последната снимка, marchеva14! Напомни ми на ръчичките на една баба, мноооого далечна роднина, която почина на 94, а до 93, преди да се разболее и залежи, гледаше една мънинка градинка с много и най-различни цветя. И често, през пролетта, ни носеше в отрудените си ръчички, големи снопове с момини сълзи. Tired Face Направо ми заседна буца в гърлото...

# 514
  • София
Ех, че разкошна последната снимка, marchеva14! Напомни ми на ръчичките на една баба, мноооого далечна роднина, която почина на 94, а до 93, преди да се разболее и залежи, гледаше една мънинка градинка с много и най-различни цветя. И често, през пролетта, ни носеше в отрудените си ръчички, големи снопове с момини сълзи. Tired Face Направо ми заседна буца в гърлото...
Плюс всичко което си написала, а то е много добре написано, си представям и една мила и добродушна, смутена усмивка и аромат на лавандула. ..
Благодаря  ти!!   bouquet
И да не е само спам и хортуване... Simple Smile

# 515
  • SHOOT ME 10 $
marchеva14 е способна да те разплаче със снимките си. Не сравнима е !
Последната и снимка ми напомни за една моя приумица...

# 516
  • София
midkoo, няма да рИвем, НЕ!! Само усмивки!  Simple Smile
Прекрасна приумица е това с обувката. Да!

Пускам нещо свежо и цветно.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 09:59 от marchеva14

# 517
Скрит текст:
Плюс всичко което си написала, а то е много добре написано, си представям и една мила и добродушна, смутена усмивка и аромат на лавандула. ..
Благодаря  ти!!   bouquet

И една много вехта, но винаги чистичка забрадка... И едно вярващо, истински вярващо в Бога сърце, което беше намерило сили да изпрати без време от този свят две дечица, а останалите й три дъщери заминаха на гурбет в чужбина и се върнаха едва когато легна болна. Когато почина, остави след себе си една малка къщичка, а дъщерите й позволиха на селския поп (свят човек), ангелогласната му жена и много мъничкото им дете да живеят безвъзмездно в нея... /За ужас на някакви далечни техни роднини, предявяващи претенции Tired/...

# 518
  • София
Ех...calopsita , превратностите на живота и съдбата. ....няма смисъл да правя коментар. Има и добри хора, ама понякога само и май са като белите лястовици.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 00:24 от marchеva14

# 519
  • Варна
Не знам дали е красиво или тъжно ...., вероятно и двете.

# 520
  • София
Не знам дали е красиво или тъжно ...., вероятно и двете.
...........
+ доброта!  Чудесна е!

Къде може да е направена тази фотография, ами разбира се в Италия, Неапол, то направо си ухае на италианско... Simple Smile

# 521
# 522
# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт